Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 239.
-
Παιδιά η 17.2.16 μπήκε ρολόι . Κανένα θέμα . ¨ολα δουλεύουν σωστά . Με γειάμας . Δυστηχώς facebook δεν έχω να το δοκιμάσω . Στο en.miui που διάβασα θέμα πρέπει να έχουν όσοι έχουν Nougat και κρασάρει το facebook . Είδωμεν . Ευχαριστούμε το GR TEAM .... 100.gif
-
@BanditGR τι εννοεις ? Και με άδειες και με τα όλα τους πάλι κλείνουν αν είναι σε αναμονή/sleep το κινητό ? και θέλουν ξανά άνοιγμα ? ------- Περνιέται τώρα .... (πολύ γρήγορη εγκατάσταση ) ... Είμαι στην μπάρα τώρα .
-
Για IDO η 7.2.16 ROM κατεβαίνει ....
-
στη θέση σου αν είχα backup από twrp θα περνούσα την ρομ με Factory reset . Αλλά γιατί μετά από 2 μέρες; Άλλαξες κάτι ;Κάνα app;
-
@kostas1alina δοκιμασες κάνα davlink ,cache ; Οταν εννοείς κολλήματα lagarei σε κάποια εφαρμογή ; Στα procces τι τρέχει;
-
Παιδια σε IDO στο powermenu οταν πατατε fastboot σας παει σε fastboot η κλείνει ?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαιδιά σε rejected unlock thread στο en.miui που πήρε την στάμπα submitted μετά από πόσες μέρες μπορέσατε να ξεκλειδώσετε?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΤι πάθαν εκεί στην xiaomi βρε παιδιά . 1 χρόνο είχα unlocked permissions και τώρα πο το ξαναχρειάστηκα να κάνω unlock τα έχουν πάρει πίσω και βγαίνει και το μύνημα : Sorry, your application has been rejected Δηλαδή και σου πήραν τα δικαιώματα πίσω αλλά και δεν σε αφήνουν να κάνεις αίτηση . Από ότι κατάλαβα το κάνουν σε πολλόύς που αντέγραψαν τον λόγο που θέλουν να ξεκλειδώσουν την συσκευή . Δλδ copy-paste . Το έγραψα στα complaints στο en.miui και περιμένω . Πολλοί που νομίζετε οτι έχετε unlock …
-
Σε IDO νερακι ...
-
@file015 I think it's XML type structute language files . Nothing difficult for your skills
-
@gkalen άλλαξε την όνομα και βγάλε την ιδια ετσι για να χούμε να ασχολούμαστε . Δεν νομίζω να ακούσεις παράπονο αν μαθευτεί η αλήθεια . Με placebo effect θα σου λεν και τα καλύτερα . 100.gif
-
@stamatisv έχεις δίκιο . Προχθές είχα κάνει εγκατάσταση για να κατεβάσω τις φωτο από mi cloud . Trial για ένα μήνα είναι
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28908/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28908/ Παιδιά τα 105 GB στα καλά καθούμενα στέκουν η εικόνα είναι false ένδειξη ; Πάντως να χρεώθηκε κάτι δεν παίζει . Απλώς από την βαρεμάρα μου πήγα στην stable Ido να δοκιμάσω κάτι στο touch του κινητού και το είδα και ζαλίστηκα . 100.gif
-
Σε IDO no problemo .
-
Συγκρίνοντας τώρα την eu με την china βλέπω έχει πιο πολλά features η china, ή έτσι μου φαίνεται ? Θέλω να καταλήξω γιατί πάμε με την global ? Επειδή χρησιμοποιείται και είναι φτιαγμένη για εκτός Κίνας και έχουμε κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με τα δίκτυα ή κάτι άλλο ? Ή επειδή έχει πολλές κινεζιές η china και θέλει καθάρισμα εκτενέστερο ? Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω παιδιά , όχι οτι τρέχει τίποτα .
-
Στην China developer προσθέσαν και απομακρυσμένη βοήθεια . Πολύ καλό !!! All-new Remote assistant For both users with MIUI Operating System, by entering your phone number to initiate Remote assistant. Despite the fact of long-distance, the Remote assistant feature will allow you to assist your friends/ family members for solving their device issues or to get assisted by your friends/ technical engineers.
-
@gas83 στην μετάβαση για beta2 είχα κάνει FR μέσω twrp . Όλες τις ρομ τις περνάω από twrp .Δεν έχω χρησιμοποιήσει τον updater ποτέ . Child mode τώρα που το λες και εγώ δεν το βρίσκω πουθενά . Μήπως λείπει στην global όπως το swipe up to search που είχαμε στην beta1china ; Οι επαφές μου είναι όλες με αγγλικούς χαρακτήρες και έτσι δουλεύει η πλαϊνή μπάρα με αγγλικά . Όταν η μπάρα ήταν στα ελληνικά σε άλλη ρομ δεν δούλευε σε εμένα .Θα ήταν καλό ή miui να είχε επιλογή γλώσσας μπάρας επαφών για να μη…