Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 736.

• Παράθεση από das_krimi: “Γρηγορη ερωτηση. Συναδερφος εχει το xiaomi redmi note 4 3/16 snapdragon...Θελει θηκες απο Κίνα.... Επειδη γινεται χαμος με τα μοντέλα,εγω κοιταω για international edition? ειναι ιδιο? ” Όλες οι ερωτήσεις είναι γρήγορες. Οι απαντήσεις έχει σημασία πόσο γρήγορες μπορούν να είναι... Το αν είναι 4 ή το 4Χ έχει σημασία. Αυτό που πρέπει να δεις είναι σε ποιό σημείο έχει τον αισθητήρα υπερύθρων πάνω και πόσες τρύπες έχει στην κάθε πλευρά κάτω. Λογικά κάνουν οι θήκες του 4Χ εφόσ…

• Δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα με τη μπάρα στα δεξιά των επαφών ούτε στην 8.5.4.0. Γενικά δεν βλέπω καμία σημαντική διαφορά πέρα από το νούμερο την έκδοση android. Ίσως λίγο πιο σβέλτο να έγινε και η μπαταρία να κρατάει λίγο παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη 8.5.2.0 με το 6άρι.

• Έχει βγει και fastboot για όποιον τη θέλει.

• Xiaomi Redmi Note 4x

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από vmobile: “Τπτ απολύτως......Το είχα για την κόρη μου κ το είχα ελεύθερο.. ” Android χωρίς χρήση Google account, δεν είναι "ελεύθερο", είναι άχρηστο. Εντελώς μη εκμεταλλεύσιμες οι δυνατότητές του. Πληροφορία για το μέλλον είναι αυτή. Τώρα ακολούθησε τις οδηγίες που σου δίνουν.

• Lenuo full cover λέω κι εγώ. Πήρα ένα προ 2-3 εβδομάδων το οποίο δεν έχω βγάλει βέβαια από τη συσκευασία ακόμα γιατί περιμένω να χαλάσει εντελώς το παλιό, αλλά από την ποιότητα της συσκευασίας κρίνοντας (διπλό χοντρό χαρτόνι σαν βιβλίο) φαίνεται καλό. Ούτε 3,5$ δεν έκανε αν θυμάμαι καλά. Α παρεμπιπτόντως, μόλις πριν λίγο ψάχνοντας τον updater μου έβγαλε το update στην 8.5.4.0 NAMMIED (miui 8 με Nougat). γράφει απλά "Σταθερή" χωρίς Nightly) και από όσο είδα, βλέπω ότι δίνεται πλέον και επίσημα ως…

• redmi note 4x

Μήνυμα

Έχει να κάνει μάλλον με τον κωδικό χώρας (+30 για την Ελλάδα) που πρέπει να περάσεις μπροστά στα νούμερα όλων των επαφών σου. Ιδιοτροπία της miui. Γενικά η εφαρμογή sms της miui είναι εντελώς απαράδεκτη από κάθε άποψη. Ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει ποτέ μου σε όσα κινητά έχουν περάσει από τα χέρια μου.

• Παράθεση από 8@nos: “Δεν χρειάζεται φίλε μου, έχει ήδη 3 :1. AVL 2. Tencent 3. Avast Απλά πας Ασφάλεια ==> Anti-virus ==> Πατάς το γρανάζι πάνω δεξιά ==> Βάση ιών ==> Επιλέγεις όποιο antivirus θες ” Αυτό μόλις τώρα το παρατηρώ που το ανέφερες! Δεν ήξερα ότι είχε ενσωματωμένα εμπορικά antivirus. To tencent πάντως αργεί πολύ να ενημερωθεί (ακόμα προσπαθεί). Έχουν και real time προστασία γιατί αν ναι λέω να τα απενεργοποιήσω όλα.

• 4g σήμα xiaomi note 4 global

Μήνυμα

Δεν θα γλυτώσουμε από αυτό το μπέρδεμα ποτέ... Δεν είναι πραγματική ένδειξη δικτύου αυτό φίλε. Κομμάτι της ονομασίας του δικτύου (εταιρείας κινητής) είναι. Άλλαξε την ονομασία της κάρτας σβήνωντας το "4G". Σε 3G συνδέεσαι είτε γιατί αυτό υπάρχει μόνο στην περιοχή σου ή γιατί δεν έχεις ενεργοποιήσει το 4G από τον πάροχο.

• Κρασαρισμα εφαρμογών

Μήνυμα

Τέτοιο πρόβλημα εμένα μου εμφανίστηκε στο παρελθόν σε άλλο τηλέφωνο μετά από εγκατάσταση TWRP (ακόμα και μόνο χωρίς root) και για αυτό προτιμώ να το αποφεύγω αν μπορώ. Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάτι τέτοιο ο φίλος σου ή αν έχει σχέση με αυτό... Αν είναι απείραχτο και έχει εγγύηση infoquest ας το πάει πίσω εκεί που το αγόρασε. Η ας σου πουν τα παιδιά εδώ μήπως και περάσεις καμιά fastboot (νομίζω ότι εγγύηση δεν χάνεται).

• Παράθεση από mrgiannis: “καλησπερα, ναι ετσι γραφεται αλλα δεν καταλαβαινω ποια bugs ειχε η προηγουμενη εκδοση και αν ειχε δεν θα τα διορθωνε η νεα αναβαθμιση ? ” Δεν χτύπαγε το προεπιλεγμένο ringtone, είχαν πρόβλημα να εμφανίσουν ειδοποιήσεις κάποιες εφαρμογές όπως το whatsapp, σε άλλους εμφάνιζε battery drain, οι περισσότεροι ανέφεραν πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα της οθόνης, κάποιοι με τη κάμερα κλπ. Μπες στο en-miui.com και δες αν σε ενδιαφέρει. Κανείς δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει ότ…

• Παράθεση από mrgiannis: “καλησπερα ηθελα να πω οτι πριν απο λιγο μου ηρθε αναβαθμιση V8.5.4.0.MAMMIED (MIUI8) αν δεν κανω λαθος και android 7.1.2 nougat αλλα miui 9 δεν εγινε μηπως ξερει κανενας ποτε θα γινει και αυτο ? ” V8.5.4.0.NAMMIED. Το 1ο γράμμα υποδεικνύει την έκδοση android (Nougat σην προκειμένη). Και είναι κι αυτή nightly (beta) που την πήραν μερικοί μόνο. New update is being launched MIUI 8.5.4.0 (daily) Redmi 4X - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum Σου συνιστώ να την αγνοήσεις κα…

• Το "αυτόματο" στον φωτισμό δεν αναιρεί τη λειτουργία του slider για τον φωτισμό. Έχεις κατεβάσει τελείως τον φωτισμό. Κατέβασε την κουρτίνα και τράβα τη βούλα του slider προς τα δεξιά.

• Παράθεση από vais: “τελικα το πηγα για servise ειχε λεει ξεκουμπωτη την κεραια τωρα δουλευει οκ ευχαριστω για τις χρησιμες οδηγιες να ειστε καλα επειδη καπου διαβασα οτι και αλλος χρηστης ειχε παρομοιο θεμα με καινουργιο 4χ μηπως το gearbest μας πουλησε τιποτα χαλασμενα !!!!!!! λεω εγω τωρα αυτα τα international version μηπως ειναι ελλατωματικα και τα δινουν φθηνοτερα να εχουμε το νου μας ” Ε αν δούλευε στην αρχή μάλλον τραντάχτηκε ή σου έπεσε και ξεκούμπωσε το βύσμα της κεραίας. Αν δεν ήταν και…

• Παράθεση από mula: “Δε νομίζω να ισχύει αυτο. Εγω πιανω 4G και στα 2 σλοτ Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk ” Ισχύει απόλυτα. Μία μόνο εκ των 2 καρτών μπορεί να έχει 4G. Απλά εσύ βλέπεις την ονομασία του παρόχου η οποία συμπεριλαμβάνει και το "4G". Παράθεση από spideman3: “@Vasilis Karvountzis Μπορείς να το κάνεις. Θα πας Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές - βρες ποια θέλεις και κάτω θα δεις Αναγκαστική διακοπή. ” Η "αναγκαστική διακοπή" απλά θα κλείσει την εφαρμογή μέχρι το επόμενο re…

• Παράθεση από loran: “@spideman3 Κι όμως δεν έβαλα. Η SIM είναι καινούρια και απορώ πώς έφαγαν τα 0.25€ που έχει στην αρχή και πόσο μάλλον να πάει αρνητικό. ” To 0,25€ που σου "έφαγαν" μάλλον δεν έχει καμία σχέση με τον πάροχο. Πρέπει να είναι το sms που έστειλε το τηλέφωνο (χωρίς να το αντιληφθείς γίνεται δηλαδή δεν φαίνεται στα απεσταλμένα) σαν επιβεβαιώση στην Κίνα για να ενεργοποιηθεί από την xiaomi το "Mi μηνύμα" (να στέλνεις sms προς άλλους κατόχους xiaomi δωρεάν).

• Κατεβάζεις την "κουρτίνα" από το πάνω μέρος της οθόνης. Αν δεν το βλέπεις πατά "ταξινόμηση".

• Παράθεση από panoslia: “σε fat32 που έκανα το usb flash το είδε , αλλά είναι απαράδεκτο να μην λεχει υποστίριξη για exfat. το δευτερο ακόμα το ψάχνω ναι είμαι root ” Γνωστός και διαχρονικός περιορισμός του android είναι αυτός. Ούτε ntfs βλέπει το OTG. Καμία σχέση δεν έχει με το τηλέφωνο. Χρησιμοποίησε κάτι σαν αυτό αν θέλεις να βλέπεις άλλα filesystems εκτός από FAT.

• Πρόβλημα με ηχείο

Μήνυμα

Το εικονίδιο στη δεξιά οθόνη είναι ακουστικά+μικρόφωνο (αυτό μου ανάβει κι εμένα μόλις συνδέω καλωδιακό handsfree). Αυτό στην αριστερή μόνο ακουστικά. Τώρα κάτι περίεργο έχεις κάνει για αυτό αντιμετωπίζεις αυτό το φαινόμενο...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από charis232: “Παράθεση από 8@nos: “Δηλαδή για να καταλάβω, δεν θες να σου ζητάει pin η sim όταν ανοίγεις το κινητό? Αν ναι είναι πολύ απλό, πας Ρυθμίσεις==> Πρόσθετες ρυθμίσεις ==> Ασφάλεια & απόρρητο ==> εκεί που λέει κλείδωμα κάρτας sim, επιλέγεις τη κάρτα σου και απενεργοποιείς το κλείδωμα Όσο για να μπορέσεις να περάσεις twrp και να γίνεις root πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader και ναι αφού έχουν περάσει 30 μέρες μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ίδιο λογαριασμό Mi. ” Και παλι σε ευχ…