Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 327.

• Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από cabdik: “υπαρχει και κατι αλλο, που ειναι φορητο, για να μην ξεμενεις ΠΟΤΕ....!!!!!!!! ” Καλά έλα Αγγλία να δεις για πότε θα ξεμείνεις!! ” δεν μας απασχολουν τα εγγλεζακια...!! εδω ειναι Ελλαδα....!!!! ασε που δεν μπορω την πολυ υγρασια.........

• Παράθεση από Alex_MLT: “Οκ μεγάλε το πιάσαμε το μυνημα.. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να την ψάχνουμε για το πως θα κάνουμε (αν γίνεται) την συσκευή μας καλύτερη. Όπως και με το θέμα του ήχου, μπορούσα να πω "..ώχ αδερφέ δεν τρέχει και τίποτα, βάλε το δάκτυλο πάνω στο ηχείο και δεν θα ακούγεται δυνατά.." Αλλά έψαξα, και βρήκα μια λύση και όπως αποδείχθηκε ήταν κακορυθμισμένο από το εργοστάσιο. Υποθέτω, κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και με την μπαταρία αλλά δυστυχώς δεν μπορούν όλα αυτά τ…

• Παράθεση από demakhs: “Παιδιά μην ψάχνετε να βρείτε το redmi note 3 pro στην μπαταρία. To redmi pro το πήρατε, όσοι το πήρατε, για κάποιον άλλο λόγο. Αν δεν κάνει γι αυτό που το θέλετε, αγγελία, πούλημα --> αγορά του redmi note 3 pro πάλι. Απλά είναι τα πράματα. Αν ψάχνετε αναμονή μπαταρίας 6 μέρες υπάρχει αυτό: Αν θέλετε το redmi pro με 20 μέρες αναμονή μπαταρίας, υπάρχει επίσης κάτι τέτοιο:Αν θέλετε το redmi pro με 255 μέρες αναμονή μπαταρίας, υπάρχει και αυτό (μπορείτε να το κουβαλάτε στο πορ…

• Παράθεση από cabdik: “δεν περιμενα να βγαζω μονο 2 μερες, οσο δλδ. εβγαζα και με το Zenfone 5 με την 2000mah μπαταρια...! ναι μεν μικροτερων δυνατοτητων, αλλα περιμενα το 3ημερο με χαλαρη χρηση, να τις βγαζει...ανετα...!!!! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: χτες εκανα Format data και Wipe cache.. κλπ απο TWRP. χτες το απογευμα το φορτισα, και μεχρι τωρα που γραφω ειναι στο 92% η μπαταρια...! λετε να εστρωσε .... λιγο? θα δειξει.....!!!! ” σε συνεχεια του χτεσινου ποστ, ανεβαζω αυτες τις εικονες... ΣΗΜΕΙΩΣΗ: οι ωρες χρη…

• δεν περιμενα να βγαζω μονο 2 μερες, οσο δλδ. εβγαζα και με το Zenfone 5 με την 2000mah μπαταρια...! ναι μεν μικροτερων δυνατοτητων, αλλα περιμενα το 3ημερο με χαλαρη χρηση, να τις βγαζει...ανετα...!!!! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: χτες εκανα Format data και Wipe cache.. κλπ απο TWRP. χτες το απογευμα το φορτισα, και μεχρι τωρα που γραφω ειναι στο 92% η μπαταρια...! λετε να εστρωσε .... λιγο? θα δειξει.....!!!!

• Παράθεση από tolkien: “Παράθεση από gatos1986: “Παράθεση από tolkien: “Παράθεση από gatos1986: “Καλημέρα. Να σε ρωτήσω φίλε tolkien, πόσο καιρό το έχεις το κινητό;;; ” Καλησπερα. Αν θυμαμαι καλα το παρελαβα τελη οκτ. ” Και...είσαι ικανοποιημένος;;Θετικά-αρνητικά;;; ” @gatos1986 πολυ ωραιο ρε συ σαν κινητο. Εχω την τελευταια εκδοση παντως απο το ελληνικο site και παλι καλα που το υποστηριζουν εδω τα παιδια. Με εχει ξενερωσει ομως αφανταστα που δεν προκειται να παρει global rom. Το θεωρω μεγα αποτ…

• για να δουλεψει σωστα το android auto ομως.. .τι χρειαζεται? ειναι θεμα εφαρμογης, τα οποια θεματα υπαρχουν? ειναι θεμα συμβατοτητας με αυτοκινητα?

• Παράθεση από bIBOS85: “Παράθεση από NasDriver: “volume down & power = fastboot mode (το λαγουδάκι που επισκευάζει το android) volume up & power = recovery mode (με κλειδωμένο bootloader βγάζει ένα κινητό συνδεδεμένο με καλώδιο) ” το unlocking σταματα στο 50%. τσεκαρω τον Bootloader και λεει "Unlocked Yes" . αυτο σημενει οτι ειμαι official unlocked απο το καταστημα που το αγορασα>? ” λοιποοον......., αφου εβαλες την επισημη ρομ και σου λεει unlocked, τοτε μαλλον ειναι επισημως ξεκλειδωμενο. εγω λ…

• ναι...... λοιπον... την TWRP την πηρε λουκουμι.... ομως στην ROM εχουμε θεμα...!! μεσα απο την TWRP δεν βλεπει το αρχειο ΖΙΡ. ετσι ειπα να προσπαθησω με ADB sideload. βλεπει τηλεφωνο, δινω εντολες (του οδηγου), ξεκιναει την εγκατασταση, και καπου στη μεση βγαζει το παρακατω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24822/ και στο κινητο γραφει Updater process ended with ERROR: 7 το αφησα κανα μισαωρο..., δεν εκανε τπτ. το αποσυνδεσα, εκανα reboot, ανοιξε, εβγαλε την μπαρα, φορτωσε, και μολις πη…

• τελικα μαλλον κατι εφταιγε στον υπολογιστη...! δεν ειχε σεταριστει σωστα κατι.... δεν ξερω. τωρα το μεσημερι που ηρθα στον δικο μου, τα πηρε λουκουμι....!!!!!

• Παράθεση από demakhs: “το ότι δεν κάνεις κάτι σωστά, εναι....στανταράκι!!! fastboot devices αφού δε fastboot είσαι... ” ναι..... αλλα ουτε και με την εντολη "fastboot devices" βγαζει κατι διαφορετικο....!!! μια απο τα ιδια...!!!!

• κατι δεν κανω σωστα......!!! ανοιγω παραθυρο εντολων cmd ως διαχειριστης. συνδεω το κινητο που ειναι σε Fastboot mode βαζω....... cd c:\adb --> adb devices και μου λεει πως η εντολη δεν αναγνωριζετε.....!!!!

• μια διευκρινηση... το κινητο θα ειναι ανοικτο κανονικα, ή σε fastboot mode?

• ναι αυτο προσπαθω... να βαλω TWRP. αλλα στο βημα του οδηγου, στο CMD που ελεγχουμε τα ADB devices εχω ενα ψιλοκολληματακι δεν μου βγαζει τον αριθμο διπλα στο devices

• ηρθε με Unofficial και unlocked bootloader. περασα περασα την Offιcial China Developer, για να ξεκλειδωσω τον boot loader επσημα, μιας και εχω εγκριση. το unlocking σταματα στο 50%. τσεκαρω τον Bootloader και λεει "Unlocked Yes" ακομη..! επισης, δεν μπορω να μπω στον bootloader, με Vol- + Power (σωστα ο κανω?), μου βγαζει την εικονα με το κινητο...!!

• περασα την Offcial China Developer. τσεκαρω τον Bootloader και λεει "Unlocked Yes" ακομη..! επισης, δεν μπορω να μπω στον bootloader , με Vol- + Power (σωστα?)

• Παράθεση από demakhs: “global stable, global developer, china stable ή china developer?? ” το διευκρινισα, γiατι το ειχα αφησει σκετο dev...!! latest China dev....

• λοιπον ακολουθοντας τον οδηγο βημα βημα, φορεσα την τελευταια εκδοση dev που εχει στο λινκ. Latest China Developer version MIUI 8 6.11.24 beta Android Version 6.0 MRA58K Kernel Version 3.18.22+ ξανατσεκαρισα τον bootloader και ειναι ακομα ξεκλειδωτος.....!!! τι σημαινει αυτο?

• αρα.. καλα τα καταλαβα...!!! οχι τπτ αλλο μην κανω καμια πατατια......!!!!!!!!