στο τηλ μεσα στις επιλογες που εχει για ξεκλειδωμα..
αλλα οπως ειπατε.. μ@λ@κιες λεει για να μην ξεκλειδωνουμε..
παντως οπως και αν εχει θα το κανω καποια στιγμη οταν το χρειαστω.. για την ωρα σπιτι δουλεια σπιτι δουλεια ειμαστε... αντε και λιγο μαμ και νανι....
Καλησπέρα,
Πόσο ασφαλές είναι μετά από backup με twrp, να κάνω restore μόνο το data και όχι το system και το boot;
Το ρωτάω γιατί εχθές πέρασα την νέα xtrvstable rom, και μετά από το restore (για να μη χάσω εφαρμογές κλπ), στο about της συσκευής μου ξαναγράφει xtrv beta1...developer.
Σας ευχαριστώ για την απάντηση
Με την 3 φορα σε backup στο Kate πριν να περασω νεα ρομ απο 5,5 λεπτα που μου εκανε to αντιγραφο,σημερα μου εκανε 35 λεπτα, ειναι κανονκο η εχω καποιο θεμα ??
Με την 3 φορα σε backup στο Kate πριν να περασω νεα ρομ απο 5,5 λεπτα που μου εκανε to αντιγραφο,σημερα μου εκανε 35 λεπτα, ειναι κανονκο η εχω καποιο θεμα ??
Τι μέγεθος είναι το κάθε ένα;
You may think you can fly - but you better not try
μήπως επέλεξες να αποθηκευτεί στην SD ;; Συνήθως εκεί αργεί τόσο πολύ...
στον εσωτερικο χώρο κάνει περίπου απο 3 έως 6 λεπτά αναλόγως τις εφαρμογές που έχεις...
Το ρωτάω γιατί εχθές πέρασα την νέα xtrvstable rom, και μετά από το restore (για να μη χάσω εφαρμογές κλπ), στο about της συσκευής μου ξαναγράφει xtrv beta1...developer.
Είχες developer Και μετά έκανες Factory Reset ώστε να βάλεις την stable και αργότερα έκανες επαναφορά το partition data;;
Σωστά κατάλαβα;
Τώρα σχετικά με το about που αναφέρεις, πιθανών πάτησες καταλάθος και το system.
Οπότε έχεις την developer που είχες κρατήσει στο nandroid backup σου..
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
μήπως επέλεξες να αποθηκευτεί στην SD ;;Συνήθως εκεί αργεί τόσο πολύ...
στον εσωτερικο χώρο κάνει περίπου απο 3 έως 6 λεπτά αναλόγως τις εφαρμογές που έχεις...
Ναι την εβαλα στο εξωτερικο USB γιατι απο τα 25gb ειχα περιπου 13gb και εχω πεσει σε 8,5 gb και δεν ξερω πως μειωθηκε τοσο??? πως μπορω να τσεκαρω τα αρχεια ποσο μεγεθος εχουν ????
έχεις κρατήσει πολλά nandroid backups κάπου.
Δες τον φάκελο TWRP ποσα backup εχει εκει.
Δες και τον φάκελο ''0'' (μηδέν) μήπως σου έχει μεταφέρει εκει κάποιο nandroid backup.
Σε χώρους όπως είναι η SD ή τα φλασάκια τόσο κάνει... αργεί πάντα....
Προφανώς έχεις πάνω απο 100 εφαρμογές στο κινητό σου για να πιάνουν τόσο χώρο, ειδάλλως δεν εξηγείται τόσο μεγάλα backups
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
έχεις κρατήσει πολλά nandroid backups κάπου.
Δες τον φάκελο TWRP ποσα backup εχει εκει.
Δες και τον φάκελο ''0'' (μηδέν) μήπως σου έχει μεταφέρει εκει κάποιο nandroid backup.
Σε χώρους όπως είναι η SD ή τα φλασάκια τόσο κάνει... αργεί πάντα....
Προφανώς έχεις πάνω απο 100 εφαρμογές στο κινητό σου για να πιάνουν τόσο χώρο, ειδάλλως δεν εξηγείται τόσο μεγάλα backups
περιπου 235 εφαρμογες !!!!!!! αλλα στο Redmi Note 3g ηταν περιπου 5,700mb ενω στο Kate ανεβηκε στο 11,700mb υπαρχει καποιο προγραμμα να βλεπουμε το μεγεθος στο καθε αρχειο????