Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 373.
-
Μια χαρά η 6.12.15 στο Kenzo
-
Από χτες το βράδυ που περαστηκε όλα μια χαρά και στα δύο Kenzo. Και δεν χρειάζεται το fingerprint ξαναπερασμα όπως στις προηγούμενες
-
Μια χαρά μπήκε και όλα προς το παρόν πάνε καλά σε Kenzo. Ευχαριστούμε
-
Να αναφέρω κάτι για τον browser του φόρουμ μας, του @iAmLiakos. Όταν είσαι σε μια σελίδα και πατήσεις κάποιο Link, στη νέα σελίδα που πας δεν βρίσκεσαι στην αρχή της αλλά κάπου μετά το τέλος των γραμμάτων και βλέπεις μπλε οθόνη, πρέπει να κάνεις scroll προς τα πάνω. Μιλάω πάντα για χρήση από το Kenzo, για δοκιμάστε. Συγχαρητήρια άλλη μια φορά για την ΣΦΑΙΡΑΤΗ ROM
-
Όλα μια χαρά στο Kenzo, ίσως η καλύτερη ROM μέχρι τώρα, πάει σφαίρα, το scrolling πιο γρήγορο από ποτέ, εναλλαγή σελίδων, ανταπόκριση, δεν ξέρω ή το κρασί φταίει ή η ROM είναι @αματη. . . . ! ! ! ! ! ! ! ! Θα δούμε και στη συνέχεια
-
Άλλαξε κάτι στην ρομ ή μόνο το link του server; μιλάω για το email που λάβαμε για το Kenzo. FIX του Link προς τον Server μας.
-
Αναζήτηση android tv box
giasoy - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από pit13: “έχω 1 εβδομάδα το Mini M8S II. Μπορώ να πω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος, μιας και το χρησιμοποιώ κυρίως για το kodi. Το μόνο θέμα που έχω, είναι πως όταν το κλείνω, και μετά το ανοίγω την άλλη μέρα, πρέπει να φτιάχνω συνέχεια την γλώσσα. ” Μου το έκανε και μένα αυτό το Χ92 (δες λίγα ποστ πριν) μόλις το πήρα και με την πρώτη αναβάθμιση λύθηκε.
-
Η XTRV εδώ και κάτι ώρες πάει μια χαρά! ! ! ! !
-
email δεν ήρθε, υπήρξε κάποιο πρόβλημα; @MIUI_ART edit: αφού αναβλήθηκε πως θα έρθει email
-
Αναζήτηση android tv box
giasoy - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜια καλή και φτηνή πρόταση είναι το X92 . Το έχω 1 μήνα περίπου και έχει πάρει 2 OTA updates. Το δουλεύω πιο πολύ για ταινίες και λιγότερο για κανένα youtube κλπ. Μέχρι τώρα είχα κάποια θέματα με τον πολυκάναλο ήχο (hdmi pass through) τον οποίο είχα καταφέρει να πάρω μόνο μέσα από το kodi, μετά την τελευταία αναβάθμιση πλέον παίζω DTS, AC3 κλπ από Archos video player, από MX player, από kodi και από τον μαμα player που έχει. Πρώτη φορά ήρθα στον κόσμο του kodi το οποίο είναι προεγκατεστημένο με …
-
Για όσους θέλουν να κάνουν απόκρυψη στα κάτω πλήκτρα πηγαίνετε: Ρυθμίσεις- Πρόσθετες ρυθμίσεις - Πλήκτρα και τικαρετε το 'Τα πλήκτρα οθόνης μπορούν να κρυφτούν'. μετά θα μπορείτε να κατεβάζετε η να τα ανεβάζετε όποτε θέλετε.
-
Όλα μια χαρά !!!!
-
Παράθεση από Giannisagal: “MIUI 8 China Developer ROM 6.10.20 Full Changelog Highlights New - Card design for verification messages (10-19) Messaging New - Card design for verification messages (10-19) MIUI Forum Optimization - Forum app performance and speed (10-19) Μηδεν απο μηδεν ??????? Ισον Μηδεν. Ουτε ενα FIX ?????? Αυτο σημαινει οτι ολα ειναι οκ στην προηγουμενη ρομ οποτε αφηστε τα παραπονα ετσι ??? αντε περιμενε αλλη μια εβδομαδα για κατι νεο λοιπον.......... ” Δεν έγραψες όμως τα καλύτε…
-
mi scale εντυπώσεις...
ΜήνυμαΤην χτύπησα από e-matrix. Η ζυγαριά είναι άψογη, δεν περίμενα τέτοια ποιότητα!!!!!
-
mi scale εντυπώσεις...
ΜήνυμαΕτοιμοπαράδοτη στην Ελλάδα, e-matrix