Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 66.
-
Παράθεση από amavroudis: “Αν γράφεις κεφάλαια, φωνάζεις. Είναι προτεινόμενο να μη κλειδώνουμε, αν έχουμε άλλη rom version επάνω από αυτή που είναι η hardware version του κινητού. Θα σε ενημερώσει κάποιος που το έχει. ” Την Global Stable την κατέβασα από την επίσημη σελίδα en.miui.com ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πέρασα για αρχή χωρίς να το κλειδώσω, οκ. Το ξανά πέρασα αλλά με την επιλογή Clean All & Lock, ευτυχώς δεν brickαρε, μπήκε!!!!!!!!!!!!!!!!! Καθώς επίσης, συγνώμμη για τα κεφαλαία. Τα άλλαξα σε πεζά.
-
Παράθεση από amavroudis: “Δε μπορείς χωρίς να ξεκλείδωσεις το bootloader. Οπότε out of the box δε γίνεται, μια και είναι κλειδωμένο... Και αν το ξεκλείδωσεις και του βάλεις την global, γιατί θέλεις να το κλειδώσεις ξανά; Άσε το έτσι... ” Δεν κατάλαβες ακριβώς, Ξέρω πως πριν περάσω μέσω Mi Flash μια fastboot ROM, πρέπει το bootloader να είναι ξεκλειδωμένο δεν είναι η πρώτη φορά. Το θέμα είναι το εξής: Μπορώ να περάσω την GLOBAL STABLE ενώ η συσκευή ήρθε με Ευρωπαϊκή ROM και να το κλειδώσω με την …
-
Παράθεση από amavroudis: “Εκανες τη πρώτη απόπειρα για ξεκλείδωμα και περιμένεις τώρα να περάσει η ώρα; ” Από την ημέρα που το αγόρασα (πριν κανα μήνα), έκανα αίτημα για ξεκλείδωμα. Πέρασε η βδομάδα (168 ώρες) που ζητούσε. Δηλαδή έχω έγκριση για ξεκλείδωμα. (Είχα ξεκλειδώσει για να περάσω Custom ROM τότε)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Χωρίς να ξεκλειδώσεις πρώτα τον Bootloader, είναι αδύνατον να κάνεις FLash μια διαφορετική Fastboot ROM ακόμη και αν αυτή είναι original.” Η συσκευή έχει πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα . Βεβαίως γνωρίζω πως χωρίς ξεκλείδωμα, δεν είναι εφικτό το φλασαρισμα μέσω fastboot.
-
WIFI CALLING
ΜήνυμαΠαράθεση από horrendous: “ζητησα φωτό απο τις πληροφορίες μη τυχον είχες απο λάθος δοκιμαστική έκδοση λογισμικού. δεν βλέπω κάτι τέτοιο. το να ζητάει κάθε μέρα σημαίνει ότι κάτι δεν δουλεύει σωστά ή ότι είχες κάποια δοκιμαστική έκδοση. αυτό πάντως που χάνει wifi 2-3 φορές μέχρι να μείνει σταθερό εκεί που πρέπει το παθαίνει και μένα και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος. ως έσχατη λύση θα σου έλεγα να κάνεις φορμάτ στο τηλέφωνο και να περάσεις ξανά το λογισμικο της συσκευής στην πλήρη δημόσια έκδοση. μπορ…
-
Εάν το anti δίνει τιμή 1, σημαίνει πως το antirollback είναι ανενεργό;
-
Παράθεση από kostashm: “ Ok σ'ευχαριστώ κατανοητό το ρίσκο και όπως το γράφεις λογικά ειναι καλύτερο το downgrade και το pdc. Στην πραγματικότητα ακολούθησα όλη τη διαδικασία που έβαλες εκτός απο τις εγγραφές με το PDC. Μετά προσπάθησα για άλλη μια φορά να βάλω την sim μου σε ενα iphone και να ζητήσω απο τη cosmote να ενεργοποιήσει την υπηρεσία αλλα χωρίς εμφανή επιτυχία. Το περιεργο είναι πως που και πού μου βγάζει HD και WIFI CALL χωρίς να μπορώ να το επαναλάβω σταθερά και χωρίς να δουλεύει σε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostashm: “Καλησπέρα, ευχαριστώ για την δουλειά με τον οδηγό και όλου το φόρουμ. Ακολουθώντας τη διαδικασία έκανα λάθος απ'την αρχή και η μόνη επιλογή ήταν να αναβαθμίσω την rom στο Linage 17.1 Όπως έγραψε και ο φίλος απο πάνω και επιβεβαίωσα με ερευνα και στο ΧDA το PDC δεν δουλεύει με android 10 συνεπώς θα πρέπει να κάνω downgrade. Αναρωτιέμαι όμως αν υπάρχει η πιθανότητα να χρησιμοποιηθούν τα EFS tools για να γραφτούν οι νέες εγγραφές όπως περιγράφεται σε αυτό το thread [Guide] E…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Οχι. Δε γίνεται. Έχει καθυστέρηση που συνδέεται με τη συσκευή και όχι με το πόσο καιρό έχεις το λογαριασμό...” Οκ, ευχαριστώ για την απάντηση! Αν και είναι 168 ώρες που είναι 1 εβδομάδα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Οδηγοί σε υπολογιστή Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Και ξεκλείδωμα Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) Θα περιμένεις κάνα δυο βδομάδες από τη στιγμή που θα δοκιμάσεις να ξεκλείδωσεις. Η προσπάθεια πρέπει να γίνει για να γράφει το κοντέρ...” Δεν είναι πρώτη φορά που ξεκλειδώνω, είχα ξεκλειδώσει ένα kenzo και ένα rolex στο παρελθόν. Και λέω μήπως, επειδή έχω κάνει παλιά την αίτηση για ξεκλείδωμ…
-
Ενεργοποίηση VoWiFi Vodafone
ΜήνυμαΜόνο σε Cosmote μπορείς και να λάβεις μέσω WiFi Calling.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MyLord: “Αν δεν έχεις βρει λύση εμένα δούλεψε με το που επέλεξα στις Επιλογές προγραμματιστών στην Προεπιλεγμένη διαμόρφωση USB το Μεταφορά αρχείων. Πριν παρόλο που επέλεγα την μεταφορά αρχείων όταν έκανα την σύνδεση με τον υπολογιστή μου έβγαζε κι εμένα το ίδιο σφάλμα, τώρα δούλεψε με τη μία! :)” Εμένα μου λύθηκε το πρόβλημα με το που έκανα μετάβαση πίσω στο Android 9. Δεν λειτουργεί καλά με το Android 10 περασμένο (τουλάχιστον στη δικιά μου συσκευή).
-
Παράθεση από Georgiozyg_git: “Το link για τους drivers φαίνεται να είναι down (410 Gone error). Μάλλον ο cdn του XDA αλλάζει θέση στα αρχεία. Αν μπορείς βάλτο πάλι. Όπως και να έχει μου λύνεις τα χέρια γιατί μάλλον ζω στο 0,01 της χώρας μας που δεν μας καλύπτει το τέλειο σήμα της Cosmote! ” Άμα εννοείς το QUD (Qualcomm Universal Driver), ανέβασα στο δικό μου cloud και ενημέρωσα τον σύνδεσμο! EDIT: Ένημέρωσα και τους 2 συνδέσμους.
-
Υ.Γ.: Δεν ξέρω άμα μετά από αναβάθμιση μπορεί να εξαφανιστεί, όποιος το έχει κάνει αναβάθμιση, ας γράψει στο νήμα. Πάντως, μετά πού έβαλα LineageOS 17.1, παίζει και εκεί το WiFi Calling. Δοκίμασα να περάσω το modem, φαίνεται πως παραμένει. Υ.Γ. 2: Το PDC απ' ότι φαίνεται, αντιπαθεί το Android Q. Βγάζει σφάλμα ότι ο δεν μπορεί να φορτώσει το QMI και ζητάει να βάλουμε την έκδοση 1.00.32. Το PDC είναι αρκετά παλιό tool που δεν έχει συμβατότητα με το Android Q προς το παρόν (άμα εκτός κάποιος το κάν…
-
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ Mi A1 (tissot, tissot_sprout). Σε αυτόν τον οδηγό, θα δείξω πως να ενεργοποιήσουμε το WiFi Calling της Cosmote στο Mi A1. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ή ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΜΕΙ. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ Θα χρειαστούμε: 1. Mi A1 με Android 9 2. TWRP Recovery 3. QPST 4. Root 5. Το αρχείο mbn της Cosmote (από το Mi A2 Lite). Για αρχή, η συσκευή πρέπει να είναι ξεκλειδωμένη, δηλαδή το bootloader ξεκλείδωτο. Κατεβάζουμε το QPST και τους drivers: QPST:…