Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από haris8: “LightInTheBox.com ξερουμε κατι γι αυτο το σαιτ; ” Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε εδώ για καλύτερα. ” οκ ...σορι κι ολας για το λινκ
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από haris8: “απο τα γνωστα σαιτ που λετε εδω , μια ματια που εκανα εχθες το ειχε μονο το geekbuying στα 242 ευρο. εκανα και παλι μια μικρη ερευνα και βρηκα αλλα δυο σαιτ το oppomart που ντο εχει 209 και το ibuygoo και αυτο με 209 ευρο. ” Εμένα μου κόστισε 182€ σήμερα... ΨΑΞΟΥ. μη βιάζεσαι! (το 3/64) ” απο που? Παράθεση από theodosis: “Παράθεση από haris8: “απο τα γνωστα σαιτ που λετε εδω , μια ματια που εκανα εχθες το ειχε μονο το geekbuying στα 242 ευρο. εκανα και…
απο τα γνωστα σαιτ που λετε εδω , μια ματια που εκανα εχθες το ειχε μονο το geekbuying στα 242 ευρο. εκανα και παλι μια μικρη ερευνα και βρηκα αλλα δυο σαιτ το oppomart που ντο εχει 209 και το ibuygoo και αυτο με 209 ευρο.
διαφορα θα δω σιγουρα με βαση το υπαρχων κινητο που εχω τωρα ( samsung s3 mini) , και σκοπος μου ειναι το pro να το κρατησω καμια τριετια , αν ολα πανε καλα. σκεφτομαι για τον x25 επισης θελω και εμφανηση , για εμενα το μαυρο -γκρι. στο yeso521 και vickmall δεν υπαρχει ουτε gearbest μονο geekbuying με 242.88 ευρο . κριμα πριν κανα 2 ημερες το ειχα δει και πιο φτηνα