Σε εμένα μετά τήν αναβάθμιση χάνει το θέμα που βάζω και γυρίζει στο default
[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Καλησπέρα στο ποστ 28 (σελίδα 4) αναφέρω το πρόβλημα μου από τη μετάβαση 6.1.21 στην 6.1.28...
Άγνωστο μοντεμ(no sim) και κρασαρισμα στις ρυθμίσεις!
Σήμερα δοκίμασα πάλι αλλά τα ίδια...
Την ξαναπερασα πάλι από πάνω αλλά τίποτα!
Καμία ιδέα για να πάω στην 6.1.28 χωρίς να στήσω το κινητό απ την αρχή; -
Ο/H faklan έγραψε:
Καλησπέρα στο ποστ 28 (σελίδα 4) αναφέρω το πρόβλημα μου από τη μετάβαση 6.1.21 στην 6.1.28...
Καμία ιδέα για να πάω στην 6.1.28 χωρίς να στήσω το κινητό απ την αρχή;
Αν είχε πρόβλημα η ROM θα είχαν όλοι το ίδιο πρόβλημα.
Δοκίμασε να κάνεις Wipe Cache & Dalvik Cache από το Recovery (Δεν θα χάσεις τίποτα)
Θα καθυστερήσει να μπει στη MIUI αλλά ας δοκιμάσεις. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H faklan έγραψε:
Καμία ιδέα για να πάω στην 6.1.28 χωρίς να στήσω το κινητό απ την αρχή;
Δοκίμασε να κάνεις Wipe Cache & Dalvik Cache από το Recovery (Δεν θα χάσεις τίποτα)
Θα καθυστερήσει να μπει στη MIUI αλλά ας δοκιμάσεις.
Εγώ το χω το πρόβλημα μάλλον χαχα όχι η rom -
Ο/H geosoftgr έγραψε:
Βάλε χειροκίνητα το service center number της wind +30693599000
(Δεν δουλεύει όμως το textra η όποιο άλλο SMS application εκτός απ' της μάνας του) -
Παιδες καλημερα, σημερα προσπαθησα να βαλω την 6.1.28...
με το που πατησα στο updater το zip για εγκατασταση εκανε κλασσικα την επανεκκινηση για να ξεκινησει και με πεταξει στο team win recovery project στο οποιο προσπαθει με τις ωρες να κανει mount το /dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/userdata at /data: Device or resource busy Target: Xiaomi/cancro/cancro:6.0.1/MMB29M/6.1.28:user/release-keys
Επισης κανοντας Restart απλο το κινητο κολλαει στο mi Logo...
εχετε καμια ιδεα? -
καλημερα
περασα μεσω αναβαθμισης την νεα ρομ
αλλα εχασα την twrp
χανω κατι? -
Το TWRP
-
καλημερα
περασα μεσω αναβαθμισης την νεα ρομ
αλλα εχασα την twrp
χανω κατι?
μαλιστα
καθε φορα θα το χανω?
το ξαναφλασαρα και ειδα οτι ΟΚ μπηκα απο teamwin
δεν γινεται να το σφηνωσω μεσα στο τηλ? -
Όπως φαίνεται στο αριστερό σημείο του παραθύρου, δεν υπάρχει αρίθμηση στις καρτέλες του chrome. Έτσι η πλοήγηση μεταξυ των καρτέλων καθίσταται πλέον αδύνατη. Σε αντίστοιχη εκδοση android 4.4.4 με την ίδια εκδοση chrome δεν υπάρχει το παραπάνω πρόβλημα...
Επίσης πρέπει να υπάρχει και κάποιο θεμα με την έξοδο του ήχου. Επειδή στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώ συνεχώς Spotify ή TuneIn, καποιες φορές ο ήχος σαν να "βράζει" παρόλο που έχω απενεργοποιησει όλες τις ρυθμίσεις παραμετροποίησης ήχου τόσο από mi enchacer οσο και από Spotify. Δοκιμασα επίσης με 4.4.4 και εκει ο ήχος ήταν πεντακάθαρος.
Ευχαριστώ, -
Ο/H JackDaniels έγραψε:
Όπως φαίνεται στο αριστερό σημείο του παραθύρου, δεν υπάρχει αρίθμηση στις καρτέλες του chrome. Έτσι η πλοήγηση μεταξυ των καρτέλων καθίσταται πλέον αδύνατη. Σε αντίστοιχη εκδοση android 4.4.4 με την ίδια εκδοση chrome δεν υπάρχει το παραπάνω πρόβλημα...
Γιατί συνηθίζεται οι προγραμματιστές της MIUI να πειράζουν και τις εφαρμογές της Google hackαροντας to playstore.
Υπάρχει μία λύση αλλα είναι μεγάλη και επώδυνη που θα βρεις στο παρακάτω βίντεο:
youtube.com/watch?v=Jl2UEuCd8Mw
ΜΦΧRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H JackDaniels έγραψε:
Όπως φαίνεται στο αριστερό σημείο του παραθύρου, δεν υπάρχει αρίθμηση στις καρτέλες του chrome. Έτσι η πλοήγηση μεταξυ των καρτέλων καθίσταται πλέον αδύνατη. Σε αντίστοιχη εκδοση android 4.4.4 με την ίδια εκδοση chrome δεν υπάρχει
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα