Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 130.
-
xiaomi 13T pro
haris8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από haris8: “τελικα βρηκα μετα απο πιο λεπτομερης ερευνα ...οτι πρεπει να περασουν 24 ωρες απο την ενεργοποιηση καινουργιου κινητου στην εφαρμοφη ωστε να ερθουν ειδοποιησεις ” Ναι, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλες τις τράπεζες.. ” νομιζω οχι. αλλα στην ALPHA το κανει ειναι η δευτερη συσκευη που βαζω ....απλα το ειχα ξεχασει στην πρωτη τι εκανα. μιας και ξανα γραφω (μπηκα γιατι παρατηρησα οτι μου παρουσιαζει και κατι αλλο ) , οταν το χρησιμοποιω το εχω σαν καλο δεν τ…
-
xiaomi 13T pro
haris8 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαγεια σας ...μολις αγορασα το xiaomi 13T pro . προσπαθησα να πληρωσω το λογαριασμο κινητης τηλεφωνιας μεσω της εφαρμογης cosmote και στο τελος της διαδικασιας στην πληρωμη που πατας για να σου βγαλει το notification απο την εφαρμογη της τραπεζας δεν μου την εβγαζε. προσπαθουσα με την alpha bank γιατι αυτην εχω σαν κυρια καρτα πληρωμης (μισθοδοσια). μετα δοκιμασα με της eurobank ..με αυτην ηρθε κανινικα ειδοποιηση. εχω δωσει "αδειες". καποια βοηθεια ? τελικα βρηκα μετα απο πιο λεπτομερης ερευνα ..…
-
κατι που παρατηρησα σημερα με την 8.8.30 arΩma cn/eu source , οταν ειμαι με wi-fi , και σε αποσταση το πολυ 1 μετρο 4 γραμμες δεν λεει να παει.
-
Παράθεση από gkalen: “@haris8 Να βάλεις την απλή xtrv 8.8.30 και όχι την aroma .. ” μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα με την aroma εκτος απο το να γραφει cpu x20 αντι για x25. τωρα στην πορεια θα δειξει. ή οντως ειναι καλυτερη η απλη ?
-
καλησπερα εχω τωρα την αρωμα 8.4.13 beta για να περασω την 8.8.30 θελει fr? EDIT εκανα μια προσπαθεια χωρις fr και στην εκατασταση κολλησε στο 58.72% EDIT 2 με το ου του εκανα επανακκινηση μου εβγαλε την 8.830 ρομ cpu μου δειχνει οτι εχω τον χ20 αλλα εχω τον χ25 επισης δεν μου εβγαλε την εφαρμογη που ειχα απο πριν για την τηλεωραση
-
παιδια βοηθεια...εκανα το μπακ-απ. κανω fr και παιρναω την rom και με το που τελειωσε και ανοιξε κανει συνεχεια επανακινηση. επισης ξεχασα να κανω λογκ αουτ απο το μι ακαουντ και θελει λογκ-ιν αλλα δεν προλαβαινω να βαλω τον κωδικο του wifi και υστερα του mi acount . παταω το παουερ μπατον αλλα τιποτα
-
αλλη μια Haris8
-
+1 Haris8
-
+1 haris8
-
μαλλον το οτι η ρομ η δικια μας δεν ειναι οφισιαλ. ας δοκιμασει καποιος που εχει την οφισιαλ να μας πει μολις τωρα ξανα δοκιμασα , απο wifi , στην αναζητηση του playstore και αφου πατησα Netflix δεν μου την εμφανιζει καθολου. κατι παρεμφερει μου βγαζει. και στον μαμα εξπλορερ στην αναζητηση μεσω γοογλε οταν παταω την εφαρμογη μου λεει σε αυτην οτι δεν ειναι συμβατη με την εδοση του κινητου. επισης δεν ειμαι ροοτ.