Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 181.

• Παράθεση από lallasgr: “Λογικά ναι ” πες μου πως μπορω να δωσω απειρα like εδω!!!???? αχαχαχαχαχα οκ δεν το πειραζω αν ειναι, παραμενω στην Nightly.. και κατι ακομα, τι σοι recovery mode ειναι αυτο?? δεν μπορεις να κανεις τπτ, παραμονο με το Miflash.. ουτε καν το Suite το βλεπει γιατι ειναι ΜΜ.... με λιγα λογια "αχρηστο" ???

• να ρωτησω και κατι ακομα σαν παιδι γεματο αποριες που ειμαι.. απο Global stable MM πως κανω downgrade σε Global stable Lp εχω την 8.1.1.0 ΜΗΟΜΙDΙ με ελληνικα. και θελω να παω στην 8.0.6.0 LHOMIDG (που δεν ειχε ελληνικα) ηλιθιο ε??? ξερω! γινετε ομως?

• Παράθεση από pechr: “global stable σιγουρα μεχρι στιγμης δεν εχει ελληνικα.. ” καλησπερα και απο τον γκρινιαρη του thread..!!! βασικα εχει ελληνικα και ειναι σχεδον Global Stable προχθες το μαθα και το παιζω και εξυπνος!! χεχεχεχεχε

• Παράθεση από xnikos: “ρε φίλε, συγνώμη κιόλας,αλλά δεν είσαι και για bug reporter... ” οπα οπα!! αν το δεις λιγο σε βαθος ολοι εδω μεσα ειμαστε ζουζουνοκυνηγοι! εντοπιζουμε προβληματακια και αν δεν μπορουμε να βρουμε την λυση το συζηταμε ομορφα και ωραια εδω μεσα με τα υπολοιπα παιδια.. και φυσικα για ολα υπαρχει και η λυση. αλλα οσον αφορα οτι το κινητο ειναι αποκλειστικα για την Κινα.. ΕΔΩ εισαι λαθος φιλε μου! εφ οσον βγαλανε και ελληνικη γλωσσα (respect στους μεταφραστες) το κινητο απευθυνετ…

• Παράθεση από Krasdimi: “φλασαρεις xtrv και ειναι κομπλε ολα....εκει το πάω... ” επιτελους μετα απο 14 ωρες δουλειας ακουσα κατι πολυ σωστο και σοφο! **και δεν το λεω ειρωνικα** και εγω εκει το παω σιγα σιγα.. αρκει να βρω χρονο καποια μερα να ασχοληθω μαζι του!

• Παράθεση από xnikos: “οργάνωση επαφών / ανακατασκευή στοιχείων δείκτη ” δεν εχει αυτην την ανακατασκευη....(γεφυρα η δρομος ειναι?? χεχεχεχε) εχει ομως "Αναδομηση δεδομενων ευρετηριου" =============== Δεκ 12th 2016, 6:26pm =============== Παράθεση από Krasdimi: “είπαμε το κινητό είναι κινέζικο μην περιμένετε να δουλεύει σε όλα όσα περιμένετε εσείς ” βασικα δεν φταιει το τηλ... αλλα αυτα ειναι βασικα και μη εξαιρετεα πραγματα ολων των κινητων. απο το GF768 απο οτι θυμαμαι δεν ειχε τετοιο προβλημα…

• Παράθεση από Krasdimi: “και εκεί bug θα βρει αυτός.... ” φυσικα και θα βρω!!! χεχεχεχε ωρε τι εχασα οσο ελειπα στην δουλεια!!! κασμερια που λεμε και εμεις οι Κοζανιτες.. καλησπερα λοιπον και παλι και καλη εβδομαδα! χρονια πολλα στους Σπυρους και τις Σπυριδουλες (και στο συγκροτημα βεβαιως βεβαιως!!) λοιπον παιδες.. και αλλο bug (ζουζουνακι) στις επαφες λοιπον.. οσοι δεν εχετε μπροστα απο καθε αριθμο επαφης τον κωδικο χωρας, (+30) στις αποθηκευμενες επαφες σας, αν στειλετε ενα μηνυμα σε αυτον τον…

• και επειδη η ελπις πεθαινει τελευταια.. ελπιζω οτι θα διορθωσουν τα "εντομακια" τους με μια καινουρια... αυτο με τα ελληνικα μου την εδωσε λιγακι.. το ειπα, το λεω, θα το ξαναπω... στις επαφες γιατι δεν εχουν ελληνικα στο ευρετηριο????? ναι αλλα εχουν στο μενου! τι να το κανω το μενου??? η αναζητηση στις επαφες μου την δινει που θα πρεπει να πηγαινω μεσω ευρεσης να βρω μια επαφη που ειναι στο "Μ" για παραδειγμα.. οτι να ναι! χαρηκα και εγω, εχει ελληνικα! TEZA για τα εντομακια τους!!! χεχεχεχεχε…

• αχα!!! τωρα οκ το πιασα! αργησα αλλα οκ! μ@λ@κια ομως.. αν εχουν πολλα bugs?? ισως να βγαλουν την 8.1.1.1 λεω εγω τωρα!

• παρα πολυ ομορφα!! τωρα με κατατοπισες ακριβως! φυσικα θα την παρουμε και εμεις, που μας εδωσαν καποιοι πονηροι το λινκ..??? την καρτα SD φιλε μου την εβγαλα γιατι δεν εχω προβλημα χωρου! και γιατι να μην την βγαλω? 2giga ηταν. Ετσι και αλλιως εχω χωρο στο τηλ..

• χαχχχαχααχαχ οχι φυσικα φιλε μου, επιλογη μου ηταν! εξαλου αν δεν δοκιμασεις πως θα ξερεις αν σου αρεσει??? (!!!!!!!!) τι κιτ κατ..... mandrake 4 θα του βαλω να εχω το κεφαλι μου ησυχο! teza θα του ριξω του ΜΜ!!! το Nighly τι ακριβως ειναι? οπως λεμε νυχτερινος επισκεπτης???

• ναι ναι και στα 2. φυσικα μετα απο την εγκατασταση του zip... factory reset και ξανα απο την αρχη ολα.. ρυθμισεις τοπος apps... καλως σας βρηκα στην οικογενεια του ΜΜ (Μου πρηξες τα Μπαλακια..) και φυσικα και αλλη απορια.. αφου ειναι Beta πως γινετε να ειναι και Stable? μηπως θα βγαλουν μια ακομα μετα απο τα report bugs που θα λαβουν?? μαλλον θα βγαλω την καρτα SD εντελως για να μην μου την σπαει καθε φορα αυτο..

• αααααα οκ οκ προφανως το εχετε πει και στο παρελθον απλα δεν ετυχε να το διαβασω! κατσε.. εχω και αλλες αποριες/προβληματα (??) 1) με το που το συνδεω στο USB στον υπολογιστη η default επιλογη ειναι "φορτιση τηλεφωνου" ενω θα επρεπε να ειναι "μεταφορα αρχειων" εγω θα πρεπει να το αλλαζω καθε φορα που θα συνδεω το κινητο στον υπολογιστη... 2) μετα απο καθε επανεκκινηση του τηλεφωνου μου βγαζει ειδοποιηση πανω στην μπαρα, οτι "προσαρτηθηκε η καρτα SD πατηστε για αποπροσαρτηση" εεεε χαιρω πολυ βρε …

• λοιπον... και αλλο ενα προβλημα με το νεο Update MM το συνδεω στον υπολογιστη, ανοιγω το MiPCSuite... αλλα δεν το αναγνωριζει.. μου λεει: "you need to update your device to use MiPCSuite Update your device before connecting" και φυσικα δεν υπαρχει κανενα νεο update να κανω..... δοκιμασα επανεκκινησεις το τηλ μηπως και ειναι οι drivers αλλα τπτ! το κινητο φαινετε κανονικα μεσα απο τον υπολογιστη μου σαν "Redmi Note 3" εχω κανονικα προσβαση στην μνημη τηλ. και στην καρτα.. απλα δεν φαινετε μεσω Mi…

• καντε δοκιμες παιδια.. ειδικα με το ΗDR ενεργοποιηση/απενεργοποιηση εχει καποια διαφορα αναλογα με τον φωτισμο του περιβαλλοντος. οσον αφορα εμενα μου φαινετε ιδια ακριβως με την προηγουμενη εκδοση 8.0.6.0 τωρα εχω την 8.1.1.0 (και καλα beta) αλλα δεν βλεπω πουθενα να γραφει ΒETA.

• την global stable official 8.0.6.0 LHOMIDG και απλα με τον updater περασα το zip του souits.

• καλημερα καλημερα!!! ο ηχος εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε.. φυσικα και απενεργοποιειται! οπως προειπα στις επαφες δεν εχει ελληνικα.. (ο βασικος λογος που περασα την 8.1.1.0) και φυσικα καπιοος ξεχασε να βαλει επιπλεον 4 γραμματα (screenshot) θα βρω και αλλα που θα παει.. χθες το βραδυ την περασα εξαλλου! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25410/

• ολα ωραια, ολα καλα με την ΜΜ 8.1.1.0 με τα ελληνικα της.. αλλα ελληνικα γραμματα στις επαφες δεξια, ΔΕΝ εχει.. οποτε να το πρωτο bug....

• ok ok μην δαγκωνετε βρε παιδια!! αργησα αλλα καταλαβα το λαθος μου! απο τον updater το φορτωσες το zip @Krasdimi ?

• ναι ναι.. εχεις απολυτο δικιο!! κεκτημενη ταχυτητα και μυαλο γεματο χρυσαφι!!!