Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 83.
-
Για το Nikel δεν βγήκε ακόμα; Το HMNote4x λογικά είναι για το mido.
-
Έβαλε κανείς την Test ROM σε Nikel;
-
Όλα πήγαιναν καλά με τη νέα έκδοση σε Nikel. Σήμερα όταν πήγα να ανοίξω την εφαρμογή του Facebook, μου βγάζει ανά περίπου 2 λεπτά να στείλω αναφορά σφάλματος, αλλά η εφαρμογή συνεχίζει να λειτουργεί.
-
Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Εγκαταστάθηκε σε Nikel και μέχρι στιγμής όλα καλά.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από panos78: “Ομοίως και εδώ. Γιατί; ” Πρόβλημα από το source δυστυχώς. Οι συσκευές που τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται να έχουν πρόβλημα με τον launcher (ή τον setup wizard αν μιλάμε για factory reset) είναι οι εξής: Redmi 3S, Redmi Note 4 MTK, Redmi Note 4 (mido), Redmi Pro ίσως και Mi Max. ” Οπότε καλύτερα βγάλτε τα αντίστοιχα zip από το φάκελο λήψης, μέχρι να διορθωθεί!
-
Παράθεση από Takis K: “Έβαλα την 8.12.20 σε nickel χτυπάει κατευθείαν ο opera και δεν σε αφήνει να μπεις στην επιφάνεια.Επιστροφη στην 8.12.13 και επανήλθε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ομοίως και εδώ. Γιατί;
-
Παράθεση από amavroudis: “Ναι. Αν πατήσεις πάνω τους θα διαβάσεις περί τίνος πρόκειται... Και πως γίνεται... Format data Factory reset. Και αν μπορείς μάζεψε λίγο τις παραθέσεις. Μόνοι σας γράφετε ο ένας μετά τον άλλο... ” Είδα τη διαφορά. Στην ουσία το Format Data διαγράφει τα ΠΑΝΤΑ και δεν αφήνει τίποτα μέσα στο κινητό. Το Factory Reset επαναφέρει το κινητό στις αρχικές εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Δηλαδή, αν καταλαβαίν σωστά, για να διορθωθεί το πρόβλημα, θα πρέπει να ξαναστήσω το κινητό από …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από panos78: “@MIUI_ART Όπως βλέπεις υπάρχουν και άλλοι με παρόμοιο πρόβλημα! ” Εντελώς διαφορετικό από το δικό σου....Όταν μία ROM έχει πρόβλημα είναι γενικό σε όλους. Όταν υπάρχει σε μερικές συσκευές, έχει να κάνει με το ιστορικό της κάθε συσκευής και το περιβάλλον εγκατάστασης που έχει. Για παράδειγμα ίσως είχαν μείνει Encryptions ή άλλα Se-policy στην συσκευή σου τα οποία και μόνο με Format Data μπορεί να καθαρίσουν ” Αφού έκανα Factory Reset και ξαναπέρασα ό…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πολύ περίεργο γιατί δεν έχουν αναφερθεί ίδια προβλήματα από άλλους. Πάρε το εικονίδιο του magisk και σύρε το στο καλάθι των αχρήστων για να διαγραφεί. Μετά κάνε εγκατάσταση την εφαρμογή του magisk manager αυτό που κατέβασες από τα link που σου έδωσα . ” Δοκίμασα να κάνω την απεγκατάσταση όπως περιγράφεις αλλά και από τις εγκατεστημένες εφαρμογές των ρυθμίσεων Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, παράγει το ίδιο report κάθε φορά όταν πάω να ανοίξω το Magisk Manager. Παράθεση από t…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από panos78: “Έκανα εκκαθάριση της cache της εφαρμογής Magisk Manager. Απεγκατέστησα την εφαρμογή με το Easy Uninstaller για να είμαι σίγουρος ότι θα φύγουν όλα. Εγκατάσταση πάλι του Magisk Manager. Το ανοίγω...πάλι τα ίδια! Ξανά καθάρισμα και απεγκατάσταση. Ξανά flash τη ROM με SuperSU τώρα. Εγκατάσταση του Magisk Manager Το ανοίγω...πάλι τα ίδια! Τι άλλο να δοκιμάσω; ” Κατέβασε την τελευταία Version του Magisk από εδώ => Magisk-v17.3.zipΚαι ο Magisk Manager αν …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από panos78: “Καλημέρα. Σε Nikel περάστηκε χωρίς προβλήματα. Πήρα και μια βαθιά ανάσα και έκανα και factory reset, όπως έπρεπε. Κατά την εγκατάσταση έκανα root με Magisk αλλά όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει την παρακάτω αναφορά: ” Κάτι δεν θα πήγε καλά στην εγκατάσταση.Δοκίμασε να κάνεις πάλι Flash το Magisk ” Έκανα εκκαθάριση της cache της εφαρμογής Magisk Manager. Απεγκατέστησα την εφαρμογή με το Easy Uninstaller για να είμαι σίγουρος ότι θα φύγουν όλα. Εγκατάσ…
-
Καλημέρα. Σε Nikel περάστηκε χωρίς προβλήματα. Πήρα και μια βαθιά ανάσα και έκανα και factory reset, όπως έπρεπε. Κατά την εγκατάσταση έκανα root με Magisk αλλά όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει την παρακάτω αναφορά: Source Code (29 lines) Τι κάνω λάθος;
-
Όλα καλά και εδώ (Nikel) χωρίς fr. Άλλαξαν λίγο το πως φαίνονται τα εικονίδια, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.
-
Σε Nikel όλα καλά.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από panos78: “Γιατί αυτό; Οι συσκευές που δουλεύουν χωρίς προβλήματα με την Global γιατί πρέπει να αλλάξουν; Προσωπικά όσο είχαμε την ευρωπαίκή είχα θέμα με το Bluetooth. Μόλις αλλάξαμε σε Global διορθώθηκε και εκτοτε δεν εμφανίστηκε. Οι καινούριες συσκευές που έχουν θέματα με την Global, εννοείται να αλλαχτούν, αλλά οι υπόλοιπες γιατί; Γιατί αυτό το πισωγύρισμα;;; ” Δεν θα έχετε προβλήματα με τις CN/Xiaomi.eu ROMs, αλλά αντίθετα θα έχετε και επιπλέον χαρακτηριστ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:-------- Σας έχουμε νεώτερα από το μέτωπο των ROM με China/xiaomi.eu Source.... Δοκιμάσαμε το Source σε διάφορες συσκευές που έχουν ως βάση Android 8+ ROM. Τα αποτελέσματα είναι θαυμάσια, και είναι βέβαιο πλέον πως θα έχετε μέχρι αύριο τις πρώτες δοκιμαστικές ROM (8.10.15) με China/Xiaomi.eu Source. Οι πρώτες ROM που θα δώσουμε θα είναι μόνο όσες έχουν ως βάση Android 8+ & Android 9 ROM, καθώς αυτές είχαν και τα περισσότερα προβλήματα με το Global Source. Η μετά…
-
Καρτοσυμβόλαιο σε COSMOKARTA
panos78 - - Cosmote (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΤελικά έχετε δίκιο, δυστυχώς. Το διευκρίνησε και η ΕΕΤΤ ότι συμβόλαιο ορισμένου χρόνου όπως αυτό που έχω εγώ, δεν διακόπτονται αζημίως, μόνο τα αορίστου χρόνου.
-
Την κατέβασα τελικά με Chrome χωρίς πρόβλημα. Μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης (όλα καλά), διορθώθηκε και το θέμα με τον Opera.