Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 164.
-
ειχα τη μοκι.3 μερες μονο την κρατησα.δυστυχως μουχε βγαλει το εξης bug.μολις εκανα επανακκινηση το κινητο, γυρναγε τα παντα δτα κινεζικα. Το κερασακι δτην τουρτα ηταν οταν πατησα ενα εικονιδιο και αρχισε να μου εγκαθιστα 7 εφαρμογες κινεζικες.κατα τα αλλα δεν ειχα παραπονο απο τη ρομ.πολυ ελαφρια αλλα θελει πολυ παραμετροποιηση εκ μερους μας.οσο για ρην μπαταρια δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι ειναι προβληματικη η δθκη μου και περιμενω μια νοχον να ερθει.με λιγα λογια γυρισα στην τελευταια αρωμ…
-
καλημερα.ολα τα αρχεια τα φλασαρεις.και τα τρια.του ηχου, τη ρομ και τα gapp.καλη επιδοση εχει,δεν κολλαει στην εναρξη, ενημερωσεις κανονικα.την μπαταρια την ψαχνω ακομα.ΑΛΛΑ εχει 3 προβληματακια κατ' εμε: μολις κλεισει και ανοιξει το κινητο γυρναει στα κινεζικα, εχει διαφορες κινεζικες εφαρμογες και πεταει σε ασχετες στιγμες διαφημισεις.
-
Παράθεση από themakos66: “Παράθεση από Sof: “Θα θελα τα φωτα σου.τι, πως, που; ” και φυσικά πολύ καλή κατανάλωση μπαταρίας ” σε ευχαριστω πολυ πολυ φιλε. Θα προχωρησω στη μεταβαση.εαν χρειαστω βοηθεια θα σε ενοχλησω αν και βλεπω οτι γινεται μεσω recovery.λιγο με μπερδευει εκει που λεει για gapps αρχεια.
-
Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από pechr: “6.7.12 ” Κάθε συσκευή και άλλο play store! Τι γίνεται ρε παιδιά; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” πιστευω οτι το προβλημα με τις ενημερωσεις υπηρχε εδω και καιρο.απλα τον τελευταιο μηνα το πηραμε ειδηση. H καθε συσκευη εχει το googlestore της ρομ πoυ φλασαραμε τελευταια. Ετσι οπως παει οι μισες εφαρμογες της google δεν θα δουλευουν. Πραφματικα θα μου λειψει το maps
-
και εμενα παρουσιασε προβλημα! Μου το ματιαξατε! Λοιπον επειδη εμφανισε το ιδιο προβλημα που ειχε ενα κοπελι εδω (καθυστερουσε να ανοιξει μεχρι και 10 λεπτα) ξαναπερασα τη ρομ που ειχα μεσω recovery.δυστυχως τωρα η μπαταρια τελιωνει σαν νερο ιδιως οταν ειμαι στο διαδικτυο. καθε Λεπτο και 1 ποσοστιαια μοναδα κατω! Αλλαξα μπαταρια, το ιδιο, εκανα FR το ιδιο, καθαρισμος dalvin/ cashe.εχω απογοητευτει. Το τηλεφωνο μεσα σε 3 ωρες αδειαζει
-
προσωπικη αποψη: δυστυχως το κινητακι μας εχει φαει τα ψωμια του.αυτη τη στιγμη προσπαθουμε να εχουμε ολα τα καλουδια των νεωτερων εκδοσεων android σε μια συσκευη που ειναι φτιαγμενη και ραμμενη στα μετρα των android 6. Ειναι σαν να παμε να βαλουμε στο σκαρι ενος κατσαριδακι μια μηχανη πορσε! Ε, αυτο δεν γινεται! Τη γρια οσο και να τη φτασιδιωνεις και πλαστικες να της κανεις, γρια θα παραμεινει! Αυτη τη στιγμη εχω το redminote 2, ενα κινητο του 2015 που δουλευει αψογα. Και ξερετε γιατι; απο την …