το λοιπον... εχω κατεβασει την 8.1.4.0 απο το link του φιλου @venioni το πεταξα μεσα στην μνημη τηλ. οταν λεει bug fix... εχει καμια διαφορα, η δεν αξιζει να το περασω? thnx!!!
Παράθεση από giannis33: “Επιτελους καταφερα και κατι ο bootloader είναι κλειδωμένος ” πολυ ωραια γιαννη, οποτε προχωρα τωρα σε αιτηση για ξεκλειδωμα... Apply for unlocking Mi devices =============== Δεκ 18th 2016, 7:19pm =============== εαν εχεις chrome κανε μια μεταφραση σε ελληνικα η αγγλικα (και γαμω τις μεταφρασεις δηλ...) και συνεχιζεις με την αιτηση
Παράθεση από giannis33: “καπου γραφει 2015617 ” καλησπερα και απο μενα παιδες! φιλε γιαννη μην μασας, προχωρα και εδω ειμαστε εμεις! και να γινει και καμια μ@λ@κια... ξερεις που μενω...!!!!! χεχεχεχε
καλημερα παιδες! εχω ενα προβληματακι.. (κλασικα) οταν χτυπαει το ξυπνητηρι, εχει καμια επιλογη μηπως, να βγαινει ενα χερι και να σε αρχιζει στις καρπαζιες?? δεν ειναι κατασταση αυτη!! δεν ξυπναω με τπτ!!
Παράθεση από LarryAn: “ΕΙΣΑΙ Θ Ε Ο Σ ! ! ! \m/ ” καλησπερα καλησπερα σε ολους και ολες!! καλα ε... αυτο το μεταλ \m/ με σκοτωσε μιλαμε!!!!! ενας ο λαλας και ενας ο DIO... \m/
στο τηλ μεσα στις επιλογες που εχει για ξεκλειδωμα.. αλλα οπως ειπατε.. μ@λ@κιες λεει για να μην ξεκλειδωνουμε.. παντως οπως και αν εχει θα το κανω καποια στιγμη οταν το χρειαστω.. για την ωρα σπιτι δουλεια σπιτι δουλεια ειμαστε... αντε και λιγο μαμ και νανι....
βρε.. φερε ολο το μπουκαλι διπλα σου.. κερνα και εμας απο κανενα, βγαλε και κανα φυστικακι και ξεκιναμε... βασικα εγω θα σας βλεπω μονο (διαβαζω) και δεν θα ενοχλω..
ναι αλλα μου λεει οτι αν ξεκλειδωσω δεν θα ειναι δυνατη η λειτουργια "find device" ??? εχω την Global Stable Official 8.1.1.0 MM μηπως μου λεει μ@λ@κιες??
καλησπερα και εδω παιδες! για redmi note 3 pro (kenzo) εχω κατεβασει κανονικα το .zip μηπως θα επρεπε πρωτα να ξεκλειδωσω και μετα να περασω το TWRP ή μπορω και χωρις?? ευχαριστω!
καλησπερα φιλαρακο! αν βαλεις την πρωτη, μεσω ΟΤΑ αναβαθμιζετε στην 8.1.1.0 ΜΜ που εχει και ελληνικα (ελληνικα να τα κανει ο θεος βεβαια) αχαχαχαχα για τα υπολοιπα καποιοι που γνωριζουν περισσοτερα θα σου απαντησουν
Παράθεση από Souits: “δεν έχεις ιδέα τι μπορείς να κάνεις με το TWRP-Recovery ” οχι φιλε μου δεν το λεω για το TWRP δεν εχω αυτο! εχω το.... μανισιο να σου πω να καταλαβεις.. αυτο λεω οτι ειναι αχρηστο!!χεχεχεχεχεχε