Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-73 από 73.

• Ξεκίνησα την διαδικασία ξεκλειδώματος προκειμένου να βαλω αργοτερα την GTV. Κατέβασα και έβαλα στο τηλ σύμφωνα με τις οδηγίες την China Dev ρομ,ωστόσο όταν πάω από τον Updater να κανω εγκατασταση αυτή δεν προχωρά και αναφερει το μύνημα "couldn't verify update package" Να αναφέρω ότι η εκδοση που φοράει τώρα ειναι η MIUI GLOBAL 7.2.4.0 Stable Τι μπορεί να συμβαίνει;;

• Στο σημείο που αναφέρεται "κανουμε extract το adb.zp" , αυτό προηγουμένως που το έχουμε βρεί;; Επίσης ενω οταν δινω adb devices η συσκευή φαίνεται κανονικά,.... όταν δίνω την πρωτη εντολή για recovery μου γράφει..... waiting device.... Τελικώς μετά και από την βοήθεια που μου εστειλε ο φίλος Octaviastikos να επισημάνουμε ότι πρέπει ο Bootloader να έχει ΗΔΗ ξεκλειδωθεί με την διαδικασία που η Xiaomi έχει ορίσει.

• Mi5 PRO White Edition

JackDaniels - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Άλλαξα και εγω την παραγγελία απο το μαυρο κεραμικο στο λευκο. Απο το Ibuygou το εχουν αμεσα διαθεσιμο και περιμενω ήδη το tracking της αποστολής. Ετσι κι αλλιώς θα το εβαζα σε θήκη οποτε δεν με πολυ-ενδιεφερε το υλικό. Βέβαια σήμερα διάβασα ότι η παραγωγή με το κεραμικό υλικό μετα από κάποια προβλήματα θα συνεχιστεί πιο εντατικα προκειμένου να καλυφθει η ζήτηση... Θα δούμε!!

• Καλημέρα... Θα ήθελα να ρωτήσω, αν η διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader μπορεί να την ξεκινήσει κάποιος χωρίς να έχει το τηλ στην διάθεση του ακόμα.... Πχ. μπορεί ενα τηλ να χρειαστει ενα διαστημα 10-15 ημερων μεχρι να φτασει, μπορώ εγώ στο μεσοδιάστημα να κάνω την παραπάνω διαδικασία μέσω του site και στην συνεχεια που θα το παραλάβω το συνδέω με την usb θύρα.

• Όπως φαίνεται στο αριστερό σημείο του παραθύρου, δεν υπάρχει αρίθμηση στις καρτέλες του chrome. Έτσι η πλοήγηση μεταξυ των καρτέλων καθίσταται πλέον αδύνατη. Σε αντίστοιχη εκδοση android 4.4.4 με την ίδια εκδοση chrome δεν υπάρχει το παραπάνω πρόβλημα... Επίσης πρέπει να υπάρχει και κάποιο θεμα με την έξοδο του ήχου. Επειδή στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώ συνεχώς Spotify ή TuneIn, καποιες φορές ο ήχος σαν να "βράζει" παρόλο που έχω απενεργοποιησει όλες τις ρυθμίσεις παραμετροποίησης ήχου τόσο από mi …

• Ακολουθώντας τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα, η 6.0.1 εγκαταστάθηκε ομαλά και αφού έγιναν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις σε κάποια προγράμματα, η ROM ειναι πλήρως λειτουργική χωρίς να εχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα...

• Από το μενού Common Settings (για διευκολυνση χρησιμοποιω αυτοματη μεταφραση του chrome), στο υπομενου Means of Access χρησιμοποιησα την επιλογή DHCP. Έτσι το Mi πήρε την ip 192.168.1.2 και το ΖΤΕ την 192.168.1.1 . Το wlan του zte ειναι απενεργοποιημένο, οποτε οι συσκευες συνδεονται κανονικα στο Mi. Η συνδεσμολογία των καλωδιων οπως ανεφερα παραπανω ειναι η εξής. Από την θύρα Lan tou ZTE ένα καλώδιο δικτυου στην καταλληλη για internet θύρα του Mi και όλα μια χαρά... Ελπίζω να βοήθησα

• Τελικά μια αλλαγή στον τρόπο σύνδεσης σε DHCP χρειαστηκε και πλέον βλέπω και τα 2 web interface

• To wifi του ΖΤΕ το εχω απενεργοποιημένο. Θα δοκιμάσω μήπως να το ενεργοποιήσω ή να δοκιμάσω εναλλακτικό τρόπο σύνδεσης... Ευχαριστώ!

• Σελίδα σφάλματος βγάζει... Δεν την βλεπει.... Δηλαδή κανονικα θα έπρεπε να τη βλέπει ε.... Μήπως φτάιει εκει που εδωσα κωδικους PPoE ? Γιατι όταν ειχα τοποθετησει το Fritz απλώς το ειχα ρυθμίσει σε bridge mode και τίποτα αλλο. Εβαζα το καλώδιο από το LAN του ΖΤΕ στο LAN του Fritz και ολα οκ.

• Πριν το Mi είχα ως ρουτερ ενα Fritz το οποίο μεσω Bridge mode το χρησιμοποιούσα για το wifi του. Έτσι δίνοντας 192.168.1.1 έμπαινα στο web interace του zte και δινοντας 192.168.188.1 εμπαινα στο web του Fritz.... Πλέον κάτι τετοιο δεν συμβαίνει και μπορώ να βλέπω μόνο του Mi από το γνωστο 192.168.33.1 . Δίνοντας την ip που έπαιρνε παλια το ZTE απλώς δεν εμφανίζει τίποτα... Αυτό μπορεί να αλλάξει ώστε να έχω την προηγούμενη κατάσταση;

• Κάτοχος και εγω πλέον του εν λόγω ρούτερ.... Με χαλάνε λίγο τα κινεζικα βέβαια αλλα να ειναι καλά η αυτοματη μετάφραση του Chrome... Έβαλα το τελευταίο developer firmware, έκανα με κάποιες μικροδυσκολίες την εγκατάσταση με την βοήθεια της εφαρμογής από το κινητό, έβαλα τους PPoE κωδικούς όπως ζητούσε και δούλευει μια χαρά πάνω από το ZTE modem του ΟΤΕ. Το πρόβλημα είναι όμως ότι πλέον "έχασα" το web interface του zte από το οποίο μπορούσα να δω στατιστικά γραμμής όπως SNR, Errors, κτλ. Υπάρχει τ…

• Έχω την 3.5.17 και ακόμα δεν μπορώ να ενεργοποιησω τα live wallpaper...Υπάρχει κάποιο bug που μπορεί να διορθωθεί; Ευχαριστώ