Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 327.

• Παράθεση από demakhs: “@cabdik Μπες στον κοπο κ πηγαινε μισή ολόκληρη σελίδα πίσω... ” συγνωμη αλλα σε εχασα....!! τι εννοεις?

• Παράθεση από mk33: “καλησπερα. ειμαι καινουριος στο φορουμ.θα ηθελα να ρωτησω λιγο, το gold ειναι ολοκληρο gold η ειναι μπροστα λευκο?ευχαριστω ” youtube.com/watch?v=VRfMRsmUxS0

• παιδια εχω ενα θεμα με την υποβολη αιτηματος ξεκλειδωματος. εκανα mi account συμφωνα με τον οδηγο. αλλα οταν παω να μπω στην σελιδα για να υποβαλω το αιτημα μου βγαζει το εξης....

• Παράθεση από demakhs: “Παίζει να παιζει τρολαρισμα, αλλά δε μπορώ να το συλλαβω κ αυτό είναι ανησυχητικό για μένα... Που το βρίσκεις φθηνότερα από τα 179€ του yeso521? :dash ” διευκρινισα, οτι αν εννοεις το yeso521 το εχει χαμηλοτερη τιμη ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ, ναι.. εχεις δικιο. ΜΕ κουπονι ομως, βγαινει χαμηλοτερα στο Banggood .... και ΜΟΝΟ σε χρυσο χρωμα...!

• Παράθεση από demakhs: “Μέχρι στιγμής στο yeso521 το χουν φθηνότερα... ” απο που κι ως που φθηνοτερα? 179€ το βλεπω......!! εκτος κι αν εννοεις χωρις κουπονια.......τοτε ΟΚ...! αλλα κι ετσι ακομα, θα πεσουν συντομα οι τιμες του σε ολα τα καταστηματα...!

• Παράθεση από pvalas: “REDMI PRO GOLD [X20] 3/32 από Banggood 159E με κουπόνι redmipro100! ” thanks pvalas.... και ημουνα σε περιοδο αναζητησης κινητου, ωστε να ανανεωθω μετα απο συμβιωση 2+ χρονων με το Zenfone 5..! το παραγγειλα ηδη και περιμενω.....!!!!

• Original Xiaomi Bluetooth Headset Earphone Handsfree Headset LYEJ01LM Black Color καλη μας επιτυχια... και μπραβο στους διαχειριστες..!! καλο το SITE, αλλα..... εχει και κατι κουλα μεσα.........!!!!! οπως πχ Xiaomi Redmi 3 32GB Fingerprint Identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Android Smartphone

• αγορά xiaomi redmi 3 pro?

cabdik - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

παιδια.... η συσκευη διαθετει υπερυθρες?

• Παιδια, μια ερωτηση για τους κατεχοντες...... η συσκευη διαθετει υπερυθρες? γιατι σε τεχνικα χαρακτηριστικα που διαβασα, δεν ειδα.... αλλα ειχα ακουσει οτι εχουν...

• νταξ...τι να λεμε τωρα....... μονο XIAOMI MI 5 3GB RAM 64GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool καλη μας τυχη...!!

• Παράθεση από koukoulis1: “Εχει πολυ γελιο!!! Η Ινδία του 1 δις+ , αυτή τη στιγμή είναι μόνο μια ψήφο μπροστά ” οντως...και σε καποια φαση που κοιταξα κατα τις 7,10 το πρωι ημασταν πρωτοι με +2 ψηφους....!!! αντε σημερα να ξυπνησουν και οι υπολοιποι....!!! για εμας μιλαω.... γιατι αν ξυπνησουν οι ινδοι..............!!!!!!!

• ειμαι ετοιμος για ψηφο....!!! ψηφισα με το ιδιο nickname που εχω κι εδω...! cabdik

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

cabdik - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από cabdik: “προσωπικα, οχι. δεν μου προσφερει κατι ουσιαστικο.ουτε παραπανω απο 2GB RAM μου εχει χρειαστει πουθενα, ουτε το fingerprint sensor με ενδιαφερει, ουτε η μεταλλικη κατασκευη θα μου προσφερει κατι παραπανω, απο μια ΚΑΛΗ πλαστικη κατασκευη..!! αυτα ειναι φυκια και μεταξωτες κορδελες για να βγαλει ενα νεο μοντελο η XIAOMI. και αφαιρει το πιο ουσιαστικο που εχει, την SD θυρα....!!! δλδ, αν χρειαστει καποιος εξτρα χωρο, τι γινεται....? θα στον δωσει η μεταλλ…

Μήνυμα

Παράθεση από instinct21: “Παράθεση από cabdik: “στη θεση σου παντως, δεν θα το αγοραζα καθολου..! θα εμενα με το NOTE 2. το μονο ουσιαστικο + που βλεπω εγω, ειναι η μεγαλυτερη μπαταρια. ολα τα αλλα ειναι μειον. ειδικα εφοσον τεχνικα ειναι ιδιο. Cpu, RAM, Sensors κλπ..!! δεν το βλεπω σαν εξελιξη αλλα σαν μια παραλλαγη του ιδιου μοντελου...!!! ” Πέρα από την κατα 30% μεγταλύτερη μπαταρία, η μεταλλική κατασκευή δεν σου λέει τίποτα;το 1Gb ram εξτρά από το αντίστοιχο 32άρι δε σου λέει τίποτα; το fing…

Μήνυμα

στη θεση σου παντως, δεν θα το αγοραζα καθολου..! θα εμενα με το NOTE 2. το μονο ουσιαστικο + που βλεπω εγω, ειναι η μεγαλυτερη μπαταρια. ολα τα αλλα ειναι μειον. ειδικα εφοσον τεχνικα ειναι ιδιο. Cpu, RAM, Sensors κλπ..!! δεν το βλεπω σαν εξελιξη αλλα σαν μια παραλλαγη του ιδιου μοντελου...!!!

• θα ηθελα να δω κι αλλα benchmarks, περαν του antutu, που στην πραξη δεν λεει και πολλα, κατα την προσωπικη μου αποψη..!

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από cabdik: “βγηκε νεοτερη ROM MIUI V7...? ” Επάνω δεξιά στην σελίδα υπάρχει η λειτουργία αναζήτησης. Βάζεις MIUI v7 και .... ” αυτο το γνωριζω αγαπητε φιλε Βodai... αλλα δεν εκανα το ερωτημα οπως θα επρεπε, μαλλον...!! το ειδα οτι βγηκε η νεα εκδοση. ο στοχος του ερωτηματος ηταν, αν εχει μπει στο συγκεκριμενο μοντελο, απο κατοχους, και αν εχει λυσει θεματα που υπηρχαν με την προηγουμενη, οπως το pin reset, ή ακομα και αν εχει δημιουργησει καινουρια. κι αυτα, στο συ…

• βγηκε νεοτερη ROM MIUI V7...?

• Redmi 2 Baseband unknown, IMEI lost

cabdik - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

δεν νομιζω να εχει σχεση το μοντεμ..!!! γιατι κι εμενα το παρουσιασε αυτο χτες, αλλα στις πληροφοριες το μοντεμ εχει αναγνωριστει...!! δεν γραφει αγνωστο...!!