Σε όλους το βγάζει απ' ότι φαίνεται αλλά δεν επηρεάζει σε κάτι.
[XTRV-7.2.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/2 13:48)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Καλησπέρα, σε Mi3 που έχω περασμένη την XTRVbeta1-7.1.5 για να περάσω την τελευταία, μόνο factory reset χρειάζεται και την κάνω install;
Εννοώ δεν χρειάζεται κάποια ειδική διαδικασία για μετάβαση από beta1 σε beta2 ή να περάσω κάποια default rom όπως όταν έκανα μετάβαση από miui 7 στο 8, έτσι; -
Ο/H aloutos έγραψε:
Καλησπέρα, σε Mi3 που έχω περασμένη την XTRVbeta1-7.1.5 για να περάσω την τελευταία, μόνο factory reset χρειάζεται και την κάνω install;
-
Ο/H aloutos έγραψε:
Εννοώ δεν χρειάζεται κάποια ειδική διαδικασία για μετάβαση από beta1 σε beta2 ή να περάσω κάποια default rom όπως όταν έκανα μετάβαση από miui 7 στο 8, έτσι;
-
την έχω περάσει στο. Μι4c χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλα φαίνονται να δουλεύουν σωστά. Από θέμα μπαταρίας επίσης φαίνεται να καταναλώνει νορμάλ. Ένα μειονέκτημα για εμένα είναι η ένταση ήχου που χρειάζεται πολλά πατήματα για την αυξομείωση.
-
Ο/H Nelias έγραψε:
@maikmaik σου κλείδωσε το bootloader ? Αν το τηλέφωνό σου αγοράστηκε πριν την 31-12-2015 ο bootloader δεν κλειδώνει. Ακόμα και να δείχνει κλειδωμένος δεν είναι στην πράξη.
-
mi max pro συνεχίζει το πρόβλημα με την κάμερα και νομίζω ότι έχει αυξηθεί λίγο η κατανάλωση της μπαταρίας. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την nougat χίλιες φορές η marshmallow
-
παιδες,επαιξα με cm και σκεφτομαι να γυρισω...φλασαρω αφοβα η θελει καποια διαδικασια?
-
@blade_ εγώ γύρισα κανονικά . Έκανα και ρεστορε . Σαν να μην έγινε τίποτα .Αλλ μετά διαπίστωσα ότι κλείδωσε ο bootloader . Βέβαια από τότε έτσι το έχω αφήσει αλλά δουλεύει κανονικά το κινητό . Έκανα και αναβάθμιση μέσω twrp την τελευταία xtrv .
-
Ο/H THUKIS έγραψε:
@blade_ εγώ γύρισα κανονικά . Έκανα και ρεστορε . Σαν να μην έγινε τίποτα .Αλλ μετά διαπίστωσα ότι κλείδωσε ο bootloader . Βέβαια από τότε έτσι το έχω αφήσει αλλά δουλεύει κανονικά το κινητό . Έκανα και αναβάθμιση μέσω twrp την τελευταία xtrv .
γιατι γυρισες αν επιτρεπεται? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα