Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 736.

• Θα ανακοινωθεί "προσεχώς" ή "σύντομα". Το "πρόσφατα" χρησιμοποιείται όταν αφορά παρελθοντικό χρόνο μόνο.

• Παράθεση από iJohnnyCash: “Μαλλον έχει απαντηθεί αλλά θα ρωτήσω. Ξέρουμε ποτε θα κυκλοφορίσει η Official MIUI 9 μέσα από OTA; Παράθεση από theopan: “Παράθεση από nik40: “δε ξερω αν το εχει αναρωτηθει κανεις αλλα γινεται να ανοιγουμε με καποιο τροπο το τηλεφωνο και με τους δυο δεικτες των χεριων μας; ” Φυσικά και γίνεται. Μέχρι και με 5 δάχτυλα μπορείς να το ξεκλειδώνεις. Όταν ορίζεις αποτύπωμα απλά δεν θα πιέσεις το ίδιο δάχτυλο και τις 5 φορές που σου ζητάει η διαδικασία, αλλά διαφορετικά. ” Εί…

• Παράθεση από Nikos Vasiliou: “απλα εδω απο ελλαδα εινα πολυ πιο ακριβα,,30 και 40% πανω ” Δεν είναι καν τόσο. 10-20% το πολύ είναι οι διαφορές πλέον αν το κοιτάξεις (δεν μιλάω για τις τιμές αγοράς από τις αλυσίδων public κλπ. φυσικά). Και έχεις και κάποια καλύτερη εγγύηση από εδώ και έχεις και τιμολόγιο αν είσαι επαγγελματίας που απλά καθιστά την αγορά από εδώ φθηνότερη από αυτή που οποιοδήποτε κινεζομάγαζο θα μπορούσε ποτέ να σου δώσει.

• Root και Εγγυηση

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Πες του απλά ότι οτιδήποτε πέραν της official χάνει την εγγύηση, απλά και τέλος. ” Δεν θα ήταν απάντηση στο "γιατί" αυτό όμως. Αν ξέρω γιατί συμβαίνει κάτι προτιμώ να το αναλύω. Παράθεση από stratos2004: “Παράθεση από derveni: “Πες του απλά ότι οτιδήποτε πέραν της official χάνει την εγγύηση, απλά και τέλος. ” Φροντίζουμε και φυσικά αν αυτό είναι εφικτό κατά την περίπτωση βλάβης του κινητού, να σταλεί στο service με Official ROM. Δεν σημαίνει ΌΜΩΣ πως αν κάνεις root το κινη…

• Root και Εγγυηση

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από kimnag: “Και από που κι ως πού ένα root η ένα φλασαρισμα θα επιβαρύνει το hardware? ” Υπό προϋποθέσεις και σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να επιβαρυνθεί ακόμα και το hardware από μη εγκεκριμένη/custom rom και γενικότερα λογισμικό (το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί αν έχεις κάνει root). Ο κύριος λόγος όμως για τον οποίο οι "μεγάλοι" τουλάχιστον αντιπρόσωποι ακυρώνουν την εγγύηση αν κάνεις root είναι άλλος: κάνοντας εσύ root τη συσκευή, τροποποιείς το σύστημα με τρόπο που το πρόβ…

• Παράθεση από nik40: “δε ξερω αν το εχει αναρωτηθει κανεις αλλα γινεται να ανοιγουμε με καποιο τροπο το τηλεφωνο και με τους δυο δεικτες των χεριων μας; ” Φυσικά και γίνεται. Μέχρι και με 5 δάχτυλα μπορείς να το ξεκλειδώνεις. Όταν ορίζεις αποτύπωμα απλά δεν θα πιέσεις το ίδιο δάχτυλο και τις 5 φορές που σου ζητάει η διαδικασία, αλλά διαφορετικά.

• Παράθεση από mao2017: “ευχαριστω πολυ παιδια.....επανερχομαι με νεες ερωτησεις.. =============== Σεπ 2nd 2017, 10:34pm =============== παιδια συγνωμη ποι ισως κανω αφελης ερωτησεις αλλα ειμαι ασχετος ..λοιπον εχω κανει καποιο λαθος....στην αρχικη προσπσθεια να αλλαξω το πιν της σιμ πηγα...... ρυθμισεις......καρτες SIN&κινητα.......ονομα παροχου...(WIND).....ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΡΤΑΣ ΣΙΜ..... και εδω τωρα βλεπω (δυστυχως )το πιν που εβαλα για την σιμ.....πως το αλλαζω..πρωτα δεν εδειχνε τιποτα..…

• Παράθεση από spideman3: “Αν έδωσες αριθμό wind δεν θα το λάβεις ποτέ. ” Μην το λέμε με τόση σιγουριά αυτό για τη Wind και πανικοβάλλουμε τον κόσμο άδικα. Δεν ισχύει καθολικά τουλάχιστον. Κανονικότατα εντός 1-2 ωρών είχα λάβει το ίδιο sms εγώ σε καρτοκινητό Wind πριν 2 μήνες που έκανα αίτηση ξεκλειδώματος.

• Ναι παρέλειψα να πω ότι την τάση τη διαβάζω εξωτερικά με USB βολτόμετρο. Αν δεν κάνω λάθος με το QC πρωτόκολλο μειώνεται εσωτερικά η τάση από το κύκλωμα φόρτισης στα 5V. Αν δεν συνέβαινε θα μου είχε ήδη σκάσει θεωρώ. Αυτοκινήτου είναι ο φορτιστής και τον έχω αφήσει αρκετές φορές ως τώρα από κάμποση ώρα τη φορά και δεν είχα κανένα θέμα ούτε με υψηλή θερμοκρασία.

• Παράθεση από KappaLambda: “Γιατί να έχεις πρόβλημα με φορτιστή που δίνει παραπάνω Ampere ή υποστηρίζει QC 3.0 ή QC 2.0????? Δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η τάση και να μην είναι λιγότερα Ampere. Αν είναι λιγότερα Ampere απλώς θα φορτίσει πιο αργά. Οι ενδείξεις σε έναν φορτιστή είναι τι μπορεί να προσφέρει ως μέγιστο. Όχι τι θα δώσει. Το φορτίο ορίζει στην πηγή τι θα δώσει. Αν ένα φορτίο είναι 10W(5Vx2A) και το βάλω σε μία πηγή που αντέχει 18W(5Vx3A) τότε 10W θα τραβήξει. …

• Παράθεση από guideman: “Σ ευχαριστω για την απαντηση. Δεν θα το παρω απο banggood σιγουρα γιατι δεν εχει την Β20. θα το ψαξω σ αυτους που λες, ομως γιατι λες οτι δεν αξιζει απο το banggood? Απο αποψη τιμης? ” Ναι. Και χρόνου μέχρι την παραλαβή και κίνδυνο δασμών και εγγύησης. Ειδικά τα xiaomi τον τελευταίο καιρό είναι -συγκριτικά- φθηνά από αρκετά Ελληνικά μαγαζιά σε σχέση με τα κινεζομάγαζα.

• Παράθεση από demakhs: “Ποιος ο λόγος ύπαρξης του αισθητήρα αν δεν τον χρησιμοποιούμε για να ανοίξει η οθόνη? ” Log in σε εφαρμογές για να γλιτώνουμε την εισαγωγή πολύπλοκων κάποιες φορές password. Τραπεζικές π.χ. Το 80% της χρησιμότητας του fp scanner για μένα είναι αυτό. Το να ανάβει την οθόνη είναι άνευ ιδιαίτερης σημασίας.

• Παράθεση από guideman: “Παράθεση από kyrgeo1978: “@guideman αυτό που περιγράφεις είναι το Redmi Note 4x 4/64. ” Οχι, μιλαω για αυτο: Xiaomi Redmi 4X 5.0 inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 435 Octa-core 4G Smartphone Sale - Banggood.com αλλα το συγκεκριμενο δεν εχει την Β20 και ειναι preorder. Μαλλον βιαζομαι.. ” Xiaomi Redmi 4x (64GB) - Skroutz.gr Το φέρνει στην Ελλάδα και το myGad από όσο βλέπω. Ίσως να έχει Β20 (ρώτα τους) του banggood σίγουρα δεν έχει. Δεν νομίζω ότι αξίζει να το πάρεις πάντως …

• Παράθεση από jimbrav: “Παράθεση από 8@nos: “Εσύ φίλε έχεις stable rom και όχι developer πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ακόμα δεν έχεις miui 9 εκτός αν βάλεις developer... ” Δηλαδη παω για ποιο μετα ? Θα κανει μονο του αναβαθμιση ή πρεπει να την κανω μονος μου ? ” Αυτό που μπορείς να κάνεις μέχρι να βγάλουν miui 9 για εμάς με τη stable, είναι να πας να βρεις και να κατεβάσεις την 8.2.12.0 (ΜΑΜΜΙΕΑ) από το en.miui.com. Αυτή είναι η τελευταία αν και δεν την έχουν δώσει σε όλους μέσω ΟΤΑ. Την έβαλα κα…

• Παράθεση από guideman: “Κριμα..αλλο PC δεν παιζει στο σπιτι. Α, υπαρχουν και Linux.. Οπωσδηποτε το Team viewer ειναι η καλυτερη λυση. κατσε ομως να ανεβασω ενα screenshot να το ριξεις μια ματια και μετα βαζουμε τα μεγαλα μεσα ” Τι έκδοση Windows 7 έχεις εγκατεστημένη; 90% εκεί οφείλεται το πρόβλημα. Οι εκδόσεις "Ν" π.χ. δεν λειτουργούν στη σύνδεση αρκετών android συσκευών όπως είχα διαβάσει κάπου παλιότερα.

• Παράθεση από zt654: “ε ναι ότι σου λέει. ..........72 ώρες έτσι πάει! ” Καλά δεν είναι πολύ σαφές τι εννοεί με το "After 72 hours of trying to unlock the device" για αυτό μπερδεύονται τόσοι πολλοί και ρωτάνε συνεχώς το ίδιο. Τυπικά "Κινέζικά" τα Αγγλικά του μεταφραστή...

• Παράθεση από drivth: “Εγώ την κατέβασα από το mini en ως επίσημη fastboot global stable rom. Δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές με τη προηγούμενη αλλά έφτιαξαν τους 160 χαρακτήρες στα μυνήματα. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Διαβάζω ότι αν και μειώθηκε η θερμοκρασία που ανεβάζει κατά τη φόρτιση αυξήθηκε κατά πολύ ο χρόνος φόρτισης (κάτι για 5-6 ωρες λένε). Feedback Here: Beta Global Stable V8.2.12.0.MAMMIEA for Redmi 4X released! - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum Και ότι…

• Γιατί δεν την έβρισκα για κατέβασμα έλεγα να το περάσω με το XiaoMITool το οποίο μου την βρήκε. Σήμερα βλέπω ότι όντως την εμφάνισαν και εδώ: MIUI ROM for Redmi 4X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

• Από global stable (8.2.10.0) που έχω, μου βρίσκει νεώτερη έκδοση την 8.2.12.0. Να δοκιμάσω να την περάσω; Θα χαθούν δεδομένα (όπως κάπου στην αρχή είδα να λέει το πρόγραμμα) ή όχι;

• Παράθεση από BanditGR: “Δοκίμασε αργότερα αυτό που συζητήσαμε στο chat, δηλαδή πέρασμα της 8.2.12.0.MAMMIEA (που είναι η τελευταία Global Stable), με το κινητό σε fastboot λειτουργία και το Mi Flash tool και αν δεν παίξει βλέπουμε. ” Αυτή που την βρίσκουμε (από εγγυημένη πηγή); ΟΤΑ δεν μου έχει έρθει και σε κάτι Ρώσικα site τη πήρε το μάτι μου μονο.