Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 239.
-
Σε IDO όλα τέλεια ... Thank guys ...
-
Σε Ido το λινκ για την νεα εκδοση δεν δουλευει στο mail που ήρθε .
-
το αυτοκόλλητο με ένα 6ψηφιο αριθμό τι λέει ο αριθμός; Στείλε και ένα about screenshot
-
jack , αν δεν είχες backup από twrp πας πίσω μόνο με factory reset νομίζω.
-
jack στα πρωτοκολλα δοκίμασες ip4/ip6 ? Εμενα έτσι μου είχε δουλέψει . Επίσης στο Λίνκ που σου έγραψα παραπάνω πάνε στην τελευταία σελίδα του .
-
jack δες εδω XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
-
Σε IDO όλα τέλεια . Πολύ γρήγορη εγκατάσταση . Κανένα προβλημα πουθενά . Το μόνο θέμα στην περιοχή έχει Κίνα . Διαλέγεις Ελλάδα αλλά.μετα από επανεκκίνηση ξαναγυρνάει Κίνα . Kostas1alina στις επαφές πατάω πάνω σε γράμμα και με πάει κατευθείαν στις επαφές από το γράμμα . Απλώς όλες οι επαφές μου είναι στα αγγλικά . Thanks again guys .
-
+1 thukis
-
Μπήκε σε Ido όλα καλά / κανένα θεματάκι ... Μου λείπει το swipe up -search ... Παίζει να ενεργοποείται από κάπου ή απλώς λείπει για την ώρα αππό την ρομ ? Και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ βρε παιδιά ... τα λέμε του χρόνου ...
-
ε όχι και εσύ Βρούτε ...
-
ελα ρε Gkalen τώρα . Είναι σοβαρά πράγματα αυτά ... Από την μία δεν έχουμε rom και από την άλλη μας πετάς και beta2 . Άγιες ημέρες ... Ντροπή...
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26211/ Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινότητα ... Καλές γιορτές σε όλους ...
-
Σε Ido επιβαιβεωνω ότι το mi club ζοριζεται στον συγχρονισμό. Επίσης η μπαταρία μάλλον θα πάει ακλαφτη σε αυτή τη ρομ. Από 50 ώρες που κρατούσε η μπαταρία Ήδη είμαι με 25% στις 15 ώρες . Τις δίνω άλλες δύο φορτίσεις ευκαιρία . Από εκεί και πέρα
-
Παράθεση από Takis K: “Σε RN4 εγκαταστάθηκε κανονικά πάει καλά μεχρι στιγμής και φαντάζομαι είναι βασισμένη στην china developer και όχι στην νέα global developer που βγήκε σημερα ” Νομίζω ότι όσο οι xtrv γράφουν beta1 είναι από China source. Όταν πάμε από global θα είναι beta 2