Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 253.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Τι έκδοση Windows έχεις; Πιο κάτω στη λίστα είναι αυτό που ψάχνεiς ” WIN 10 N PRO, μπορεις να μου πεις σε παρακαλω πιο ειναι γιατι δεν βλεπω κατι που να λεει MTP USB DEVICE???? ειναι στα Ελληνικα, Επισης εχω περασει και την ενημερωση για Install Media Feature Pack for N and KN versions of Windows 10.

• Ρε παιδια καταλαβαινω τι λετε και σας λεω οτι αντι για αυτο μου βγαζει αυτο. περασα το scrip Μια χαρα, τι αλλο να κανω???

• moy βγαζει αυτο, ξαναλεω δεν υπαρχει καποιος πιο γρηγορος τροπος να παρω βοηθεια?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Τσέκαρε Διαχείριση Συσκευών όταν το συνδέεις. Έχεις ενεργοποιημένο το usb debugging; ” δεν εχω καν λογισμικο, πως θα το κανω αυτο, μηπως υπαρχει καποιος πιο γρηγορος τροπος να παρω βοηθεια,συγνωμη για το θαρρος

• ειχα το redmi note 2 πεταμενο σε ενα συρταρι για καιρο και το χρειαστικα τωρα γιατι ξεμεινα απο κινητο, και επειδη η ρομ ηταν πανω απο 2 ετων ειπα να του κανω factory αλλα του εσβησα χωρις να το θελω και το λογισμικο, μετα οταν επιχειρησα να του βαλω εκ νεου την νεα ρομ μεσω pc και twrp,ειδα οτι δεν αναγνωριζει το pc την συσκευη,

• Πιαδια μια βοηθεια εδω??? Υπαρχει τροπος μα κανω το redmi note 2 να φανει στο pc μεσω twrp? δεν εχω λογιμικο μεσα

• LED Notification(s) Light(s)

skepasti21 - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Αν είναι να κάνουμε και ρουτ, άστο τι να πω.το θέμα είναι να μην πειράξουμε το λογισμικό. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Flash notifications???

skepasti21 - - Google Play Store

Μήνυμα

Παράθεση από pisons: “Flash notification Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ??? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• xiaomi ευχές 2018

skepasti21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία στον καθενα. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Η "μαμά" ρύθμιση που ανάβει το φλας στις κλήσεις δεν σε καλύπτει;” Θέλω για όλα... Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

skepasti21 - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Το καταλάβαμε Καρντάση :lol:” Από πού άραγε..... Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γιατί μια χαρά είναι .... Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παίδες βλακεία, τζάμπα το ποστ ,είχα πάρει αντίγραφο από MIUI, ,ότι να ναι, πρέπει να τα κόψω. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πώς βρέθηκε η εφαρμογή της κοινότητας μέσα σε επίσημη stable οεο? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Flash notifications???

Μήνυμα

Παίδες μια καλή εφαρμογή για φλας ειδοποιήσεις δηλ κλήσεις μηνύματα και εφαρμογές και να μπορείς να αλλάξεις την ταχύτητα του led και να παίζει σωστά και απροβληματιστα, να μην "πέφτει για ύπνο"?????? Τωρα έχω το flash alerts 2 pro, αλλά δεν δουλεύει όταν είναι στο αθόρυβο... Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MIUI.eu VS official

skepasti21 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλησπέρα στη παρέα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα τεχνολογικό μου δίλημμα. Βασικά δεν είναι και τόσο διλλημα γιατί έχω κατασταλάξει μέχρι στιγμής, πρόκειται για την επιλογή ανάμεσα στην ελληνική ρομ η οποία ξέρω ότι η πηγή της είναι από την Αγγλική κοινότητα, και στην επίσημη της XIAOMI. Και ερωτώ, έχει τύχει σε κάποιον να του δουλεύει καλύτερα το τηλέφωνο με την επίσημη? Πριν από 10 μέρες πήρα στα χέρια μου ένα redmi 4x global και όπως ήταν επόμενο έκανα ενέργεια για ξεκλείδωμα και εγκατάσ…

• RE:

skepasti21 - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από CyNote: “Είμαι στην 7.12.7 μόνο 4 χρώματα έχω. Δεν ξέρω, μήπως έχεις διαφορετικό μοντέλο Redmi 4X;” Έχω την global έκδοση και έχω δοκιμάσει όλες τις rom ,και ελληνικές και official. Έλεος τι παράξενα πράγματα είναι αυτά. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makisfz: “Η αυτό που λες η από το twrp κανεις wipe, dalvik Cache, Cache, data και internal storage. Αλλά το καλύτερο είναι με το miFlash fastboot Redmi Note 3 pro” Sorry που επανέρχομαι αλλά είδα ότι δεν το ανέφερα σωστά στα προηγούμενα ποστ. Είχα κάνει και format data, οπότε είναι λογικό να είχαν μείνει ρέστα μέσα? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

skepasti21 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Δε χρησιμοποιώ την εφαρμογή και δεν έχω ιδέα που κρατάει ή πως δουλεύει με τις επαφές. Αν είναι αποθηκευμένες σε λογαριασμό ή αν υπάρχουν και τοπικά σε κάποιο αρχείο, μέσα στο internal storage. Στη δεύτερη περίπτωση, αν έκανες format data δεν είναι λογικό. Αν έκανες wipe data (ή factory reset) είναι λογικό.” Είμαι σίγουρος ότι έκανα format data, τεσπα όλα καλα. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk