Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 736.
-
Παράθεση από 8@nos: “Ωραια δοκίμασε να τα βάλεις όπως τα έχω εγώ..... Ενεργοποιεις το "μη διατηρ. δραστηριοτήτων" και απενεργοποιείς το "ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI". Βελτιστοποίηση μνήμης το βάζεις υψηλό και αλλάζεις το τυπικό όριο σε 2-3 εφαρμογές..... Πήγαινε μετά ασφαλεία και πάτα βελτιστοποίηση και μετά επιλέγεις καθαρισμός.... Μετά στην αυτόματη έναρξη μπορείς να επιλέξεις ποιες εφαρμογές θέλεις ν'ανοίγουν αυτόματα ” Δοκίμασα να βάλω αυτές τις ρυθμίσεις που παραθέτεις (εγώ δεν έχω κά…
-
Κλήσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από pmike26: “Παιδιά παράλληλα μπορώ να δέχομαι κλήσεις και από τις 2 sim ή να μιλάω στην μια κ να δέχομαι κλήση στην άλλη? ” Όχι. Δεν νομίζω να υπάρχει πλέον 2καρτο που να το κάνει αυτό. Όταν απασχολείς με κλήση τη μια SIM, η άλλη είναι απενεργοποιημένη. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ορίσεις προωθήσεις από τη μια στην άλλη για αυτές τις περιπτώσεις, αλλά θα χρεώνεσαι κάθε φορά που θα σε καλεί κάποιος στην "κλειστή" SIM.
-
Mi messaging
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Η Wind κόβει τα SMS από Κίνα και μάλλον δεν θα λάβεις ποτέ το μήνυμα... ” Δεν νομίζω ότι κόβει τίποτα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα προ 1 μήνα εγώ με τη Wind (ούτε με την άλλη μου SIM της Cosmote) στο να ενεργοποιήσω τα Mi μηνύματα. Κανονικά έστειλαν/έλαβαν ό,τι χρειαζόταν. Αυτό που γράφτηκε στο #5 είναι η λύση μάλλον.
-
Παράθεση από SpiCraftsman: “Γεια σε ολους Μια ερωτηση γιατι το eshop πουλαει rn4x με bleutoht 4.2 ενω ειναι to rn4 λογω infoquest . Τι γινεται τα πειραζουν ” Δε νομίζω ότι τα xiaomi που πουλάει το eshop είναι διανομή της infoquest. Σε όλα γράφει "H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα μενού" (άρα δεν έχουν ούτε καν global rom) και δίνει μόνο 1 χρόνο εγγύηση (προφανώς δική του εφόσον η infoquest δίνει 2 χρόνια).Εν τω μεταξύ βλέπω ότι στο rn4x έχει και έκδοση με 3/16 μνήμη όπως αυτό: Κινητο Xiaomi…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από Theorendil: “Φίλε MiMouPeis, εγώ το πρόβλημα το έλυσα κάνοντας την αίτηση ξεκλειδώματος από το κινητό μου συνδεδεμένο σε άλλο WiFi. Απ' ότι είδα στο Αγγλικό φόρουμ, μπορεί να φταίει ο ISP σου (ο δικός μου είναι η Nova και μου έκανε αυτό το πρόβλημα) και ο τρόπος που συνδέεται στη Κίνα. Είναι πολύπλοκο και δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς έπαιζε, αλλά εκεί λέγανε ότι είναι θέμα ISP και να δοκιμάσεις από άλλο δίκτυο (αυτό έπιασε στη περίπτωση μου) ή να κάνεις VPN (δεν το δοκίμασα). ” Απλά …
-
Παράθεση από VaggelisD66: “24% ΦΠΑ επί της αξίας του αντικειμένου +12 ευρώ δασμούς. Για φθηνές συσκευές όπως το συγκεκριμένο τηλέφωνο συνήθως βάζουν 40 ευρώ σύνολο. Όλα αυτά για το απλό ταχυδρομείο γιατί αν επιλέξεις εταιρεία ταχυμεταφορών το εκτελωνιζουν αυτοί οπότε το κόστος αυξάνει δραματικά καθώς περιλαμβάνει αμοιβή εκτελωνιστή, αποθηκευτρα κλπ. ” Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει πια. Πολύ πρόσφατα τα πράγματα άλλαξαν προς το -πολύ- δυσμενέστερο: nea_eidika_telh_ektelwnismou.pdf Και μάλιστα έχουν υπ…
-
Φορτιστές
ΜήνυμαΓια την περίπτωση της φόρτισης στο σπίτι/γραφείο δεν έχεις άδικο ότι δεν παίζει και τόσο ρόλο η γρήγορη φόρτιση. Το βάζεις το πολύ πολύ τη νύχτα και φορτίζει. Για το αυτοκίνητο όμως που είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησα και το θέμα, είναι (έως και πολύ) σημαντικό κατά τη γνώμη μου. Με χρήση gps για πλοήγηση έτσι και ξεκινήσεις με άδεια μπαταρία θέλεις να φορτίζει όσο γίνεται γρηγορότερα για να έχεις και μπαταρία να κινηθείς όταν φτάσεις στον προορισμό σου. Οι απλοί φορτιστές δεν τα βγάζουν εύ…
-
Φορτιστές
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αυτό θέλει προσοχή, γιατί αν τελικά δεν είναι QC 3, μπορεί να κάψει την πλακέτα ” Μα αυτό είναι το θέμα! Ότι όσες συσκευές δοκίμασα (σύνδεσα πριν λίγο και ένα ακόμα τηλέφωνο MLS) με 5V τις τροφοδοτεί και όσα ampere ζητήσουν (από 0,5 μέχρι 1,5-1,7). Άρα για αυτές τις συσκεύες είναι δεδομένο ότι δεν υποστηρίζουν QC και επίσης δεδομένο ότι δεν θα πάθουν καμία ζημιά καθώς ο φορτιστής τις αναγνωρίζει και προσαρμόζει το ρεύμα που τους δίνει σαν να ήταν απλός φορτιστής. Μόνο στ…
-
Φορτιστές
ΜήνυμαΣυνέχισα τα πειράματα από το μεσημέρι. Δοκίμασα να φορτίσω με τον προαναφερόμενο φορτιστή, ένα dumbphone Nokia και ένα Lenovo tablet τα οποία ασφαλώς δεν υποστηρίζουν quick charge. Η τάση που μέτρησα ήταν σταθερά περίπου στα 5,2-5,3V. Η ένταση κάπoυ μεταξύ του 1,3-1,7Α. Αυτό σημαίνει ότι ο φορτιστής κατάλαβε ότι πρόκειται για "non quick charge" συσκευές και δούλεψε σε "κανονικό" mode 5V/2A. Όταν ξανασύνδεσα το Redmi 4X ξεκίνησε τα πρώτα 2-3 δευτερόλεπτα στα 5κάτι V και 1,7Α και αμέσως μετά γύρισ…
-
Φορτιστές
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αχ τι με κάνεις....περίμενε να πάω στο αυτοκίνητο =============== Ιουλ 16th 2017, 1:45pm =============== Εδώ ήμαστε 5.17V - 1.38A τρέχουσα φόρτιση σε redmi 3s forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40168/ ” Ευχαριστώ για τον κόπο σου! Εντάξει φαίνονται σε τάση/ρεύμα τα νούμερα που σου βγάζει. Πρέπει να είναι 2 εκδόσεις και αν πήρες αυτή από το link που μου έστειλες παρά το ότι η φωτογραφία (έκανα μεγένθυνση) δείχνει το φορτιστή να γράφει 3 διαφορετικά σετ νούμερα V/A…
-
Φορτιστές
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Σε Redmi Note 2, redmi 3s και Redmi 3 τον χρησιμοποιώ, στο πρώτο φτάνει μέχρι 1.5 στα άλλα δύο μέχρι 1.7-1.8 ” Πόσα Volt βγάζει νομίζω είναι το κρίσιμο για να μην τα κάψει όλα. Έχεις μετρήσει Volt; Εμένα με προβλημάτισε το 8,8-9V που είδα. Η ισχύς ήταν μεν λογική στη δοκιμή που έκανα (9V επί 0,3Α περίπου 2,7 Watt) αλλά η τάση αλλά αυτό το 9V δεν ξέρω κατά πόσο το σηκώνει το τηλέφωνο...
-
Φορτιστές
ΜήνυμαΚι αυτός που προτείνεις όμως από όσο βλέπω QC είναι απλά είναι 3.0 και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά εξόδου με αυτόν που πήρα. Δηλαδή προσαρμόζεται τάση/ρεύμα και φορτίζει και τηλέφωνα που το κύκλωμά τους δεν υποστηρίζει τελικά QC; Αν είναι έτσι μη δώσω τσάμπα άλλα 12,5€. Σε ποιό Xiaomi τον χρησιμοποιείς και πόσα Volt/Ampere δίνει έχεις μετρήσει; Εδώ Xiaomi φορτιστής αυτοκινήτου Quick Charge (5V 2.4A) - BlueByte πάλι βλέπω να λέει μόνο 5V/2.4A παρά το ότι λέει ότι είναι quick charge σε αντίθεση με…
-
Φορτιστές
ΜήνυμαΠαιδιά πήρα προχθές αυτόν το φορτιστή αυτοκινήτου για το Santoni: Qualcomm Quick Charge 2.0 Φορτιστής Αυτοκινήτου παρασυρόμενος από το ότι ο SD 435 σαν SoC υποστηρίζει quick charge. Από όσο το ψάχνω όμως καταλήγω ότι δεν κάνει να φορτίζω το τηλέφωνο τελικά με αυτόν. Έκανα μια δοκιμή να το συνδέσω για λίγα δευτερόλεπτα (με μπαταρία στο 80% περίπου) και το USB βολτόμετρο/αμπερόμετρο που έκανα παρεμβολή μου έδειξε περίπου 9 Volt και 0,20-0,30Α. Τι λέτε κάνει ή να μην το τολμήσω και να τον δώσω το φ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Οι δικές μας XTRV ROM έχουν ελληνικό αλφάβητο στο Scrolling. ” Μπράβο σας! Αλλά κάποιοι σαν εμένα το πήραμε με global official και προς το παρόν λέω να μη μπλέξω με φλασαρίσματα και να της δώσω μια ευκαιρία. Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από theopan: “Μου ήρθε ειδοποίηση πριν καμιά ώρα ότι είναι διαθέσιμη σε ΟΤΑ η 8.2.10.0 (έχω τώρα την 8.2.9.0). Προτείνετε να τη βάλω ή θα μου βγάλει κανένα άλλο πρόβλημα (χειρότερη διαχείριση μπαταρίας ας πούμε όπως νομίζω πήρε κάπου το μ…
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Οκ Γιώργο, έχεις δίκιο, να βοηθήσω το παιδί. @PANOS_NIKAIA Κάνεις tap πάνω στο γράμμα που σε ενδιαφέρει στο πλάι, σε πηγαίνει κατ΄ευθείαν εκεί που θέλεις, δεν χρειάζεται σκρολάρισμα. ” Το πρόβλημα στο 4Χ όμως είναι ότι το αλφάβητο στο πλάι είναι Αγγλικό οπότε δεν λειτουργεί αυτό που λες. Μου ήρθε ειδοποίηση πριν καμιά ώρα ότι είναι διαθέσιμη σε ΟΤΑ η 8.2.10.0 (έχω τώρα την 8.2.9.0). Προτείνετε να τη βάλω ή θα μου βγάλει κανένα άλλο πρόβλημα (χειρότερη διαχείριση μπαταρίας…
-
Fm radio σε συσκευές xiaomi
theopan - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣτο 4Χ (Santoni) που έχω το ραδιόφωνο ανάβει και δουλεύει και χωρίς ακουστικά. Απλά δεν πιάνει όσο σήμα πιάνει με τα ακουστικά κουμπωμένα.
-
Η λειτουργία έυρεσης συσκευής μέσω το mi cloud -όταν είμαι στο σπίτι μου που το ελέγχω- με βγάζει πάντα 1+ χιλιόμετρο από την πραγματική μου θέση στο ίδιο ακριβώς σημείο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως χρησιμοποιεί την θέση της κεραίας στην οποία συνδέομαι αντί του gps; Υ.Γ. Η εύρεση μέσω της Google με δείχνει με ακρίβεια στην σωστή θέση.
-
----Διάρκεια μπαταρίας.---- Screenshot_2017-06-30-00-49-30-255_com.miui.secu.png Screenshot_2017-06-30-00-49-38-955_com.miui.secu.png Screenshot_2017-06-30-00-49-47-166_com.miui.secu.png Παιδιά δεν μπορώ να πω ότι έχω ξετρελλαθεί με τη μπαταρία του. Είχα ακούσει διθυράμβους και μεγάλο ενθουσιασμό για την αυτονομία, αλλά στην πράξη έχω την εντύπωση ότι φορτίζω συχνότερα από όσο με ένα Vernee Thor με 2800mAh που είχα πριν το πάρω. Η χρήση μου δεν έχει αλλάξει. Μίλαγα και μιλάω πολύ λίγο στο τηλέφω…
-
Παράθεση από fds12: “Συγγνώμη, αλλα κατα τύχη έπεσε το μάτι μου σε αυτή την Προσφορά απο Κίνα Νομίζω οτι τα έχει όλα, αξίζει τον κόπο; Εσείς θα το παίρνατε; ή να αγοράσω μόνο απο Ελλάδα ” Εγώ δεν θα το έπαιρνα από εκεί (και άλλωστε δεν το έκανα σε ένα 4Χ που πήρα πρόσφατα). Υπάρχουν πλέον Ελληνικά μαγαζιά που το βρίσκεις με 15-20€ παραπάνω (στη χειρότερη περίπτωση). Και γλυτώνεις τον 1+ μήνα αναμονής, και το πιθανό τελωνείο και έχεις και εγγύηση που από τα κινεζομάγαζα είναι πρακτικά ανύπαρκτη.