Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 120.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos5150: “Λογικά θα είναι το πακέτο com.caf.fmradio.Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές rom,πάντα στις aosp δεν δουλεύει το ράδιο.Όσο κι αν έψαξα,δε βρήκα λύση. Το ίδιο συμβαίνει και με την κάμερα,που είτε θα έχουν Google Camera Go (πολύ απλή),είτε θα έχουν miui camera(anx) που κρασάρει.” Η havoc θαρρώ έχει...Τελικα είναι must το άτιμο..Αν κάποιος δε βαριέται να ψάξει..Καπου ειχε πάρει το μάτι μου για ported ράδιο απο motorola..
-
Radio fm
ΜήνυμαΚαι γω την ίδια απορία έχω με άλλο κινητό και rom ομως..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kaikas: “Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια rom για να μας πει την άποψη του; Επειδή είναι η κύρια συσκευή μου και δεν θέλω να κάνω δοκιμές υπάρχει καμία που ξέρετε αν αξίζει και έχει υποστήριξη;” Ψάξε για Arrow OS. Την έχω εγώ σε RN5.
-
AOSP αξίζει;
ΜήνυμαΝα προτιμας πάντα κάποια γνωστή official rom που έχει υποστήριξη,την εχουν κατεβάζει πολλοί και αναβαθμίζεται συχνά. Γενικα ειναι πιο ασφαλής και καθαρές αυτές οι rom απο τις stock των εταιριών..
-
Πρόβλημα με κάρτα SIM
ΜήνυμαΓια να μην ανοίγω νέο νήμα..Φίλου μου RN8 ξαφνικά κολλάει φουλ το τηλ μονο στην εφαρμογή τηλέφωνο και οταν παίρνει τηλεφωνο.Έκανε διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής αλλά τίποτα.Καμία ιδέα;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kos25k: “Καλησπέρα,Xiaomi RN8 μετά από πέσιμο και έκτοτε 1 με 2 φορές τη μέρα χάνεται το σήμα και θέλει βγάλσιμο η sim για να ξαναέρθει.Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα και αν λύνεται εύκολα; (Εχειγίνει και f.reset αλλά τίποτα) ” Εφόσον σου προέκυψε το πρόβλημα μετά από πέσιμο, μην περιμένεις να αλλάξει κάτι σε επίπεδο λογισμικού. Θέλει να το δει κάποιος τεχνικός. ;)” Χαζοελπιζω μπας και πχ κουνηθηκε και γρατζουνιστηκε η SIM..Αλλιως ξέρουμε μήπως τι αλλάζει και π…
-
Πρόβλημα με κάρτα SIM
ΜήνυμαΚαλησπέρα,Xiaomi RN8 μετά από πέσιμο και έκτοτε 1 με 2 φορές τη μέρα χάνεται το σήμα και θέλει βγάλσιμο η sim για να ξαναέρθει.Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα και αν λύνεται εύκολα; (Εχειγίνει και f.reset αλλά τίποτα)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τι μάρκα μπαταρίας πήρες ? Συνήθως αξιόπιστες είναι οι nohon” αυτην εδώ και καλα ως γνησια..Δε ξαναπαιρνω bulk..Η nohon υπάρχει Ελλάδα; 0aea3e22514352c78356eceb46f9a538.jpg
-
Μια ερώτηση.Επειδη η μπαταρία βγήκε ψιλομαπα τελικά..Και εχω ΤΡΕΛΟ κόλλημα με την αυτονομία...Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την original με το χάρτινο κουτάκι της,το Mi logo και το Qr code;Οπως πιο παλια ειχα αναφερει οτι την ειχε το estation στη Θεσσαλονίκη..Περιμενα τοσο καιρό αλλά τίποτα ακόμα...
-
Χθες έβαλα την Ressurection Q.Υπερβολική παραμετροποίηση,γρήγορη και μπαταρία άψογη.Δεν ισχύει αυτό που λέγαν κάποιοι ότι η Arrow OS έχει την καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας.Ισα ισα στο android Q μου φαίνεται ότι τα πράματα πάνε καλύτερα από το R.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Βρήκες επίσημες μπαταρίες; Ποιος τις φέρνει; Δεν έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα... Και ποιος σου είπε ότι δεν αξίζει έναντι της stock που αναφέρεις; Τι δεν αξίζει;” Ενα μαγαζί μόνο βρήκα το estation Θεσσαλονίκη. Με συσκευασία,mi logo και qr κωδικό κανονικά.Με τη nohon διάβασα κάποια σχόλια λίγα μεν που έλεγαν τους βγάζει πιο λίγα mah και κρατάει πιο λίγο.Αλλα λίγα..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Nohon...είναι πολύ καλές, αλλά παραγγελία μόνο από εξωτερικό :)” Καλύτερη απο την εργοστασιακή; Κάποιο link;
-
Καλημέρα!Μάλλον ηρθε η ώρα και για 2η αλλαγή μπαταρίας στο αγαπημένο μου Whyred..Όχι και άσχημα,αλλά πλέον μου βγάζει SOT κάνα 7ωρο.Είναι ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη Estation λέγεται,που έχει 100% γνήσιες μπαταρίες Xiaomi με συσκευασία,Mi logo και QR code κανονικά.Έχω πάρει 2 για Redmi 4x.Αλλα δε βλέπω να έχει ΒΝ45.Κανείς καμιά ιδέα για τέτοια μπαταρία;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από VAG-ZAG: “Αυτό το έκανα μετά: Επέστρεψα στο OrangeFox & έκανα clean install. Άσχετο: Θυμασε την εντολή στο cmd που μας δείχνει την κατάσταση κλειδώματος του Bootloader?” Όταν το κανεις επανεκκίνηση,κατω λέει unlocked όταν μπουτάρει αν είναι ξεκλειδωτο..