Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-736 από 736.
-
Mi Bluetooth
theopan - - Mi Bluetooth
ΜήνυμαΤο έχω 4-5 μήνες αυτό και το έχω δουλέψει με 2 άλλα τηλέφωνα (πριν πάρω το 4Χ Santoni). Μια χαρά δούλευε, άκουγα και με άκουγαν με τα προηγούμενα. Με το 4Χ που πήρα εδώ και 15 μέρες μου παραπονιούνται όλοι ότι με ακουν χάλια! Σαν "μεταλλική" χροιά, σαν από πηγάδι, σαν μέσα από τενεκέ. Τι μπορεί να συμβαίνει έχει ιδέα κανείς; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση να μη συνεργάζεται σωστά με ίδιας μάρκας τηλέφωνο. Global Version stable 8.2.9.0 έχω και το κινητό είναι ακόμα εντελώς απείραχτο.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Δυστυχώς σε αυτό μόνο αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν - γράψε και σε άλλον διαχειριστή! ” Μου απάντησε τελικά ο πρώτος: " feds64 said to You : You can't change. Just use the existing one. " Καλά το μυρίστηκα από την αρχή ότι οι τυπάδες εκεί μέσα είναι εντελώς αλλού για αλλού (για να μην πω τίποτα βαρύτερο). Παιδιά εναλλακτικές αν ξέρετε! Δεν τίθεται φυσικά καν θέμα να ποστάρω με τον αριθμό μου για nickname. Αν φτιάξω καινούργιο account από την αρχή με το ίδιο e-mail γίνεται; Θ…
-
Α δεν το ήξερα. Να βλέπω/διαχειρίζομαι contacts και αρχεία από το PC κλπ. θέλω, να παίρνω backup κλπ.
-
Ακολούθησα τις οδηγίες, έβαλα όλους τους drivers, αναγνωρίζεται κανονικά το τηλέφωνο από τα Win 10, αλλά το Mi PC Suite δεν μπορεί να το δει με τίποτα! "You need to update your device to use Mi PC Suite. Update your device before connecting". Τι φταίει; Redmi 4X Global Version.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “περίμενε θα σου απαντήσεις μπρεε! ” Παράθεση από spideman3: “Περίμενε κάποιες ώρες είναι στην μέση η διαφορά ώρας. Αν κάνεις νέο miaccount στο en.miui.com θα πρέπει να διαγράψεις το παλιό από την συσκευή και να συνδεθείς με τον νέο. Αλλά περίμενε κάποιον ποιο έμπειρο αν γίνεται μην μπερδέψουμε τα μπούτια μας. ” Παιδιά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση μέχρι σήμερα. Και έχω επικοινωνήσει από τότε και με διαχειριστή εκτός του πρώτου συντονιστή. Για πείτε καμιά ιδέα γιατί δεν τους βλέπω …
-
ΜήνυμαΈστειλα pm το μεσημέρι σε έναν super mod που βρήκα αλλά δεν βλέπω καμιά ανταπόκριση ως τώρα. Αν δημιουργήσω νέο account εκεί συνδέεται αυτό με το mi account μου στη συνέχεια;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν υπάρχει περιορισμός, αλλά αρκετές φορές έχουν ανακληθεί τα δικαιώματα για ξεκλείδωμα, ειδικά εάν το mi account δεν κάνει ποστ στο αγγλικό φόρουμ και δείχνει ανενεργό. ” Δεν βρίσκω καταλληλότερο topic και για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να ρωτήσω στο Αγγλικό: κατά τη διαδικασία για το ξεκλείδωμα, κάποια στιγμή μου ζητήθηκε και γράφτηκα στο en.miui.com. Το πρόβλημα είναι ότι εμφανίζομαι με nickname τον αριθμό του κινητού μου. Τι μπορεί να γίνει τώρα για αυτό δεδομένου ό…
-
Αυτό ήταν! Ευχαριστώ! Πρέπει να το απενεργοποίησα αυτό προσπαθώντας να σταματήσω το φλας (της κάμερας) που αναβόσβηνε καά τις εισερχόμενες. Το λεκτικό που χρησιμοποιεί το miui στις διάφορες επιλογές είναι λιγάκι ασαφές σε κάτι τέτοια από όσο βλέπω.
-
Ρε παιδιά ποιά ρύθμιση είναι για να αναβοσβήνει το led notification στις αναπάντητες; Μέχρι προχθές μου δούλευε από όσο θυμάμαι και μάλλον σταμάτησε μετά από ένα πείραγμα που έκανα γενικά στις ειδοποιήσεις και τις άδειες των εφαρμογών. Υ.Γ. 8.2.9.0 official stable σε 4Χ.
-
revolut card
theopan - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από manolo8: “εχω φορτωσει την revolut μου δειχνει τα λεφτα στην κατω μερια κ δεν τα χει περασειμεσα λογο οριου,,πως μεγαλωνω το οριο βρε μαγκες??? ” Verification (με ταυτότητα/διαβατήριο) έχεις κάνει; Αν όχι κάνε. Δεν πρόκειται να πιστωθεί το ποσό αλλιώς.
-
Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “Παράθεση από theopan: “Σε τι θερμοκρασία περίπου είναι λογικό να δουλεύει; Πριν λίγες ώρες το πρωτοάνοιξα και ξεκίνησα τα updates απλά (τίποτα ιδιαίτερα απαιτητικό δηλαδή) και μου φαίνεται ότι ζεσταίνεται αρκετά (πίσω στην πλάτη το νιώθω) όσο έχω οθόνη αναμμένη. Κοίταξα τη θερμοκρασία στο ανάλογο υπομενού της μπαταρίας στος ρυθμίσεις και βλέπω ότι είναι στους 39-40C. Το alert βλέπω ότι είναι ορισμένο στους 45C και μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι 48C (ή να απενεργοποιη…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από theopan: “Υ.Γ. Το ξεκλείδωμα του bootloader ή/και το rootάρισμα ακυρώνουν την εγγύηση; Από citismarket το έχω πάρει με 2 χρόνια. ” Αυτό θα το ρωτήσεις από κει που το πήρες. ” Είπα μήπως γνωρίζει κανείς που έχει ψωνίσει από εκεί. Στο κύριο ερώτημα υπάρχει απάντηση;
-
ΜήνυμαΑγόρασα πρόσφατα το Redmi 4X global version με stable 8.2.9.0. Έκανα χθες το απόγευμα αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader το οποίο εγκρίθηκε αργά τη νύχτα (έλαβα το sms). Επειδή μου μπήκαν δεύτερες σκέψεις για τη σκοπιμότητα του ξεκλειδώματος, αν το αναβάλλω και δεν προχωρήσω -άμεσα τουλάχιστον- έχει χρονικό περιορισμό κι αν ναι πόσο; Αν λήξει θα μπορώ να ξανακάνω αίτηση αργότερα; Υ.Γ. Το ξεκλείδωμα του bootloader ή/και το rootάρισμα ακυρώνουν την εγγύηση; Από citismarket το έχω πάρει με 2 χρόνια.
-
Σε τι θερμοκρασία περίπου είναι λογικό να δουλεύει; Πριν λίγες ώρες το πρωτοάνοιξα και ξεκίνησα τα updates απλά (τίποτα ιδιαίτερα απαιτητικό δηλαδή) και μου φαίνεται ότι ζεσταίνεται αρκετά (πίσω στην πλάτη το νιώθω) όσο έχω οθόνη αναμμένη. Κοίταξα τη θερμοκρασία στο ανάλογο υπομενού της μπαταρίας στος ρυθμίσεις και βλέπω ότι είναι στους 39-40C. Το alert βλέπω ότι είναι ορισμένο στους 45C και μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι 48C (ή να απενεργοποιηθεί), αλλά με προβληματίζει πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία …
-
Όπως είπα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό στο post #136 του George Kaggelaris. Είναι σαν να έχω ανεβάσει κι εγώ φωτογραφίες με σβησμένα ΙΜΕΙ και s/n. Δεν θα δεις καμία διαφορά. Με εξαίρεση το 2017.05 σε εμένα (αντί του .03) όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που φαίνονται είναι απολύτως πανομοιότυπα και η φωτό από το πλάι. Και οι κωδικοί με τα barcode κάτω δεξιά και το product model MAG138.
-
Παράθεση από geolits: “Να κάνω ακόμη μια ερώτηση? @George Kaggelaris στο CitiesMarket αναφέρεται 1 χρόνος εγγύηση και όχι 2 χρόνια όπως προαναφέρθηκε σε προηγούμενο post. Τι ισχύει τελικά? Επίσης με ποιο τρόπο γίνεται κάποιος premium member στο forum με την αγορά από εκεί? Ευχαριστώ. ” Καλησπέρα στο 1ο μου μήνυμα στο φόρουμ. Το αγόρασα κι εγώ πριν 3 ώρες από το συγκεκριμένο μαγαζί και το κουτί γράφει τα ίδια με αυτά στις φωτογραφίες του ποστ #136 (η μόνη διαφορά αντί για 2017.03 σε εμένα λέει 20…