Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 736.

• Παράθεση από NikosTz: “να το κάνω, αλλά πώς ακριβώς? (το δοκίμασα μόνο με youtube και ράδιο καθώς δεν έχω περάσει ακόμα μουσική) ” Άνοιξε την εφαρμογή μουσικής, πάτα το μεσαίο (home button) να γίνει minimized, μετά πάτα το αριστερό (Ξ) και όπως βλέπεις την εφαρμογή πιάστην και τράβα την προς τα κάτω.

• Παράθεση από Meer: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Πριν ένα μήνα αγόρασα απο gearbest το redmi 4x (Xiaomi Redmi 4X 4G Smartphone INTERNATIONAL VERSION 4GB RAM 64GB ROM-$228.32 Online Shopping| GearBest.com), international version 4GB -64GB. Ως χάπατο που είμαι δεν φρόντισα να τσεκάρω τα supported bands και τώρα την έχω πατήσει. Το κινητό δεν πιάνει 4G με τίποτα, άντε που και που κανα 3G αλλά κυρίως είναι στο H+. Είμαι στη Vodafone. Να σημειώσω ότι έχω καινούρια SIM, έχω ενεργοποιημένο το 4G απο τον…

• Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από tolias77: “ετσι λεει στη banggood ” Άστη να λέει... Κανονικότατα έχει ραδιόφωνο.

• Καλά αυτό που έχει σημασία είναι να λύνουμε τα προβλήματα. Το "μαϊμού" τώρα είναι σχετικό. Κατά μια έννοια ακόμα και η ROM της κοινότητας "μαϊμού" είναι άλλωστε εφόσον δεν είναι official και είναι πειραγμένη.

• Αμάν ρε παιδιά με αυτά τα screenshots από το "Σχετικά με το τηλέφωνο"! Συλλογή τα κάνετε; Αφού ο άνθρωπος ευχαρίστησε γιατί προφανώς λύθηκε το πρόβλημά του. Τι σχέση έχει η ROM με μια λειτουργία που αφορά καθαρά το δίκτυο κινητής;

• Παράθεση από tsionis123: “επανερχομαι παλι εκλεισα τα antivirus και δοκιμασα να απερνεγοποιησω την ψηφιακή υπογραφή και τα windows μετα την επανακινηση δεν με αφηναν να εισελθω στον λογαριασμο μου και μπηκα απο επαναφορα συστήματος εχει καποιο bug το script για τα windows 10 ή μονο σε μενα ετυχε; ” Υποψιάζομαι ότι τα "απενεργοποιημένα" (εντός εισαγωγικών γιατί συνήθως δεν απανεργοποιούνται πλήρως ποτέ) antivirus είναι αυτά που δεν σε άφηναν να μπεις στο λογαριασμό σου μετά την επανεκκίνηση επειδ…

• Πολύ περίεργο! Εγώ βλέπω αυτά: Screenshot_2017-12-16-08-47-10-591_com.mediatek.factorymode.png Screenshot_2017-12-16-08-47-53-565_com.mediatek.factorymode.png Τα ίδια από την εποχή που είχα την 8.2.9.0 global stable μέχρι σήμερα στην 9.1.1.0.

• Αναβάθμιση ???

Μήνυμα

Και πριν τα κάνεις όλα αυτά πάρε και μπακαπ και άδειασε και τον αποθηκευτικό χώρο γιατί όντως είναι ελάχιστος διαθέσιμος και δεν θα μπορεί ούτως ή άλλως να κατεβάσει μελλοντικό update με μόλις 229ΜΒ ελεύθερα.

• Εγώ ούτε αντιμετώπισα ποτέ ούτε αντιμετωπίζω μετά την τελευταία 9.1.1.0 τέτοιο πρόβλημα. Για αυτό σου είπα ουσιαστικά να ξαναπεράσεις τη ROM. Τα data τα έχω πάντα ανοιχτά και όποτε αποφασίσω να ανοίξω και hotspot και να συνδέσω κάποια συσκευή πάνω στο santoni δουλεύει κανονικά και αμέσως.

• Ενώ είσαι στον updater δοκίμασε να πατήσεις στις 3 τελείες πάνω δεξιά και "Λήψη ενημέρωσης" για να ξανακατεβάσει την πλήρη τελευταία έκδοση μήπως φτιάξει. Ψάχνεις app που να κάνει τι δεν κατάλαβα. Η απενεργοποίηση του driver sugnature ισχύει και για 32μπιτα windows από όσο θυμάμαι.

• Παράθεση από lemouz75: “Αυτα που θελω να σας ρωτησω γιαιτ το ραδιο δεν εχει rds και δεν μπορω να ενεργοποιησω την ηχογραφηση (οπως και να βαλω τις αδειες δεν την ανοιγει).Θελω να μου πειτε οτι ειναι χρησιμο για τις ρυθμισεις του,τι να προσεχω και αν πρεπει να κανω εγγραφη στο MIUI FORUM που εχει το τηλεφωνο μου. ” Γιατί απλά δεν έχει RDS. Δεν το υποστηρίζει τουλάχιστον η ενσωματωμένη εφαρμογή. Δεν ξέρω ίσως με κάποια άλλη εφαρμογή ραδιοφώνου το καταφέρεις βέβαια... Η ηχογράφηση αν πατήσεις στις …

• Παράθεση από parakaka: “Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...Το πρόβλημα ευτυχώς λύθηκε! Ήταν θέμα calibration του γυροσκοπίου. Παραθέτω και το video από το youtube που ακολούθησα. youtube.com/watch?v=1TLYZYtalAo ” Έλυσες το πρόβλημά σου με οδηγίες από αυτό video σε santoni; Γιατί το santoni ούτε qc test έχει όπως το rn3 ούτε το cit των rn4 παρά μόνο ένα διαφορετικό μενού "engineering mode" το οποίο αν και έχει τεστ για το gyro δεν κάνει calibration. Το calibration σε santoni γίνεται μ…

• Πρόβλημα με σήμα

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Ποιά ROM έχεις; 2 και 3 γραμμές δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις "χαμηλό σήμα". Χαμηλό είναι οι μηδέν ή μία γραμμή. Έχεις εμπειρία από παλιότερη έκδοση ROM στο ίδιο τηλέφωνο που να έδειχνε ψηλότερη στάθμη από αυτή που έχεις τώρα; Γιατί εγώ έχω πλέον την τελευταία global stable 9.1.1.0 και παρατηρώ μια ελαφριά μείωση στην εμφανιζόμενη στάθμη σε σχέση με τη miui 8 (έτσι ίσως εξηγείται και η ελαφρώς μεγαλύτερη αυτονομία άλλωστε). Όσο για το άλλο θέμα που ανοίγεις τα δεδομένα και -όντως μετρημένο δηλ…

• Ναι το global version εμπεριέχει και το global rom.

• Παράθεση από thanospl: “Κανένα πρόβλημα, ειναι το MyMegastore – mymegastore.gr, στην Σωκράτους στην Αθήνα, κέντρο ” Α έτσι εξηγείται... Μαύρισε το μάτι μου εκεί μέσα μια φορά που πήγα. Πακιστανοί οι υπάλληλοι όπως θα είδες, Πακιστανός και ο καταστηματάρχης είναι. Δύσκολο να συνεννοηθείς (γιατί είναι ξεροκέφαλοι) αλλά εφόσον τους ζορίσεις είναι πιο σίγουρο ότι θα κάνεις δουλειά παρά με Έλληνα κακό επαγγελματία (οι περισσότεροι δυστυχώς πλέον).

• Παράθεση από maik6600: “@geoanto555 Γιώργο, υπάρχει περίπτωση να δουλέψει ή θα χαλάσω το βύσμα; ” Έτσι για το αρχείο, υπάρχει μια πολύ απλή λύση στο να αποφεύγεται η ζημιά στη usb θύρα από τα συνεχή βάλε-βγάλε: αποσυνδέουμε το καλώδιο από το pc αντί να το κάνουμε από το κινητό.

• Παράθεση από Thanasis1972: “παιδιά βοήθεια κλειδώθηκε το τηλέφωνο η οθόνη είναι με το mi αναμένο ” Σου συνιστώ να βάλεις μια global stable και να το αφήσεις ήσυχο.

• Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon

Μήνυμα

Παράθεση από thanospl: “Παράθεση από fog: “Δεν έχεις το κουτί; Ή υποψιάζεσαι ότι είχε μέσα άλλο κινητό; Με τον κωδικό στο πίσω μέρος μπορείς να μάθεις. ” O πωλητής επιμένει ενάντια στους κωδικούς, κι ετσι θέλω να του το αποδείξω...Τι κανω ρε παιδια για το root?? ” Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία. Αν το τηλέφωνο είναι 4Χ και όχι σκέτο 4 και έχει και κωδικό μοντέλου που τελειώνει σε 1 αντί για 2 είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι δεν υποστηρίζει Β20. Άστον να επιμένει …

• Δεν χρειάζεται να δεις τι τηλέφωνο έχει δηλωμένο στο προφίλ. Είναι ξεκάθαρο από τις φωτογραφίες των κουτιών ότι δεν πρόκειται για το Note.

• Παράθεση από makisfz: “Κοίτα το κουτί πίσω αν γράφει 2016102 είναι το global αν γράφει 2016101 είναι χωρίς b20 Redmi Note 3 pro ” Σε λάθος section είμαστε. Για redmi 4X (santoni) μιλάει ο φίλος και όχι για Note. Ο κωδικός για τα global 4Χ είναι MAG138. Αυτά που δεν υποστηρίζουν Β20 έχουν κωδικό MAE136. Ας μεταφερθεί στο section του santoni.