Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 239.
-
Σε IDO όλα δείχνουν καλά . Το region παρέμεινε Ελλάδα . Τα SMS παίρνουν 160 κανονικά . Apn ok . Παρατήρησα στα πρώτα λεπτά δείχνει να έχει καλύτερο σήμα και WiFi και gsm. Thank you guys
-
αιντε γιούρια σε ido
-
Πολύ βαρεμάρα έπεσε ρε παιδιά . Έρχεται και τριημερο , βρέχει κιόλας .... Εγώ κατεβάζω να δοκιμάσω την Resurrection Remix OS .
-
Το κλείσανε το μαγαζί .
-
εχε χάρη που πάω να ανοίξω το μαγαζί ...
-
Ποιο άλλο θέμα ρε παιδιά . Μην κόβετε την ταινία στην μέση , τα ποπ Κορν τι θα γίνουν τώρα ; 100.gif
-
Εβαλα την lineage Os 14.1 Nougat 7.1 night για μία εβδομάδα . Πολύ καλή ήταν , σταθερή , Ota updates,πιο γρήγορη και αερατη αλλά μου φάνηκε λίγο φτώχεια . Θέλει λίγο δουλειά ακόμα . Να σου πω την αλήθεια έχω συνηθίσει την miui και δεν με βόλεψε . Πάντως άνετα την κρατάς .
-
@blade_ εγώ γύρισα κανονικά . Έκανα και ρεστορε . Σαν να μην έγινε τίποτα .Αλλ μετά διαπίστωσα ότι κλείδωσε ο bootloader . Βέβαια από τότε έτσι το έχω αφήσει αλλά δουλεύει κανονικά το κινητό . Έκανα και αναβάθμιση μέσω twrp την τελευταία xtrv .
-
nice mitch ... looking for this...review
-
@tacolla κρατά και ένα Ρυθμίσεις →αντιγραφα ασφαλείας και επαναφορα→Τοπικα αντίγραφα ασφαλείας . Θα σου επαναφέρει τα προγράμματα όπως ήταν .
-
@tacolla προτεινεται factory reset γιατι πας από beta1 σε beta2
-
@tasefr θα δοκίμαζα με factory reset μια καθαρη εγκατάσταση γιατι πήδηξες πολλες και θα πέσεις
-
ακολοθα τον οδηγώ που σου έγραψα κατά γράμμα . Φοράς unofficial ROM .
-
Τι ρομ φοράς τώρα ; Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
-
All Good To IDO ...
-
Σε IDO που έχω ναι παιζει απροβλημάτιστα . Και στο κλείδωμα / ξεκλείδωμα δεν έκανε κανένα κόλπο .
-
@gas83 TWRP Πάντα .