Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 80.
-
Παράθεση από GnF: “Στο wifi το data usage mode τι στο καλό είναι; Γίνεται off, regular και extreme. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τι κάνει τελικά αυτή η ρύθμιση?
-
Παράθεση από alnikou: “Εχει αλλάξει ! αριστερά έχει κάτι εικονίδια από εκει στα έχει χωρίσει ανα κατηγορία ” για να δω θερμοκρασίες και υγρασία πρέπει να μπαίνω σε ενα ξεχωριστά όπως το κάνανε. Μεγάλη ναμακια αν δεν έχει τρόπο να αλλάξει το view. Το άλλο που λέτε με την καθυστέρηση του συναγερμού το περιμένω καιρό μπας και παίξει.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΤο vpn σας δουλεύει? Με το που συνδεθεί χάνω ping και πρόσβαση στο router ακόμα και απο wan side.. 3g/4g . Δήλωσα και δυο συσκευές να βγαίνουν μόνο από vpn αλλά και εκεί τα ίδια.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από daksaopoulos: “καλησπερα μολις παρέλαβα το 3g αλλα έχω ένα θέμα στο σετάρισμα, πως κάνω το μοντεμ του οτε να δίνει ip στο ρουτερ? κάπως πρέπει να γίνει η γέφυρα σωστά? έκλεισα το wlan kκαι το dhcp στο μοντεμ του οτε αλλα και ρο smz παλι δεν βρισκει ιντερνετ το ρουτερ... τα έχω μπερδέψει νομίζω καμια βοήθεια.. ” κοίτα αν μπαίνουν σε bridge αλλιώς μιας και έκλεισες dhcp κλπ, βάλε στο xiaomi στατική wan ip ..192.168.Χ.Χ . Για dmz τι λετε..?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από daksaopoulos: “Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα wifi router απλά έχω μπερδευτεί με το εξής... τι διαφορά έχει η αγγλική έκδοση από το νέο 3g router εκτός από την ταχύτητα του lan? γενικά χρειάζομαι ταχύτητα στο lan γιατί έχω έναν nas δίσκο. Αυτο που με προβληματίζει είναι τα Κινέζικα.... θα μπορώ να το ρυθμίσω? υπάρχει τρόπος να περάσω έστω αγγλικα? ” είναι δυνατόν να το συζητάς... Υποχρεωτικά το 3g απο την στιγμή που παίζεις με nas αλλά κυρίως γιατί πάρα πολύ σύντομα θα παίξει α…
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΕχω το mido 4/64 με την τελευταια dev (miui 9/android 7). Δεν μου πολυ-αρεσε η miui γιατι ειχα θεματα αρκετα. Απο την αλλη αν μπορουσα να την βελτιωσω ισως να μην σκεφτομουν την μεταβαση σε lineage. Σκεφτομαι 2 σεναρια αλλα θελω καποιες διευκρινησεις, να βαλω lineage η να κανω root το κινητο για να μπορεσω να βελτιωσω καμερα κλπ αλλα κυριως για να μπορεσω να εχω 'Live Animated Icons " επανω αριστερα στην status bar. Διαβασα Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition (Infoquest: Redmi Note 4X) με B20 ban…
-
Μήνυμαπαρέλαβα το καινούργιο το 3g. Τρομερό μηχάνημα με hardware που μαμαει. EDIT: Έχει 1-2 ουσιαστικές διευκολύνσεις για τον απλό χρήστη. Αλλα έχει και σημαντικές ελλείψεις. Στα γρήγορα ότι θυμάμαι. Δεν εχει πολλαπλά ssid. Δεν βρήκα κάπου ρυθμίσεις snmp. Δε μπορείς να κάνεις το router.. vpn server,. Μεγάλη έλλειψη για ένα ΤΟΣΟ δυνατό router. Σαν client εχει την ευκολία να περνάνε συγκεκριμένα request η ip μεσα απο το vpn. (απο την στιγμη που εχει τέτοια μαγκιά ας βάζανε και ένα δεύτερο ssid να βγαίνε…
-
ΜήνυμαΚαλά δεν βγάζεις άκρη με τα ελληνικά με τίποτα. Τι να πω, θα περιμένω να έρθει το δικό μου και βλέπουμε. Το πρώτο screenshot ίσως να είναι αυτό που ζητάμε, ίσως όμως να είναι και ο βασικός κανόνας που έχουν όλα τα qos και ρυθμιζεις τις ταχύτητες στο 90-95% της γραμμής για να μην μπουκωνει. Ίσως να έχει dynamic bandwidth/qos limit, το λεω γιατί βλέπω την λέξη smart, αλλά μπορεί και καμία σχέση.
-
Μήνυμαπω πω πω πω με αυτά τα ελληνικά .. είτε windows είτε xiaomi δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Αυτό το screenshot όμως που έβαλες είναι όριο σε μια συγκεκριμένη συσκευή/ip. Ο γενικός κανόνας κάτι μου λέει οτι δεν υπάρχει η δεν καταλάβατε καλά τι λέω. Δεν θέλω ένα κανόνα με συνολικό up/down. Θέλω ένα κανόνα που μπαίνει 1 φορά και τους πιάνει όλους . Δηλαδή αν δώσουμε 5 down στον γενικό κανόνα και μπουν 4 άτομα τότε αν η γραμμή έχει αληθινά πχ 23Mbit θα φτάσουν όλοι αυτοι τα 20Mbit. ΟΧΙ να μοιραστούν τα 5 π…
-
Μήνυμαγενικό κανόνα πχ απο τα 12/1 να δώσει μεχρι 8/0.8 στον καθένα έτσι ώστε να μένει παντα διαθέσιμο ΓΙΑ ΑΡΧΗ.. έστω το υπόλοιπο 4/0.2 για τον επόμενο μπορώ να βάλω?
-
ΜήνυμαΣτον φίλο που θέλει να αγοράσει να του προτείνω να αγοράσει το καινούργιο που πήρα και εγώ. Είναι gigabit. Σε λίγους μήνες αλλάζουν πολλά, κάποιοι θα εχουν μέχρι και gigabit internet και εκτός από αυτό σχεδόν ΟΛΟΙ οι άλλοι θα εχουν ταχύτητες τουλάχιστον 100-300Mbit που επιτρέπει το πρότυπο, τουλάχιστον στα αστικά κέντρα και δεν αναφέρομαι μόνο σε Αθήνα. Οπότε το router ναι μεν θα κάνει την δουλειά του ΑΛΛΑ θα σε κόβει σε ταχύτητα. 42.5€ βλέπω μου βγήκε με priority direct mail για να μην πληρώνω …
-
Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.
-
Μήνυμαcrossmo ευχαριστω. απο οτι βλεπω ισως 2 απο τους ddns providers να ειναι free. To vpn μαλλον ειναι οτι μπορει να γινει client, καλο αυτο αλλα θα ηθελα να γινετε και server, θα δουμε. Αγορασα το καινουργια με gigabit και usb 3 . Με το κουπονι 3grouter -11$ απο το banggood, 44$ συν 5$ priority direct για ευνοητους λογους Απο την στιγμη που μαλλον δεν υποστηρίζει λιστες οποιος θελει να γλυτωσει τις διαφημισεις στα κινητα και κομπιουτερ ας βαλει για dns τους Default Use these servers to block ads, t…
-
Μήνυμαπάντα στα αγγλικά είναι κινητά, tablet, pc, box.. Έχω το mi home γνωρίζω. Αυτό ήθελα να απαντήσει κάποιος. Αν δηλαδή η μαμά εφαρμογή υπάρχει στα αγγλικά. Τα άλλα δεν χρειάζεται να είσαι τεχνικός δικτύων για να τα γνωρίζεις. Μπορεί απλά να τα είδες σε κάποιο μενού.
-
ΜήνυμαΓνωριζω την διαφορά router και modem. Άλλο ρωτάω και έχετε φαγωθεί να μου λέτε αυτό. Το συγκεκριμένο ROUTER μπορεί να δουλέψει όπως είναι και σαν repeater ΑΥΤΌΝΟΜΑ χωρίς άλλη συσκευή?? Ακόμα για ddns μπορώ να βάλω οποιον provider θέλω?? Εχει κάποιον free provider αν έχει συγκεκριμένη λίστα? Έχει επιλογή για να γίνει το router vpn server (pptp)? Εχει επιλογή για adblock η μόνο σε επίπεδο dns μπορώ να το πετύχω με το συγκεκριμένο? Όσο για την εφαρμογή ρώτησα συγκεκριμένα. ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΆ. Εφαρμο…
-
ΜήνυμαOκ αλλά από μόνο του repeater είναι? Σε καμία περίπτωση δεν θέλω ελληνικά σε router interface. Αγγλική εφαρμογή υπάρχει απο την μαμά xiaomi η δουλεύει μέσα από το mi home?
-
Μήνυμααν αγοράσω το καινούργιο το "3g" που έχει usb 3, 1000αρι switch και wan και ειναι dual core θα έχω πρόβλημα με τα κινέζικα? Υπάρχει απο την μαμά εταιρία αγγλικό firmware η πρέπει να περιμένουμε να βγει αγγλική έκδοση. Ακόμα υπάρχει firmware του τύπου ddwrt κλπ για τα xiaomi router ? =============== Αυγ 14th 2017, 2:12pm =============== ξέχασα να ρωτήσω σαν repeater μπορει να δουλέψει με κάποιον τρόπο?
-
- μεταφέρει τις εφαρμογές σκετες η τις μεταφέρει με τα data τους για να μην χρειάζεται να κάνουμε πάλι login μια μια? =============== Αυγ 5th 2017, 12:06am =============== Αν και οι δύο συσκευές είναι xiaomi πως είναι δηλαδή καλύτερα να περνάμε απο την μια συσκευή στην άλλη? Με mi account η με mi mover?