Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 253.

• Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από skepasti21: “Οποιο και να βάλω , με κανένα δεν έχω 160 ” Υπάρχει μία ρύθμιση στο chomp αν πας ρυθμίσεις=>sms=>Strip Accents πρέπει να είναι τικαρισμένο γιά να έχεις 160.Το έκανες; ” Αυτο δεν θα μπορουσα να το ξέρω , τώρα έστρωσε ευχαριστώ πολύ. Αλλά θα αναμένω το fix.

• Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από skepasti21: “Παράθεση από dnomikos: “ ” Πέρασα το TEXTRA αλλά πάλι μέχρι 60 χαρακτήρες μπορώ να γράψω. Τα νεύρα μου @dnomikos ” Και εγώ το Textra έχω σε Helium και έχω μια χαρα 160 χαρακτήρες ” Παράθεση από geotzia: “Δοκίμασε και το chomp sms γιά εμένα είναι ότι καλύτερο και πιστεύω ότι θα έχεις και 160 χαρακτήρες ” Οποιο και να βάλω , με κανένα δεν έχω 160

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από skepasti21: “Παράθεση από dnomikos: “Χωρίς παρεξήγηση και εντελώς φιλικά, όποιος ξέρει μερικά πράγματα πάνω σε τέτοια θέματα, ξέρει και τι πρέπει να κάνει...Αν ήταν τόσο εύκολο να σου πω, θα ήταν το ίδιο εύκολο να το κάνει και οποιοσδήποτε από την ομάδα για να μην παιδεύεσαι εσύ. Δεν είναι η παλιά εφαρμογή που την ξεπετάγαμε σε 10 λεπτά κάθε Παρασκευή... Αν παραβλέψουμε ότι είναι πλέον ενσωματωμένη αυτή η δυνατότητα, η προσθήκη ΚΑΙ του mod θέλει απο την αρχή …

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από skepasti21: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από skepasti21: “@dnomikos υπήρξε κάποια εξελιξη με το mod σε aqua? ” Οχι δεν είχαμε χρόνο... πέρασε την τελευταία 7.4.13 μήπως εκει σου δουλέψει το ενσωματωμένο της Xiaomi ” @dnomikos την πέρασα αλλά δε βαριέσαι.... Τπτ , μόνο με ξέχωρο mod. Αν δεν έχεις χρόνο ,πες μου εμένα οδηγίες να δοκιμάσω να φτιάξω ένα. ” Χωρίς παρεξήγηση και εντελώς φιλικά, όποιος ξέρει μερικά πράγματα πάνω σε τέτοια θέματα, ξέρει και τι π…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από skepasti21: “@dnomikos υπήρξε κάποια εξελιξη με το mod σε aqua? ” Οχι δεν είχαμε χρόνο... πέρασε την τελευταία 7.4.13 μήπως εκει σου δουλέψει το ενσωματωμένο της Xiaomi ” @dnomikos την πέρασα αλλά δε βαριέσαι.... Τπτ , μόνο με ξέχωρο mod. Αν δεν έχεις χρόνο ,πες μου εμένα οδηγίες να δοκιμάσω να φτιάξω ένα.

• @dnomikos υπήρξε κάποια εξελιξη με το mod σε aqua?

• Παράθεση από skepasti21: “Κουβεντα να γινεται ....... το σηματακι της φορτισης γιατι εγινε παλι κλασσικο σε μενα??? Μαρεσε το αλλιωτικο που ειχε βγαλει να καποια φαση... ” Οκ το βγάζει στην ταχεία φορτιση....

• Τελικά τι σβήνει το twrp??

skepasti21 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Με factory reset δεν σβήνει τπτ από τον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου. Μόνο αν έκανες format data ή wipe internal σβήνουν. ” Μην είσαι σίγουρος για αυτό ., Με όλο το θάρρος, ξέρω τι είδα στο κινητό μου. Λογικά θα ναι ξέχωρο partition.

• Ανακτηση φωτο απο συννεφο

skepasti21 - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Eκανα fr και εχασα ολες μου τις φωτο αλλα οκ τις εχω sto mi cloud. περασα την ρομ (7.4.6) ολα καλα ,εκανα restore apo cloud τα επανεφερε ολα εκτος απο τις φωτο. Οταν μπηκα στο alboum παρατηρησα οτι αρχισε να κατεβαζει τις φωτο απο το συννεφο,λεω εκεινη την στιγμη ειμαστε κομπλε, θα τις εχει κατεβασει μεχρι το πρωι. αλλα αμ δε, οταν βγεις απο το album το κατεβασμα σταματα. Δοκιμασα να κλειδωσω την εφαρμογη αλλα μπααα. τι πρεπει να κανω?? να βγαλω το κλειδωμα και να μην σβηνει η οθονη? χαχα

• Κουβεντα να γινεται ....... το σηματακι της φορτισης γιατι εγινε παλι κλασσικο σε μενα??? Μαρεσε το αλλιωτικο που ειχε βγαλει να καποια φαση...

• Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από soulg: “Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από skepasti21: “factory reset έκανες??? ” Οχι. Δεν μπορώ να στήνω από την αρχή .............. ” κι όμως πρέπει... FR και restore από mi cloud... αλλιώς γύρνα 2 rom πίσω ” το restore απο Mi Cloud τι επαναφερει ? Τα παντα? Και εφαρμογες με τα data μεσα ? Δεν εχω κανει ποτε γιαυτο ρωταω ....... Χωρι ςτο συστημα ? Γιατι αν παιρνει και συστημα δεν κανουμε τιποτε, θΑ μου ξαναφερει το προβλημα ” Τα παντα εκτος της ROM, οποτε εισαι…

• Widget καιρου [SOLVED]

Μήνυμα

ειμαι ηλιθιος, εκανε update και εστρωσε

• Widget καιρου [SOLVED]

Μήνυμα

Ναι αφότου άλλαξα ρομ το κάνει, είμαι στην 7.4.6 fixed. Προηγουμένως ήμουν στην 6.5.12 ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι καλά, εκεί δούλευε δεν είχα θέμα. Να είναι θέμα συμβατότητας με το android 7 και να πρεπει να βγει update της εφαρμογής?? Η προηγούμενη ΡΟΜ ήταν 6.

• Widget καιρου [SOLVED]

Μήνυμα

Παλι το έκανε, ΓΜΤ!! Παρακαλώ κάποιος ας ρίξει λίγο φως.

• Widget καιρου [SOLVED]

Μήνυμα

Υπαρχει καποιος άλλος που να εχει θεμα με 3rd party apps καιρου? Συγκεκριμενα με τα widgets να μην κανουν update και γενικα να παγωνουν και να μην μπορεις να επιλεξεις τιποτα σε αυτα? Αυτο κανει σε μενα μετα απο περιπου 1μιση ωρα αφοτου το βαλω icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif Είμαι στην 7.4.6 fixed =============== Απρ 10th 2017, 6:55am =============== Παράθεση από skepasti21: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από soulg: “- Δεν συγχρονίζει προς το παρόν.Προσπαθεί συνεχώς αλλά …

• Παράθεση από skepasti21: “Υπαρχει καποιος άλλος που να εχει θεμα με 3rd party apps καιρου? Συγκεκριμενα με τα widgets να μην κανουν update και γενικα να παγωνουν και να μην μπορεις να επιλεξεις τιποτα σε αυτα? Αυτο κανει σε μενα μετα απο περιπου 1μιση ωρα αφοτου το βαλω =============== Απρ 9th 2017, 9:59pm =============== ” ειμαι ηλιθιος, εκανε update και εστρωσε 100.gif

• Υπαρχει καποιος άλλος που να εχει θεμα με 3rd party apps καιρου? Συγκεκριμενα με τα widgets να μην κανουν update και γενικα να παγωνουν και να μην μπορεις να επιλεξεις τιποτα σε αυτα? Αυτο κανει σε μενα μετα απο περιπου 1μιση ωρα αφοτου το βαλω =============== Απρ 9th 2017, 9:59pm =============== Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από soulg: “- Δεν συγχρονίζει προς το παρόν.Προσπαθεί συνεχώς αλλά ανεπιτυχώς να κάνει συγχρονισμό sms και ιστορικό κλήσεων. Πιθανόν να είναι και πρόβλημα των server της…

• Παίδες ας το επιβεβαιώσει κάποιος από τους admin @Bodai, @dnomikos, @MIUI_ART ότι είναι πρόβλημα από την xiaomi για να μην ψαχνωμαστε.

• Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από skepasti21: “factory reset έκανες??? ” Οχι. Δεν μπορώ να στήνω από την αρχή .............. ” Ναι είναι σπαστικό αλλά μακάρι να μην χρειαζόταν φιλε ,πάρε back up από MIUI τουλάχιστον ρε.

• Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από ktsak: “@Bodai : Μπα, τίποτε. Το αφήνω έτσι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι προς το παρόν. Οποτε στρώσει ....... ” Το παράδοξο είναι ότι έκανα restore σε ένα backup σε 7.3.30, στο οποιο είχα αφαιρέσει το Playstore. Το επανέφερα, συνέχιζε να βγάζει την ενοχλητική ειδοποίηση, ακόμη και χωρίς Play Store, έβαλα από πάνω την καινούρια fixed Rom και η ειδοποίηση συνεχίζει να βγαίνει .......Τι να πω τώρα εγώ ? ” factory reset έκανες???