Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 373.
-
Διεργασίες compile των εφαρμογών κατά την εγκατάσταση για πιο γρήγορη λειτουργία και φόρτωσή τους. The new Android runtime ART, which was available for testing in 4.4 KitKat and released in 5.0 Lollipop, compiles applications at install time so that they run and load faster. One of the utilities used for this compilation process is called dex2oat. Διάβασε εδώ
-
Παράθεση από vrs5: “Σε ευχαριστω πολυ. Δεν ξερω τι θα καταφερω αλλα τουλαχιτον θα προσπαθησω ” Κάνε μια προσπάθεια το παρακάτω: Επειδή έχει αναφερθεί οτι για τους σενσορες δεν είναι πρόβλημα software ή hardware της Xiaomi αλλά corrupted το αρχείο persist.img Διάβασε περισσότερα εδώ Έχεις πιστεύω εγκαταστημένους τους drivers για το κινητό και τα: adb και fastboot. Κατέβασε την Fastboot ROM που ταιριάζει στην έκδοση που χρησιμοποιέις από εδώ - Ξεζίπαρε την ROM, και βρες μέσα στον φάκελο "images" τ…
-
Παράθεση από pavlidisc: “@all ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!! Α: Η λέξη backup δεν θα έλεγα οτι είναι η σωστή όσον αφορά τις επαφές του mi-cloud. Δεν είναι backup. Είναι οι επαφές σου στην "πρώτη γραμμή" οι οποίες κατεβαίνουν και τις βλέπεις καθρέφτη και στο κινητό. Συνεπώς, το cloud είναι αυτό που έχει τις πραγματικές επαφές σου (όχι το τηλέφωνο ή οτιδήποτε άλλο) και τις ανακαλείς σε διάφορες συσκευές. Προφανώς λοιπόν ότι προσθέτεις μένει εκεί πάνω, είτε λέγεται φωτογραφία είτε ο,τι άλλο. Β: Σήκωσέ τες και σε ένα…
-
Πιο πίσω αναφέρθηκε το backup των επαφών, ερώτηση : Α: Το backup των επαφών στο mi cloud κρατάει και τις φωτογραφίες της κάθε επαφής; Β: Μπορώ να πάρω με κάποιο τρόπο backup τις επαφές εκτός mi cloud αλλά ΜΕ τις φωτογραφίες της κάθε επαφής; Στα τοπικά αντίγραφα δεν γίνεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχουν γραφτεί πολλά για θερμοκρασίες, για μεγάλες καταναλώσεις, για notification led που δεν δουλεύουν, για μη εμφάνιση του SU κλπ κλπ, εκείνο που έχω να πω για τις δυο τελευταίες (6.7.7 και 6.7.14) είναι οτι, σε μένα τουλάχιστον, αμέσως μετά την εγκατάστασή τους το Σύστημα Android και ο Kernel ξεσκίζονταν στην κατανάλωση και χρειάστηκαν 2-3 wipe dalvic και cache και άλλες 2-3 επανεκκινήσεις για να στρώσουν. Μετά είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στο κινητό μου, με κανένα απολύτως από τα παραπάνω προ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από GR_Macedon: “χαχαχαχα Τα είπαμε αυτά με τα μαγικά που κάνουν ι Κινέζοι στις φωτογρφίες....Προσοχή. ” Σωστός...! Αυτό!?Syma X5HW WIFI FPV With 2MP HD Camera Altitude Hold 3D Roll Quadcopter - With Altitude Hold mode, you can set height (οπότε δεν θα μου φύγει ψηλά) - Headless mode (βασικό για αρχάριο σαν εμένα) - stronger wind resistance, easier to control (δεν ξέρω πόσο αντέχει, αλλά μην μας φύγει πάλι...) ” Μεγάλη προσοχή στο Headless mode, όταν το σετάρεις…
-
Όλα για τις κάμερες των Κινητών τηλεφώνων! Οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων κυκλοφορούν για πάνω από 15 χρόνια και δεν είναι κάτι νέο για τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας, αλλά ξέρετε όμως πώς λειτουργούν; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16380/ Kάμερα του Nokia Lumia 925 (Πηγή) Λίγη Ιστορία Η Sharp SH04, SCH-V200 της Samsung και η Kyocera VP-210 ήταν μεταξύ των πρώτων τηλεφώνων με κάμερα στην αγορά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16395/ Το Kyocera VP-210 κυκλοφόρησε το 1999…
-
Παράθεση από panokali: “Ευχαριστούμε και πάλι!!! Τι εθισμός κι αυτός... να μετράμε μέρες μέχρι την επόμενη Παρασκευή:)!!! ” Καλως ήρθες στο club!!!
-
Την ξανακατεβάζω γιατί ενώ ξεκινάει σβήνει η οθόνη επανέρχεται, σβήνει ξανά, βγαίνει μήνυμα οτι δεν υπάρχουν sim ξανασβηνει κ.ο.κ Και όλα αυτά ενώ έκανα wipe dalvic data και cachε, επανεκκίνηση και μετα install μεσω twrp
-
Εγώ πάντως προτιμώ τις αποσταθεροποιημένες dev, που κάθε βδομάδα έχουν σταθερά όλο και λιγότερη αποσταθεροποίηση!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άντε πάλι Παρασκευή!!!! Με τρώνε τα χέρια μου για την νέα ρομ, έχω ξεκινήσει ήδη τα τοπικά backup. Κάποιοι θα γελάτε αλλά τελικά είναι μεγάλο σκάλωμα αυτές οι dev.....
-
Όταν είχα κάνει full wipe και καπάκι install μου είχε βγάλει error 7, έσβησα τον φάκελο twrp και ξαναμπηκα σε recovery, με ρώτησε να μπορεί να γράφει στο system, ξαναφλασαρα και δεν πήρα error 7. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Malediction: “ Παράθεση από Malediction: “Και μία ερώτηση. Έχω διαβάσει τον οδηγό για downgrade από miui 8 σε 7 και λέει να κάνεις wipe dalvik, cache και data. Αν κάνω και wipe το system θα υπάρξει πρόβλημα; Θα ήθελα να κάνω τελείως clean install. ” Γι αυτό γνωρίζει κανείς να μου πει; ευχαριστώ πολύ. ” Απλώς βεβαιώσου ότι θα εγκαταστήσεις την ρομ αμέσως μετά και δεν θα κάνεις επανεκκίνηση πριν, γιατί το τηλέφωνο θα είναι χωρίς αρχεία συστήματος.” Αν δεν κάνε…
-
Congratulations.. συγχαρητήρια θέλω να πω