Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 239.
-
Καλημέρα geoanto555 , Τελικά τα κατάφερα . Πέρασα official dev , έκανα αίτημα unlock και αναμένω . Είχα πρόβλημα επειδή δεν μπορούσα μπώ στο κινητό που ήταν κλειδωμένο από το pin screen και προσπαθούσα από fastboot κατευθείαν . Δεν έμπαινε με τίποτα σε edl mode . Τελικά βρήκα ένα αρχείο που το κάνει force σε edl mode εδώ : fastboot_edl.zip Entering EDL mode from fastboot mode - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum και με το miflash πέρασα την dev . Σε ευχαριστώ για όλα .
-
Καλημέρα παιδιά , Προχθές του φέραν ενός φίλου δώρο ένα κινητό και στο σετάρισμα μόλις το άνοιξε έβαλε Pin στο ξεκλείδωμα οθόνης και δεν το θυμάται . Reset pin δεν βγάζει ποτέ . Από όσα διάβασα στο νετ θέλει πέρασμα image με fastboot . Στο boot με (+ -) πατημενο μου βγάζει τα τεστ της συσκευής και στις πληροφορίες γράφει : kenzo-user 5.1.1 lmy47v v7.5.3.0 Από αυτό συμπέρανα ότι είναι το redmi note 3 pro . Ελπίζω να έχω δίκιο . Στο Boot με το πλήκτρο (+) πατημένο μου βγάζει ένα κινητό με ένα καλώ…
-
Καλημέρα παιδια , Δηστυχώς το πρωί που έφυγε από τα χέρια το κινητό και έχει μια γραμούλα από την μια μεριά στην άλλη . Εχετε κανένα λινκ για αγορά ? Θυμάμαι στο νοκια που είχα αγόραζα από το ebay κατι οθόνες με 10€ αλλά δεν ήταν σαν την μανίσια , ζεσταινόταν και έτρωγε μπαταρία . Επίσης κανα βιντεάκι για οδηγίες αλλαγής αν έχετε υπόψη ?
-
Παιδιά πείτε και κανά καλό κόλπο για restore το κινητό μετά από αναβάθμιση τα apps και ρυθμίσεις . Βαριέμαι να το ξαναστηνω κάθε φορά .
-
@gkalen 6.7.21 έχω μείνει . Καιρός να αναβαθμιστούμε μία και καλή με την επιστροφή στη 6.8.11. Αν και είμαι υπέρ ευχαριστημένος με την υπάρχουσα.
-
ωρε o Gkalen πυροβολεί αβερτα . Σε ευχαριστούμε πολύ . Είμαι Χιο . Από 17 που γυρνά κάνω αναβάθμιση σε 8.11.
-
Stable rom redmi3 pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδια , Εχω εδώ και 1 μήνα την 7.3.2.0 . Πάει σφαίρα , μπαταρία τέλεια αλλά έχει προβληματάκια με playstore , gmail , gps lock . Λέω να βάλω την τελευταία 7.5.1.0 αλλα διαβάζω προβλήματα με μπαταρία και κάτι άλλα ψιλά . Έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο ? Να περιμένω καμιά πιο καινούργια κανα μήνα ? Τέλος αν θέλω να κάνω αναβάθμιση στην 7.5.1.0 η διαδικασία είναι -κατεβάζω το zip από το κινητό στην sd του κινητού . -Μπαίνω στο twrp με power + vol- -Κάνω wipe data , davlink ????? -Πά…
-
Καλησπέρα παιδιά . Έχω την τελευταία stable στο redmi3pro και το Play store κάνει όλο κόλπα . Μια μπαίνει μια ζητάει έλεγχο ταυτότητας . Το ίδι και στο gmail δεν μπορεί να κάνει sync . Καθαρίζω cache/data από googleplay-gmail-google framework . Μερικές φορές δουλεύει άλλες όχι . Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο . Αν είναι bug της stable θα περιμένω μήπως βγεί καμιά καινούργια .
-
Redmi 3 Pro New
ΜήνυμαΤελικά την κατέβασα , αλλα βαρέθηκα να την βάλω . Ψιλοέστρωσε αυτή που είχα και το παράτησα το άθλημα . Θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση αν δεν μου κάνει πολλά κόλπα . Ή την 8 . Downgrade κάνουμε με την ίδια διαδικασία λογικά .Δεν θα υπάρξει πρόβλημα . Θέλει και wipes ή μόνο install . Βαρέθηκα να το σετάρω . Καλά όλη μέρα το έλιωσα και η μπαταρία είναι στο 69%. Την Δεη αγοράσαμε . Τι να πω . Αυτό με το Μι account Που διαγράφω δεν το πολυκατάλαβα και το άφησα sync off για την ώρα . Απο πού κάνω…
-
Redmi 3 Pro New
Μήνυμαok guys . Την κατεβάζω τώρα .
-
Redmi 3 Pro New
ΜήνυμαΤελικά το έκανα wipe - data/cache/davlink και ήταν σαν factory reset . Το πρόβλημα που είχα όμως και πριν το reset επανέρχεται . Το google play μετά από λίγη ώρα λέει: autherication required. You need to sign into your google account . Retry . Στην αρχη προλαβα κατέβασα το viber . Μετά από ώρα που πήγα να το ξανανοίξω πάλι μνμ error . Έσβησα cache to στορε , updates αλλα πάλι τα ίδια .
-
Redmi 3 Pro New
ΜήνυμαΜολις το έκανα factory reset . Μου βγήκε το TWRP μενου . Τι κάνουμε τώρα ?
-
Redmi 3 Pro New
ΜήνυμαΛοιπόν , τελικα βρήκα sd , έγραψα το zip της ρομ μεσα μπήκα σε fastboot ,φόρτωσα ξανά twrp και μπήκε τελικά η ελληνική . Επίσης έκανα skip το login της mi και μου έβγαλε οτι η συσκευή είναι κλειδωμένη . Έκανα login και όλα εντάξει . Αν κάνω factory reset τώρα και πατήσω στο mi login να τη δεχτει σαν νεα συσκευή ωστε να μην μπλέξει με τον παλιο λογαριασμο backup και να είναι φρέσκος θα έχω πρόβλημα ? Κατι ερωτησούλες για το τέλος τωρα . Για update του ρομ αναμένουμε έκδοση από το φανταστικό φορου…