Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Καλημερα, τη rom απο Xiaomi.eu xiaomi.eu_multi_HM4Pro_V8.1.3.0.MBECNDI_v8-6.0.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other την εχει δοκιμασει κανεις? ποια ειναι τα wipes που πρεπει να κανω,εχω την τελευται δικια μας rom, ειμαι περιεργος να δω αν θα λυθουν τα προβληματα συνδεσης usb... MULTI - 7.1.5 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
-
Καλημέρα σε όλους. Βγήκε η official global rom για το redmi 4 prime από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum
Έχω την official αγγλοκινέζικη. Μπορώ να περάσω την global με κλειδωμένο bootloader? Και αν ναι, ο οδηγός είναι αυτός?: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) -
Ο/H Giannis Christian έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Βγήκε η official global rom για το redmi 4 prime από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum
Έχω την official αγγλοκινέζικη. Μπορώ να περάσω την global με κλειδωμένο bootloader? Και αν ναι, ο οδηγός είναι αυτός?: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
=============== Ιαν 11th 2017, 10:52am ===============
Ο/H johnjor έγραψε:
Απο επισημη Ρομ σε επισημη νομιζω οτι πηγαινουμε μεσα απο την αναβαθμιση του τηλεφωνου,αφου περασεις την Ρομ χυμα μεσα στο τηλεφωνο και μετα μεσα απο την αναβαθμιση επανω δεξια που εχει τις τρεις τελιτσες πατας επιλογη πακετου αναβαθμισης το αρχειο που εχεις αποθηκευσει.
-
Έχεις δίκιο johnjor. Για ελληνικά δεν ξέρω. Θα τη δοκιμάσω εντός ολίγου...
-
gianni αναμενουμε νεα και λεπτομερειες ...
-
Official china σε official global με κλειδωμένο Bootloader, πάμε με mi flash και edl mode ή download mode, προσοχή παιδιά όχι από τον updater!!!!
@johnjor
XTRV the Greek miui definition -
-
-
Καταλαβα, με TWRP μονο unofficial ρομς μπορουμε να φλασαρουμε...
-
Με το cofface που έχεις μπορείς σαν twrp, αλλά για να μην σε πάρω στον λαιμό μου σου λέω την σίγουρη μέθοδο.
XTRV the Greek miui definition -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Official china σε official global με κλειδωμένο Bootloader, πάμε με mi flash και edl mode ή download mode, προσοχή παιδιά όχι από τον updater!!!!
@johnjor
XTRV the Greek miui definition
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα