Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 395.
-
Καλησπερα εκανα μια παραγγελεια απο gearbest την καμερα Xiaomi Mijia 1080P και μπαινω στο tracking number Και βλεπω οτι παραδοθηκε η καμερα αλλα εγω δν την εχω παραλαβει ουτε καποιος δικος μου..Επισης μου φαινεται παραξενω γτ μεσα σε μια μερα εγιναν ολα οπως θα δειτε και στο tracking number RG953999455BE τι να κανω?
-
Παράθεση από pavlidisc: “@vortalhe Το 5V - 2A είναι fast charge. Είναι δηλαδή ένα απλό charge αλλά είναι fast γιατί έχει τα 2A. Και τα volt και τα Ampere σε αυτήν την περίπτωση είναι σταθερά όπως και η έξοδος 5 x 2 = 10watt. Αυτό που μάλλον εσύ ρωτάς είναι το Quick Charge. Αυτό, ΝΑΙ, πρέπει να το υποστηρίζει ΚΑΙ ο φορτίστης ΚΑΙ το κινητό για να δουλέψει. Το Mi5s υποστηρίζει Quick Charge 3. Στην περίπτωση αυτή τα volt είναι από 3.2 έως και 20 με βήμα 200mvolt (ανάλογα με το τι ζητάει η συσκευή). …
-
Παράθεση από amavroudis: “Χάλασε; Μήπως πρέπει να ανησυχείς για το λόγο που χάλασε; Εξαρτάται πόσο γρήγορα τον χρειάζεσαι. Έχει και αυθεντικούς φορτιστές η εισαγωγέας στο mi store. ” Τι να σου πω πρέπει να κάηκε... Δεν ξέρω μήπως ο adaptor χάλασε.. Και πως θα βρω τον λόγο που χάλασε...; δεν με ενδιαφέρει το ποσό γρήγορα θα τον έχω
-
Παράθεση από amavroudis: “Χάλασε; Μήπως πρέπει να ανησυχείς για το λόγο που χάλασε; Εξαρτάται πόσο γρήγορα τον χρειάζεσαι. Έχει και αυθεντικούς φορτιστές η εισαγωγέας στο mi store. ” Τι να σου πω πρέπει να κάηκε... Δεν ξέρω μήπως ο adaptor χάλασε.. Και πως θα βρω τον λόγο που χάλασε...; δεν με ενδιαφέρει το ποσό γρήγορα θα τον έχω