Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 327.

• ΕΡΩΤΗΣΗ. το ΚΕΝΖΟ εχει θεματα υπερθερμανσης? πριν απο 6+ μηνες περιπου ειχα παραγγειλει σε μια φιλη το ΚΕΝΖΟ και της εβαλα την GLOBAL OFFICIAL STABLE ROM, για να μην ασχολουμαι εγω με Updates. απο τοτε ολα δουλευουν ρολοι. δεν εχει προβληματα, κολληματα, ολα πανε σφαιρα, για την απλη χρηση που κανει. πριν 2 μερες με πηρε τηλ. και μου ειπε οτι το κινητο καποιες στιγμες, ζεσταθηκε πολυ. την ρωτησα, επειδη αυτο συνεπεσε τις μερες του καυσωνα, μηπως το ειχε στον ηλιο.. και μου ειπε οτι στην παραλια,…

• Fm radio σε συσκευές xiaomi

cabdik - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

δεν ειπα οτι δεν μπορει να πιασει καποιους σταθμους, που εχουν δυνατο σημα, και με καποιο τροπο, καταφερνει το κινητο και το λαμβανει. λεω αν η ΧΙΑΟΜΙ, επισημως, δινει την δυνατοτητα αυτη, στα χαρακτηριστικα των συσκευων της. εστω και μερικων. η Νοκια π.χ παλιοτερα, ελεγε οτι το ταδε μοντελο, δεν χρειαζεται ακουστικα για να πιασει ραδιοφωνικους σταθμους, επειδη εχει ενσωματωμενη κεραια. η ALcatel, το ιδιο. η Samsung επισης. αυτο εννοω...! και οχι, αν απο σποντα, επειδη το βυσμα της κεραιας μπορε…

cabdik - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παίζει και χωρίς ακουστικά αλλά όχι παντού, σε ανοικτούς χώρους έχει σαφώς καλύτερη λήψη, σε κλειστούς μπορεί να χρειάζεται ακουστικά ” Αν εννοεις οτι θα πρεπει να ειμαι κοντα στην κεραια του σταθμου για να πιανει, δεν εννοω αυτο.εννοω αν, εκ κατασκευης, μπορει να λειτουργει το ραδιο χωρις ακουστικα, και οχι συμπτωματικα. Τα εκ κατασκευης κινητα, απο οσο ξερω, πρεπει να εχουν ενσωματωμενη κεραια για να πιανουν. Ετσι δεν ειναι?

• παιδια, επειδη εχω μεινει αρκετες ΡΟΜ πισω (... 7,3,30), ποια απο τις τελευταιες ειναι καλη? και χρειαζεται καποια ιδιαιτερη προσεγγιση στην εγκατασταση? γιατι καπου πηρε το ματι μου για νεοτερο TWRP, και κατι AROMA ROMS.............

cabdik - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ρωταω γιατι υπαρχουν καποια μοντελα που -οντως- λειτουργει το ραδιο και χωρις ακουστικα. αυτα ομως ειναι κυριως καποια, λιγα, Feature Phones...! στα smartphones, εγω, δεν εχω δει κανενα...! ομως σε διπλανο φορουμ, ισχυριζεται ενα παιδι, οτι τα Xiaomi λειτουργουν ραδιο και χωρις ακουστικα. υπεθεσα οτι κατι εχει κανει λαθος, αλλα ηθελα να το διασταυρωσω πρωτα...!! γι αυτο ρωταω εδω τους υπολοιπους (συν)κατοχους ΧΙΑΟΜΙ.

cabdik - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

παιδια, το ραδιοφωνο θελει σε ολα τα μοντελα ακουστικα? ή σε καποια μοντελα λειτουργει και χωρις?

• Μπραβο στην ομαδα... καλη επιτυχια...!!!!

• παιδια καναμε αναβαθμιση σε V8.2.1.0 stable, και παρατηρησαμε το εξης, το οποιο ομως το ειχε και πριν την αναβαθμιση. ο αποθηκευτικος χωρος της συσκευης που μας δειχνει, σαν διαθεσιμος, ειναι κατι παραπανω απο 10gb σε 16αρι μοντελο ΚΕΝΖΟ. αυτο συνεβαινε και πριν και μετα την αλλαγη ROM. ενω στο "σχετικα με το τηλεφωνο" λεει κανονικα, οτι το κινητο διαθετει 16GB χωρο. γιατι συμβαινει αυτο? δεν ειναι υπερβολικο να κραταει δεσμευμενα 5gb....???

• δλδ φτιαχνει το ενα, χαλαει το αλλο?

• παρατηρω, με την XTRV 7,3,30 οτι επανηλθε το θεμα με την εναρξη της μουσικης απο το Mi Bluetooth, οταν παταω 2η φορα στο κλεισιμο της συνομιλιας, κι ενω εχω απενεργοποιησει την multimedia χρηση απο τις ρυθμισεις του Bluetooth...!! οταν επανεκκινω το κινητο βγαινει το KLB Bugreport (καπως ετσι) σφαλμα. και επισης η αναζητηση απο swipe up στην κεντρικη οθονη, παλι δεν λειτουργει...!! αυτα προς το παρον....... ΥΓ τις αναβαθμισεις τις βαζω παντα με Wipe Dalvik + cache. ΟΧΙ format data. μηπως θελει κ…

• Παράθεση από mary_mary1969: “ευχαριστω cabdik για την αμεση απαντηση!!Η αληθεια ειναι οτι το Redmi Pro μου αρεσει περισσοτερο απο τα αλλα δυο αλλα....εχει τις ιδιαιτεροτητες του !!Αν καταφερω να βαλω μια stable rom θα εχω παλι bugs και μικρα θεματακια η θα εχω ενα καλο κινητο? ” Λογικα οι Stable εκδοσεις εχουν λυμενα τα οποια bugs. ομως εγω μιλαω και για την ολη διαδικασια να κατσεις να την περασεις. καποιοι απο εδω θα σου πουν οτι ειναι παιχνιδακι, και "σε κανα 2ωρο, θα εισαι ΟΚ". Ναι....., αλλ…

• mary_mary... η αποψη μου σαν κατοχος του, ειναι...., αν εισαι "πειραχτηρι" των κινητων, παρε το pro. αν θες ενα φθηνο καλο κινητο χωρις να το πειραζεις συχνα με Dev Rom, με ψαξιμο, με δοκιμες, παρε το NOTE 3/4 με official global Rom ή και το A8 (αν σου κανει), για να μην ψαχνεσαι καθε λιγο και λιγακι. πολυ καλο το Redmi Pro, αλλα ειναι κατι σαν.... "πειραματικο" μοντελο, εκτος Κινας. δοκιμαζεις Roms, υπαρχουν bugs και διαφορα μικρα θεματακια, που μπορει να σε ξενερωσουν, αν δεν εχεις και πολυ σχ…

• Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από demakhs: “Γιατί τόσο χαμηλά? Αυτό πια, χτυπάει 100-ρα! ” Παράθεση από vortalhe: “Θα έπρεπε αλλά πλέον δεν τα χτυπάει ” Σήμερα το πρωί. Κάτι έχεις κάνει λάθος με το τηλέφωνο αδερφέ.. Ξαναδοκίμασε με γεμάτη μπαταρία, χωρίς ήχο και φρέσκο από επανεκίνηση.. EDIT: Α, και έιναι "χωρίς" στρώσιμο..μια ώρα μετά το φλασάρισμα της 7.3.16.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32597/ ” Κι εμένα μετά 3-4 μέρες βγάζει.....

• Παράθεση από giorgiog13: “Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από giorgiog13: “Παράθεση από cabdik: “ρε παιδια, εχω ενα θεματακι με το mi bluetooth. ενω μιλαω και θελω να κλεισω την συνομιλια, παταω το κουμπι να κλεισει. αλλα αν πατησω 2η φορα το κουμπι ή πατησω το κουμπι αφου εχει κλεισει ο συνομιλητης μου, ανοιγει η Μουσικη και παιζει τραγουδια στο ακουστικο. σημειωνω οτι ενω απενεργοποιησα στις ρυθμισεις bluetooth την multimedia χρηση, και εχω αφησει ενεργο μονο την τηλεφωνικη χρηση, παρ' ολα αυτα…

• Παράθεση από giorgiog13: “Παράθεση από cabdik: “ρε παιδια, εχω ενα θεματακι με το mi bluetooth. ενω μιλαω και θελω να κλεισω την συνομιλια, παταω το κουμπι να κλεισει. αλλα αν πατησω 2η φορα το κουμπι ή πατησω το κουμπι αφου εχει κλεισει ο συνομιλητης μου, ανοιγει η Μουσικη και παιζει τραγουδια στο ακουστικο. σημειωνω οτι ενω απενεργοποιησα στις ρυθμισεις bluetooth την multimedia χρηση, και εχω αφησει ενεργο μονο την τηλεφωνικη χρηση, παρ' ολα αυτα, εξακολουθει και ανοιγει την μουσικη στο κινητο…

• ρε παιδια, εχω ενα θεματακι με το mi bluetooth. ενω μιλαω και θελω να κλεισω την συνομιλια, παταω το κουμπι να κλεισει. αλλα αν πατησω 2η φορα το κουμπι ή πατησω το κουμπι αφου εχει κλεισει ο συνομιλητης μου, ανοιγει η Μουσικη και παιζει τραγουδια στο ακουστικο. σημειωνω οτι ενω απενεργοποιησα στις ρυθμισεις bluetooth την multimedia χρηση, και εχω αφησει ενεργο μονο την τηλεφωνικη χρηση, παρ' ολα αυτα, εξακολουθει και ανοιγει την μουσικη στο κινητο, στο ηχειο..!! πως το κλεινω αυτο?

• το Usb debbugging το εχεις ενεργοποιησει....υποθετω...?

• ειμαι κατοχος του RP και πριν 4 μερες ειχα στα χερια μου και ενα RN3Pro. αν και ομολογω, οτι δεν προλαβα να ασχοληθω με τις φωτογραφιες αναλυτικα, απο 4-5 φωτο που εβγαλα με το RN3P και εχοντας βγαλει αρκετες με το δικο μου RP, θα πω οτι μου φανηκε ενα κλικ κατωτερη η καμερα του RN3P. πιο μουντες φωτο, αργουσε να κλικαρει, η εστιαση πιο αργη. στο δικο μου RP......, εισαι απλα Point n Shoot..! και στα 2 με τις δικες τους εφαρμογες καμερας. οχι με 3rd party. ΥΓ. κι επειδη τον τελευταιο μηνα, χρεια…

• σωστο και αυτο. απλα επειδη σε 3 Xiaomi (Redmi 2 pro- Redmi PRO- RN3PRO) που ασχοληθηκα να περασω την Ελληνικη Ρομ, ειδα πως ολοι οι οδηγοι βασιζονται 1. στο hardware που εχει η καθε εκδοση του κινητου, και 2. στο αν ειναι official κλειδωμενος ή ξεκλειδωτος ο bootloader, το οποιο ανηκει στα "πρωτα βηματα μολις πιασεις ενα XIΑOMI στα χερια σου". αρα η ΡΟΜ που ηδη φοραει, δεν παιζει τοσο ρολο, εφ' οσον ουτως η αλλως, θα παει για αλλαγη..!! εξ'αλλου, γι αυτο γινεται και η ολη διαδικασια!! εγω παντω…

• κατηγοριοποιημενοι μπορει να ειναι, αλλα αυτη η κατηγοριοποιηση εχω την αισθηση οτι δεν ειναι "φιλικη" προς τον αναγνωστη που ψαχνεται.....! εγω ελεγα -ΑΝ γινετε κιολας, γιατι μπορει να μην γινεται-, να δημιουργηθει ενας "πινακας" οπου στην μια πλευρα να ειναι σε λιστα ολα τα μοντελα, και πανω να βρισκονται οι οδηγοι. δλδ, σαν excel ενα πραμα, με λινκς. ωστε οταν θελουμε να βρουμε εναν οδηγο, π.χ. για το REDMI 3s, θα βλεπουμε στην γραμμη του 3S ποιοι οδηγοι αντιστοιχουν. και αντιστροφα, εναν συγ…