Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 373.

• Επειδή σκέφτομαι να την περάσω σε Redmi Note 3 Pro, από μπαταρία τι λέει; αν είναι το ίδιο χάλια όπως γράφετε για το Μι-4 να μη μπω στον κόπο...

• Εμένα πάλι είναι λευκή σελίδα, και πάνω που είπα να φύγω από την stable και να ξαναγυρίσω στην "περιπέτεια" των dev... Ας κάνουμε λίγο υπομονή

• τα link στο Androidfilehost δεν δουλεύουν, είναι προσωρινό;

• Miui7 τέλος!!!! Η MIUI China Developer ROM 6.5.26 είναι η τελευταία MIUI 7 εβδομαδιαία αναβάθμιση. Από τις 3 Ιουνίου 2016, δεν θα υπάρξουν εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις για MIUI Developer ROM. 1 Ιουνίου η MIUI 8 China Alpha ROM θα διατεθεί στο κοινό και στις 17 Ιουνίου η MIUI 8 China Developer ROM. Λέμε αντίο στο MIUI 7 και καλωσορίζουμε το MIUI 8. link

• Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από giasoy: “Παράθεση από alnikou: “σε εμένα δεν εχει Ελληνικά ” Παράθεση από birel-motosport: “δεν έχει το μικρόφωνο στά δεξιά καί δέν βρησκω της επιλογές στις ρυθμίσεις ” τι πληκτρολόγια χρησιμοποιείτε;Επίσης κάτι άλλο, δεν δουλεύει μόνο με το πληκτρολόγιο της Google δουλεύει και με το SwiftKey, κάτω αριστερά στο κόμμα, παρατεταμένα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14444/ ” εγω το κανονικο τησ google ” Εχεις σίγουρα την τελευταία έκδοση;

• Εμένα πάντως λέει miui.gr Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από alnikou: “σε εμένα δεν εχει Ελληνικά ” Παράθεση από birel-motosport: “δεν έχει το μικρόφωνο στά δεξιά καί δέν βρησκω της επιλογές στις ρυθμίσεις ” τι πληκτρολόγια χρησιμοποιείτε; Επίσης κάτι άλλο, δεν δουλεύει μόνο με το πληκτρολόγιο της Google δουλεύει και με το SwiftKey, κάτω αριστερά στο κόμμα, παρατεταμένα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14444/

• ----Φωνητική πληκτρολόγηση Google, μια ευέλικτη και γρήγορη λειτουργία.---- Στο πληκτρολόγιο Google που έρχεται με τις Ελληνικές ρομ υπάρχει πάνω δεξιά το πλήκτρο με το μικρόφωνο, forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14439/ το οποίο όμως δεν δουλεύει, ας δούμε πως γίνεται να το κάνουμε να δουλέψει. Καταρχήν κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε την εφαρμογή από το Google play store. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.googlequicksearchbox Αφού γίνει η εγκατάσταση, η εφα…

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από giasoy: “Ναι κανονικότατα.Αφού κάνεις την εγκατάσταση μετα πας Ρυθμίσεις-Προσθετες ρυθμίσεις-Γλώσσα και εισαγωγή-Ομιλία,Φωνητική Είσοδος- Βασική αναγνώριση Google επιλέγεις την Ελληνική και είσαι ΟΚ ” Ωραία! Τα έκανα όλα αυτά και φαίνεται να είμαστε σε καλό δρόμο (αυτές τις ρυθμίσεις έψαχνα και δεν μπορούσα να βρώ...γιατί έπρεπε προφανώς να εγκαταστήσω την εφαρμογή της Goolge που μου είπες). Πάμε παρακάτω... Τώρα δεν θα έπρεπε να έχω ένα "μικρόφωνο" στο πληκ…

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από giasoy: “@Bodai @pavlidisc αν κάνετε εγκατάσταση το Google δουλεύει μια χαρά η φωνητική αναζήτηση ” Και η φωνητική πληκτρολόγηση;;;;; ” Ναι κανονικότατα. Αφού κάνεις την εγκατάσταση μετα πας Ρυθμίσεις-Προσθετες ρυθμίσεις-Γλώσσα και εισαγωγή-Ομιλία,Φωνητική Είσοδος- Βασική αναγνώριση Google επιλέγεις την Ελληνική και είσαι ΟΚ Επίσης πρέπει στο Ρυθμίσεις-Προσθετες ρυθμίσεις-Γλώσσα και εισαγωγή-Προεπιλογή - Ρύθμιση μεθόδων εισαγωγής να τικάρεις το Φωνητική πληκ…

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Bodai: “Και εγω το ξανα είδα τωρα μετα από καίρό και δεν μπορω να βάλω την Ελληνική γλώσσα στο Voice Typing ” ...ενω το πληκτρολόγιο google υποστηρίζει φωνητική πληκτρολόγιση στην Ελληνική Γλώσσα και μάλιστα δουλεύει ΑΡΙΣΤΑ. ;-)Νομίζω οτι κάτι πρέπει να γίνει εδω...είναι σημαντική λειτουργία και δεν πρέπει να παέι χαμένη. ” @Bodai @pavlidisc αν κάνετε εγκατάσταση το Google δουλεύει μια χαρά η φωνητική αναζήτηση

• RE:

giasoy - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Frix: “YEAH BABY !!! DOWNLOADING !!! Να ρωτήσω από 7.2.5 παιρνάω μέσο TWRP και όλα κομπλέ ; κάνω κάτι wipe ? όπως Dalvik Cache ? Επίσης στην 7.2.5 νομίζω υπάρχει θέμα με το σήμα ... με την 7.2.2 είχα πάντα στο σπίτι μέσα full σήμα. Με την 7.2.5 παίζει το σήμα και γενικά και στο Antutu έπεσα 1500 μονάδες” Ναι περνάς μέσω twrp και το script θα κάνει τα wipe που χρειάζονται. Τώρα για πιο πολύ σιγουριά αν θες, πάρε και κανένα backup. Όσο για την 7.2.5 είχαν ακουστεί διάφορα θεματάκια. Σ…

• Παράθεση από Applesnk: “Note για όποιον θέλει να περάσει την global 7.3.2 προσωπικά δεν μου λειτουργεί σωστά το Bluetooth στο αμάξι. Από το αμάξι (πληκτρολογοντας) στο κινητό δεν κάνει κλήση Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ενώ πριν σου δούλευε; σε ποιά ήσουν; Παράθεση από DrSaG: “Παράθεση από dmarccos: “Πάω Άλμπουμ > Βίντεο πατάω ένα οποιοδήποτε βίντεο, δε το ανοίγω να παίξει αλλά αποφασίζω να το διαγράψω πατάω κάτω αριστερά τον κάδο (διαγραφή) και δε κάνει τίποτα. Το κάνει και σε σας…

• Παράθεση από panzaxa: “δεν θελω να αλαξω ρομ να καθαρισω το τηλ και να ερθει εκει που το αγορασα για να το παρει η γυναικα μου .Ακομα δεν εχω κανει αιτημα για ξεκλειδωμα .Ολα μου δουλευουν μια χαρα ακομα και το 4g ” Οπότε κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα γίνει όπως όταν το πήρες

• Παράθεση από DrSaG: “@giasoy Παραμένει μαύρη. Το ίδιο γίνεται κάποιες φορές και χωρίς Hands free, η οθόνη παραμένει μαύρη και δεν ανοίγει αν δεν το ξεκλειδωσω Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” Μπα θα ξαναγυρίσω στις dev, τελικά απ' ότι φαίνεται οι dev είναι πιο stable από τις stable, τουλάχιστον προς το παρόν. Είδα ΚΑΙ αυτό μετά από ξεκλείδωμα με fingerprint.... Είμαι στην 7.2.2 την Ελληνική

• @DrSaG στην 7.3 που είσαι, μπορείς να μου πεις οταν τερματίζεις εσύ ή ο συνομιλητής σου μια κλήση και είσαι με hands free ή με bt αν η οθόνη ανοίγει ή παραμένει μαύρη; Όχι όταν μιλάς με το τηλέφωνο στο αυτί, γιατί εκεί η οθόνη ανοίγει λόγω proximity sensor.

• RE:

giasoy - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από pillopoulos: “Να πω και κάτι άλλο περίεργο που συμβαίνει:Όταν το αφήσω στο φορτιστή,το βύσμα που μπαίνει στο κινητό,είναι ζεστό. Λέει κάτι αυτό; Πάντως το κινητό,νέκρα, ό,τι κι αν δοκίμασα Sent from my HTC One mini using Tapatalk” Μετά από πτώση ένα Samsung που είχα μου έκανε τα ίδια, ζεστενοταν το βύσμα αλλά και όλο το κινητό και δεν φορτιζε, το πήγα στο σέρβις και άλλαξαν πλακέτα. Δεν ξέρω φυσικά αν έχεις και εσύ το ίδιο αλλά... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tap…

• Παράθεση: “Δεν το διαβάζει” Δοκίμασε να βάλεις το βύσμα και να πιέσεις στην άκρη του καλωδίου πάνω στο βύσμα προς τα πάνω η προς τα κάτω, κάθετα όχι προς τα μέσα του βύσματος να δεις αν κάνει επαφή. Αν γίνεται επαφή τότε έχει ξεκολλήσει το θηλυκό βύσμα του USB από την πλακέτα. Και πιο εύκολα να το καταλάβεις είναι όταν το συνδέεις στο pc που ακούς τον ήχο σύνδεσης. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από DrSaG: “@Project_P Μόλις μου απάντησες ήρθε ΟΤΑ Στείλε μου message 5 νούμερα και ένα Τζόκερ να πάω να τα ρίξω αύριο. Λοιπόν, διαφορά στην κάμερα βλέπω στο auto focus, γίνεται λίγο πιο fast, ο θόρυβος κάπως καλυτερεψε (σε χαμηλό φως όμως καμία αλλαγή) και στο video καμία αλλαγή επίσης. Από κει και πέρα κάνανε άπειρα fix αλλά ευτυχώς δεν είχα κανένα πρόβλημα από αυτά που διορθωσαν για να σας πω εντυπώσεις/λεπτομέρειες. Αυτό που παρατήρησα πάντως είναι ότι το κινητό έχει αρκετό lag μετ…