Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 74.
-
Μπράβο σε όλους μας.
-
Προσπαθώ να ρίξω και την τελευταία αλλά δεν μ αφήνει. Απ ότι φαίνεται πάντως δεν έχει σημασία γιατί είμαστε πρώτοι με διαφορά
-
Άλλη μια και σήμερα sotos_gr
-
Άλλη μια και σήμερα sotos_gr
-
Αλλη μια και σήμερα sotos_gr
-
Αντε άλλη μια και σήμερα sotos_gr
-
Άλλο 1 και σήμερα sotos_gr
-
+1 Sotos_gr
-
@sourlas98 είναι διαφορετική η χρήση που κάνουμε. Εσύ απ'οτι βλέπω το έχεις σχεδόν πάντα ανοιχτό. Ούτε κι εγώ έχω περάσει κάποιο patch Πάντως εμένα η απόδοση της μπαταρίας μπορώ να πω πως βελτιώθηκε. Στην αρχή κρατούσε μια μέρα, μετά δύο και τώρα είμαι στην τρίτη. Πάντως το βράδυ δεν μπαίνει σε deep sleep mode. Μου τρώει 10% περίπου χωρίς να τρέχει κάποια εφαρμογή
-
Παράθεση από sourlas98: “@Sotos_gr ποια rom έχεις φίλε μου? ” Την ελληνική dev 6.12.22 Τώρα είμαι στο 26% και λογικά θα με βγάλει μέχρι το βράδυ (3η μέρα) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26837/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26838/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26839/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26840/
-
Μετά από σχεδόν 2 μέρες χρήσης (από το πρωί της μιας μέρας ως το άλλο βράδυ) είμαι στο 49% με χρήση περίπου 2,5 ώρες. Το βράδυ βέβαια χάνω περίπου 10% της μπαταρίας. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26779/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26780/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26781/
-
Έριξα και την 4η ψήφο Sotos_gr
-
Άλλη μια και από μένα Sotos_gr
-
Ψήφισα Sotos_gr
-
Πρόσφατα αντικατέστησα την προεπιλεγμένη εφαρμογή "Μηνύματα" με το "goggle messenger" ώστε να μπορώ να στέλνω μηνύματα με περισσότερους χαρακτήρες. Το πρόβλημα είναι όμως ότι δεν λειτουργεί το led ειδοποίησης όταν λάβω κάποιο μήνυμα αλλά ούτε και εμφανίζεται κάτι στην οθόνη κλειδώματος. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω ή είναι συμβατά μόνο την προεγκατεστημένη εφαρμογή;