Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 253.

• Only MIUI??

skepasti21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Χαιρομαι που δεν υπαρχει παρεξηγηση και ευχαριστω που μοιραστηκατε την εμπειρια σας μαζι μου.

• Only MIUI??

Μήνυμα

Μαλλον το τελευταιο μου ποστ ηταν καπως ''προσβλητικο'' και ζητω συγνωμη από τους developers που ξοδευουν καθημερινα ωρες για μας... απλα με την τοποθετηση μου δεν ειχα σκοπο ουτε εννοουσα ότι ακυρωνω το MIUI... Ευχαριστω για την κατανοηση σας.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Ας μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου να κάνω την αρχή!!! Στο mi3 μου λοιπόν επειδή είμαι ανήσυχο στοιχείο(!!) είχα δοκιμάσει παλαιότερα πάνω απο 5-6 διαφορετικές εκδόσεις( smiui, blisspop, CM, ivan aosp και άλλες που δε θυμάμαι τώρα). Μάλιστα για αρκετά μεγάλη περίοδο είχα dual boot τη miui με κάποιο απο αυτά. Επειδή μου αρέσει να πειραματίζομαι λοιπόν έδωσα ευκαιρία σε αρκετές για να δοκιμάσω και να δω τι μου προσφέρουν και τι όχι. Σε καθημερινή χρήση λοιπόν θεωρώ τη MI…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Και φυσικά μπορεις να βάλεις άλλη rom στην συσκευή σου για να έχεις γνώμη και προσωπικη άποψη του τι προσφέρει η miui και τι οι άλλες rom. Υπάρχουν φίλοι που έχουν δοκιμάσει και εχουν εκφράσει γνώμη σχετικά.” Εκανα αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι, όποτε μπορεσεις σε παρακαλώ βάλε λινό να δω τα σχόλια Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Only MIUI??

Μήνυμα

Χαιρετω τους απανταχού τεχνολογικά ανησυχους ..... Θέλω να κάνω μια ερώτηση αλλά θέλω την κατανόηση σας και να μην με παρεξηγησετε ... Καταρχήν ενα μεγάλο ευχαριστώ στους developers για την προσπαθεια που καταβάλουν για να μπορούμε εμείς οι λοιποί να χαιρόμαστε τις συσκευές μας... Στο ζουμί τώρα , μια xiaomi συσκευή μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε μονο με το miυi?? Δηλαδή υπάρχει η δυνατότητα να περαστεί Ρομ απο άλλον κατασκευαστή? Η τέλος πάντων ποιες είναι οι επιλογές, αν υπαρχουν. Στάλθηκε α…

• Ευχαριστώ πολύ μποιζ , κατέβασα το gom γιατί είναι το μονο που χρησιμοποιώ σε PC εδώ και χρόνια.

• Γεια σας, υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείου ταινίας με χρήση υποτίτλων απο ξεχωριστό αρχείο? (Με το ίδιο όνομα) Μόλις πέρασα μια κομπλε μέσα σε φάκελο στον φάκελο movies που υπήρχε στο root του κινητού αλλά δεν μου τους εμφανίζει . το αρχείο ειναι mp4

• Θέμα με lock screen notifications

skepasti21 - - V6/7 Themes

Μήνυμα

Μάλλον μονο εμένα με ενδιαφέρει το lock screen , δεν μπορω να καταλάβω, δεν μπορεί κάποιος mod να καταθέσει την γνώμη του;;

• RE:

skepasti21 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από skepasti21: “OK σεβαστό ... Ευχαριστώ .. Πάντως είναι αλήθεια έτσι ...? Δηλαδή αυτό που είπα σχετικα με τον καιρό οτι άλλαξε η εφαρμογή ” Επειδή δεν την χρησιμοποιώ ούτε εγω αλλα απο ότι διαβαζω απο σας μάλλον άλλαξε. Αλλά αυτό ξέρεις μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή, ακόμα και στις επι πληρωμή.” Και για να έχουμε καλό ερώτημα... ποια δουλεύεις???

• OK σεβαστό ... Ευχαριστώ .. Πάντως είναι αλήθεια έτσι ...? Δηλαδή αυτό που είπα σχετικα με τον καιρό οτι άλλαξε η εφαρμογή .

• Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει απεγκατασταση μιας εφαρμογής συστηματος?? Θέλω να βγάλω τον καιρό γιατί μετα αφού πέρασα την GTV 5.12.24 ,η εφαρμογή με ξενερωσε ,την αλλάξανε διότι βγήκαν καποιες δυνατότητες που τις ήθελα... Τεσπα ... Θέλω να περάσω μια αλλη απο play store

Μήνυμα

Λοιπον οσο και να εψαξα , έφαγα όλο το Google λέμε.. τίποτα, ναδα, Καπούτ ! Δεν υπάρχει κανένα θέμα για κατέβασμα που να υποστηριζει lock screen notifications πλην των default... Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπανω ας πει αλλά..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Εγώ έχω αυτό το θέμα -> MiZen Duo-小米主题商店 Αν έχω αναπάντητη κλήση ή μήνυμα, μου δείχνει ένα 1. Αλλαζει lockscreens μόνο του κάθε φορά. Δες αν σου κάνει...” Το εκανα αλλά μπαααααα τίποτα , μαυρο , δε νιώθει τίποτα!! Χαχα

Μήνυμα

Εσύ εχεις βρει κάποιο?? Αν ναι κάνε ενα upload εδώ . δεν μπορώ να βρω κάποιο που να λέει οτι lock screen notification support

Μήνυμα

Καλησπέρα και χρόνια πολλά , έχω την συσκευή εδώ και 1 μηνα και ακόμα δεν έχω βρει να αλλάξω τα βαρετα θέματα που έχει προεγκατεστημένα η συσκευή, όσα θέματα έχω περάσει δεν έχει καμια ειδοποιήσεις όταν το τηλ είναι κλειδωμένο . Μονο τα μαμισια το κάνουν αυτό . λίγο που ψαχτικα στο Google διάβασα οτι πρεπει να το γράφει στην περιγραφή του κάθε θέματος αλλά μπααααα δεν βαριέσαι , το γράφει δε το γράφει το ίδιο κανει .. Τέλος έχω ενεργοποιημένα τις ειδοποιήσεις στο κλείδωμα οθονης

• RE:

skepasti21 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από skepasti21: “Πολυ καλη δουλεια παίδες μπράβο σας.. Μια ερώτηση... Αναφορικά με τον καιρό... Εκτός από το bug με τις πολεις που φτιάχτηκε, έχει αλλάξει και η εμφάνησή?? Πριν έβγαζε κάτι σταγόνες σχετικα με την πιθανότητα βροχής και επίσης σε ποιο επίπεδο της ημερας βρίσκεται ο ήλιος ea98970d9574ebc07ca6fe90dc6688ad.jpg” Ας απαντήσει κάποιος και στην δική μου απορία παρακαλώ

• Πολυ καλη δουλεια παίδες μπράβο σας.. Μια ερώτηση... Αναφορικά με τον καιρό... Εκτός από το bug με τις πολεις που φτιάχτηκε, έχει αλλάξει και η εμφάνησή?? Πριν έβγαζε κάτι σταγόνες σχετικα με την πιθανότητα βροχής και επίσης σε ποιο επίπεδο της ημερας βρίσκεται ο ήλιος ea98970d9574ebc07ca6fe90dc6688ad.jpg

• ναι οκ αυτό εκανα, ευχαριστώ πολύ πολύ.Παράθεση: “”

• Καλημερες παιδες , ο κολλητος μου μόλις πηρε και αυτος σαν και μενα την εν λογο συσκευη και μου την εφερε για να την σεταρω.. Και ερωτω... Εχει προεγκατεστημενο το MIUI 7 .. Εγω τι του παιρναω ?? Απλως την GTV που βγηκε τις τελευταίες μερες ή ξανα πρεπει να περασω την base rom??

• Συνδεση USB

skepasti21 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Εφαγε ενα hard reset και εστρωσε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk