Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 239.
-
Καλημέρα παιδιά , Ένας φίλος πηρε rn3 και ιδου τα αποτελέσματα . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24716/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24715/ Από πίσω το αυτοκόλλητο γράφει 2015112 . Διαστάσεις 149χ75 mm Από ότι κατάλαβα είναι μαιμού και πάμε για official dev china με miflash 2016.04.01.0 . Ηδη εκανα αίτηση για ξεκλείδωμα . Μετά την official dev ξεκλειδώνουμε , παιρνάμε xtrv latest , ελέγχουμε αν ξανακλείδωσε ο bootloader κα ξαναξεκλειδώνουμε και είμαστε έτοιμοι ...
-
Σε IDO la bambola ...
-
Εχει εμφανη διαφορά στην ταχύτητα . Πυροβολάει γενικώς . Και η μνήμη γράφει και 2.2 στο καθάρισμα που δεν το χω δεί ποτέ . Δουλεύει πιο αεράτα . Άνοιξα και όλα τα apps για έλεγχο . Όλα δείχνουν τέλεια . .. Demakhs αν αύριο εκραγεί σε θεωρώ υπεύθυνο...
-
Μόλις πέρασα την 11.17 σε IDO Gkalen , Εώς τώρα δείχνει η καλύτερη που έχω περάσει . Συγχαρητήρια σε όλους ....
-
turbomiui Έχεις δίκιο για το GAMEBOOSTER . Ούτε το είχα προσέξει . Κατα τα άλλα η ρομ μπήκε και φαίνεται απροβλημάτιστη μέχρι τώρα . Κάτι κόλπα με το σήμα του δικτύου έκαμνε στις πρώτες 4 επανεκινήσεις , no network , αλλά έστρωσε τώρα . Σας ευχαριστούμε πολύ guys....
-
Στο twrp για φουλ backup τα τσεκαρουμε όλα ; nandroind είναι το ίδιο με το twrp backup;
-
Μολις περάστηκε XTRVbeta1-6.11.3 (Ido) . Όλα τέλεια . Thnx Gkalen
-
οντως Gκalen , σε Ido πάει πολύ καλά αυτή τη φορά . Και ή μπαταρία βλέπω καλύτερη δείχνει . Άντε να βγει το Redmi 4 pro και για την γυναίκα .(Ή εμένα... )
-
παιδια περάστηκε σε ido . Πολύ καλές εντυπώσεις για αρχή . Καλύτερη ραμ βλέπω . και δουλεύει πιο αεράτα σε σχέση με την προηγούμενη . Είδωμεν . Να στε καλά παιδιά , ευχαριστούμε πολύ ...
-
Παιδιά , ήρθε χTRVbeta1-6.10.27 για ido . Εγώ έχω thunder 6.10.27 . Nα την περάσω για τεστ ή να περιμένω την xtrv ή thunder 6.11.3 . Και πάνω στην thunder πως την περνάμε ? θέλει factory reset ? Κάνω backup στην sd μεσω twrp και αναμένω ....
-
Gkalen , στην πρώτη σελίδα στις οδηγίες εγκατάστασης πρόσθεσε στην αρχή και ένα βήμα 0 :backup μέσω twrp σε SD ή USB flash . προς υπενθύμιση διοτι είναι βασικό βήμα για beta Roms και όλο το ξεχναμε από την χαρά μας να περάσουμε την καινούργια .
-
Μολις περαστηκε σε Ido . όλα καλά . Thanx Galen
-
gkalen μπόμπα ή νέα ρομ . Βλέπω και καλύτερη ραμ . Ένα προβλημα έχω με τα την gallery . Δεν εμφανίζονται όλες οι φωτό. . Εμφανίζεται ένα γκρι κουτάκι . Όταν σκρολαρω που και που έρχονται , αλλά γίναμε ρεζίλι όταν πήγα σε έναν πελάτη να του δείξω κάτι δείγματα .
-
Καλά ντε , μην βαράς ... Την περνάω με Airdroid τώρα . Tsarlam τι είχες πριν ? Έκανες factory reset ?
-
Κατεβάζω για ido αλλα δεν έχω το καλώδιο στο μαγαζί. Πειράζει αν το περάσω με airdroid στην sd ? Αν και δεν βλέπω και κανα σοβαρό changelog να αξίζει . Gkalen λέει τίποτε η αναβάθμισή η placebo effect this week ? !!!1