Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 20.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Tolis Zar - - Recoveries
ΜήνυμαΟπότε δεν ρισκαρω κάτι μέχρι τότε ετσι; εχω ήδη κάνει unlock την συσκευή μου για αυτο!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Tolis Zar - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Για το redmi note 6 pro πρέπει να περιμένω που λεει test;
-
Και εγω αυτο πιστεύω οτι δεν επηρεαζει κάπου είναι η αλήθεια απλά μου φάνηκε περίεργο και ηθελα να το συζητήσω και ευχαριστώ για την ανταπόκριση παιδιά!! Επίσης κάτι ακόμα είναι φυσιολογικο να μου δείχνει οτι εχω 1.39gb διαθέσιμη ραμ; απο τα 4; η αλήθεια είναι ότι το έχω ψιλο φορτώσει το κινητό με πολλά παιχνίδια κτλπ είναι λογικό; Εχω κανει clean τα παντα και το mi cloud για να γίνει συγχρονισμός αλλα τίποτα δεν γίνεται ούτε συγχρονισμός
-
Όχι ήταν εξαρχής σε μια φάση έβαλα στην κλασσική περιοχή Ινδία για να εχω κάποιες άλλες λειτουργίες αλλα ηταν ήδη το cloud Ινδία και εχει μείνει έως τώρα και δεν αλλάζει το έχει κανείς άλλος αυτό? Εαν ναι είναι φυσιολογικο γιατί διάβασα ότι το πρόβλημα υπάρχει εάν λέει Κίνα στην περιοχή και όχι Ινδία.
-
Καλησπερα παιδια υπαρχει κανεις που να εχει βαλει gcam σε redmi note 6 pro και να εχει βελτιωθει το 'χιονι' στον κακο φωτισμο βιντεακια στο youtube δεν βοηθανε ειναι πακιστανοι και γενικα δεν βλεπω καλα σχολια, λενε ολοι χωρις root ισχυει ? γιατι εχω κανει αιτημα για unlock και περιμενω αλλα φοβαμαι το root γιατι θα χασω εγγυση κτλπ υπαρχει επιστροφη αν γινει root για να μην το καταλαβουν
-
Unlock Bootloader
ΜήνυμαΕυχαριστω για ολη την βοηθεια μεχρι τωρα, ολα τα βιντεακια στο youtube λενε 'NO ROOT' βλακιες λενε δηλαδη? γιατι δεν ειχα σκοπο να το κανω root για να μην χασω την εγγυση στο μελλον η κατι, αν γινει root υπαρχει επιστροφη μετα χωρις να το καταλαβουν η ουτε καν? επισης στα βιντεακια που δινουν να κατεβασω το TWRP το κατεβαζω η κατεβαζω απο εδω αυτο: TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
-
Unlock Bootloader
ΜήνυμαΤο Xiaomi Redmi Note 6 Pro εχω και χρειαζομαι βοηθεια πανω σε αυτο γιατι στο youtube εχει ελαχιστα videakia με πακιστανους που δεν καταλαβαινει κανεις τιποτα αν γνωριζει καποιος απο εδω ας με βοηθησει παρακαλω! γιατι για αυτο εκανα την διαδικασια για να φτασω στο σημειο να βαλω την συγκεκριμενη εφαρμογη
-
Unlock Bootloader
ΜήνυμαΤελεια σε ευχαριστω πολυ οποτε απλα τρεχω σε 15 μερες το προγραμμα ξανα, σε περιπτωση λεμε τωρα που το ξεχναω για 17 μερες πχ θα αλλαξει κατι? επισης αυτο το TWRP ειναι απαρραιτητο γιατι ειμαι ασχετος backup εχω btw αα ξεχασα να ρωτησω αυτο δεν θεωρειται root ε ? δηλαδη δεν χανω καποια εγγυση επισης για να βαλω μετα καποιες εφαρμογες που θελουν unlock απλα τις πεταω μεσα μολις γινει το unlock και θα μπορω να κανω την δουλεια μου η θα χρειαστει καποια αλλη διαδικασια!
-
Unlock Bootloader
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολη την ομαδα ειμαι καινουργιος θελω να κανω unlock την συσκευη μου για να μπορεσω να βαλω gcam ακολουθησα κατα βημα τον οδηγο και ειμαι στην φαση που μου λεει να περιμενω 360 ωρες (15μερες) δηλαδη τωρα τι κανω ακριβως κλεινω κανονικα το προγραμμα απο τον υπολογιστη μου και ανοιγω το κινητο κανονικα και απλα περιμενω 15 μερες ? και μετα ? θα γινει απο μονο του ? ευχαριστω εκ των προτερων!