Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-253 από 253.

• Connection

skepasti21 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

καλησπέρα, είναι η ιδεα μου ή δεν γινεται να ''παιρνεις'' net από το κινητο μεσω usb και να μπορεις να μεταφέρεις δεδομένα από και προς το κινητο???

• Live καταναλωση

Μήνυμα

Δεν μπορει να το εχω δει μονο εγω παντως

• Live καταναλωση

Μήνυμα

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου αλλα αυτο το ειχα βρει ηδη, για να σου δωσω να καταλαβεις ειναι μια σελιδα που δειχνει ολα τα προγραμματα που ειναι εγκατεστημενα στην συσκευη και δείχνει τα δεδομενα διπλα απο καθε πρόγραμμα , μονο που τα δεδομενα μεταβαλονται ανα δευτερολεπτο, αυτο που μου εδειξες δειχνει ποσο εχει καψει και οχι ποσο καιει εκείνην την στιγμή, ειμαι σιγουρος οτι το εχω δει ομως .

• Live καταναλωση

Μήνυμα

Οχι, σελιδα που να εμφανιζει ποσο καιει το καθε προγραμμα ξεχωριστά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Live καταναλωση

Μήνυμα

Λαθος μου που δεν διευκρινισα ... Αναφέρομαι στην καταναλωση δεδομένων... Πχ. Εχω βαλει να εμφανιζεται ο ρυθμος των δεδομενων που μεταφέρεται πανω πανω στην μπαρα που εμφανιζονται ωρα ,παροχος,μπαταρια , και οταν υπάρξει καποια δραστηριότητα χωρις να προκαλεσω εγω , να μπορω να βρω αμεσως ποιο προγραμμα το κανει, καπως το ειχα κανει και σπαω το κεφάλι μου να το θυμηθω , και δεν αναφέρομαι σε third party software. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Live καταναλωση

Μήνυμα

καλημερες παιδες , ειμαι κατοχος ενος redmi note 2 και εχω μια απορία, κάποια στιγμη μου ειχε πεταξει μία σελιδα με live καταναλωση απο το καθε προγραμμα ξεχωριστα (οχι τι εχει καψει) , live ...... Γνωριζει καποιος που μπορώ να το ξαναβρω??

• Ρε guys πόση ώρα σας παίρνει να το φορτισετε ; Εγώ πάντως ένα 3ωρο το θέλει. Βέβαια το φορτιζω με έναν φορτιστη από μήλο γιατί δεν ξέρω πως το κατάφερα ,πρέπει να πεταξα το φορτιστής που μου είχε μέσα το vickmall .. Θα δω αύριο στο γραφείο

• το καταφερα ...συγνωμη για την αναστατωση ...

• RE:

skepasti21 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “H fastboot είναι μέσα στον φάκελο images και εκεί θα βρεις ΜΟΝΟ αρχεία και όχι άλλους φακέλους. Εσύ κάνεις το λάθος να διαλέγεις τον αρχικό φάκελο και όχι τον κανονικό στον οποίο μέσα είναι τα αρχεία.” Μα και τον "ιмageѕ" οταν επιλεγω παλι τπτ δεν γινεται. Πιστεψε με εχω δοκιμασει τα παντα. Ειμαι σε αδιεξοδο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

skepasti21 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από skepasti21: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7272/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7273/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7272/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7272/καλησπέρα, εχω κατεβασει και τρια που λεει ο οδηγος ,εχω εγκαταστησει το miflash ,ξεζιπαρα (2φορες ηθελε , γιατι μες το zip ειχε ακομα ένα zip) τη fast boot και εχω κολλησει εκει που την περνας στο miflash(διαισθάνομαι καποια χοντραδα που μπορει να εγινε κατά την εγκατασταση του mi…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7272/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7273/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7272/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7272/καλησπέρα, εχω κατεβασει και τρια που λεει ο οδηγος ,εχω εγκαταστησει το miflash ,ξεζιπαρα (2φορες ηθελε , γιατι μες το zip ειχε ακομα ένα zip) τη fast boot και εχω κολλησει εκει που την περνας στο miflash(διαισθάνομαι καποια χοντραδα που μπορει να εγινε κατά την εγκατασταση του miflash.. κατι ελεγε για int…

• Καλησπέρα στο παρεακι... Υπαρχει η δυνατοτητα να αποθηκεύσουμε μια ιστοσελιδα στην ''επιφανεια εργασιας'' ούτως ώστε να μην χρειαζεται να ανοιγουμε τον πλοηγο να πρεπει να θυμομαστε την διευθυνση κάθε φορα? Επισης κάθε φορα που ξεκλειδωνω το τηλ , ανεξάρτητα που είμαι πριν το κλειδωσω, με βγαζει στις κλησεις, αλλαζει αυτό? REDMI NOTE 2 PRIME... 5.10.8 ευρωπαϊκή

• Καλώς σας βρήκα παιδες , εχω πολλα να μαθω πανω στο android εχοντας χασει εξελιξεις 4 χρονων... ημουν κατοχος ενός iPhone 4s και πριν από αυτό ενός galaxy s1, οποτε φανταζεστε που εχω μεινει.... θυμαμαι κατι σαν gingerberd ρομ ή κατι τετοιο χαχαχαχααχαχα