Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 164.
-
Αναγνώριση από PC
ΜήνυμαΚαλημερα παλικαρι.κ εμενα παρουσιασε αυτο το προβλημα.πηγα στο playstore και κατεβασα ενα προγραμματακι στο κινητο και βρηκα την υγεια μου. Miui usb settings. Για δοκιμασε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
υγροσκοπικο το ρυζι.τραβαει την υγρασια σαν μαγνητης, οπως το silica gel.τρια απο τα 4 κινητα εσωσα με τη μεθοδο του ρυζιου. και το 4ο δεν τα καταφερε γιατι ο αλλος με το που του επεσε στο νερο, το ανοιξε να δει εαν λειτουργει.κ ετσι βραχυκυλωσε. το βγαζουμε απο το νερο.βγαζουμε καπακι, μπαταρια.sim, καρτες μνημης.εαν μπορεις να ξεβιδωσεις κ τιποτα αλλο, καντο να φανει η πλακετα.μετα καντου σεσουαρ κανενα 5λεπτο κυριως στη θυρα usb φορτισης. μετα θαψτο σε κανενα ταπερακι πιατο με ρυζι για 6 μερε…
-
Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παράθεση από Sof: “χρησομοποιω την developer 6.8.18 την οποια εκανα update πανω στην προηγουμενη developer ” Ποια developer την Ελληνική, την official, την global;;; Πως την πέρασες την πρώτη φορά έκανες καθαρή;;; δώσε επιπλέον πληροφορίες.... ” τη ελληνικη.την πρωτη την περασα με τις οδηγιες fastboot.μετα τη 6.8.18 την περσσα μεσω του προγραμματος αναβαθμισης.τωρα εβαλα αλλη και την τεσταρω. την προσφατη gkalen developer.μεχρι τωρα ειναι σαφως καλυτερη απο αυτη πο…
-
το καλυτερο το igo απο θεμα παταμετροποιησης.το χρησιμοποιω απο το 2003.αλλα: α.βαρυ προγραμμα και σε καταναλωση ραμ αλλα και αποθηκευτικου χωρου.εαν βαλεις κ τους 2 χαρτες ελλαδος πιανει ανετα το 1.6gb. β. ουκ ετ πολλω το ευφ.εαν θελεις την ευκολια στη ζωη σου τι της θελεις τις παραμετροποιησεις; που θελουν ψαξιμο κ πειραματισμο; βεβαιως εαν σαρεσει η φωνη της αφροδιτης παω πασο
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Sof: “.τι μου συστηνετε να κανω για να αυξησω την ενεργειακη αυτονομια του τηλεφωνου; ” Το ιδανικό είναι μέσω κέρνελ αλλά δεν είναι για μας αυτά... Αν ξέρει κανένας και θέλει να σου εξηγήσει οκ ” ξερει κανεις; εννοειται οτι δονησεις πληκτρων, ανιμασιον wifi, 3g (οποτε δεν το χρησιμοποιω) ειναι κλειστα. μα ειναι δυνατον μια ωρα σερφαρισμα απο 81% κατεβηκε στο 29% ? παλι καλα που περασε κ το καλοκαιρι και δεν εχει αλλη παραλια. συγκριτικα ενα λενοβο που ειχα α…
-
Παράθεση από mol: “@Sof δυστυχως με μιυι δε θα δεις καλη αυτονομια. και ναι, με δεδομενα ειναι φυσιολογικο να πεσει κατακορυφα η μπαταρία. κακα τα ψεματα, μονο με cm θα δεις καλη αυτονομια Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” καλημερα.τι μου συστηνετε να κανω για να αυξησω την ενεργειακη αυτονομια του τηλεφωνου; τι ρομ να βαλω; τι προγραμμα να εγκαταστησω; (δεν θελω να καλωδιωθω με powerbank)
-
καλησπερα σας! δυο αποριες εχω, οποιος μπορει να με βοηθησει.α) εχω περασει τη developer 6.8.18 την τελευταια. οταν χρησιμοποιω data μεσα σε μια με μιαμιση ωρα μου τελιωνει η μιση μπαταρια, 50% (το ιδιο μου εκανε κ στη προηγουμενη version, αλλες δεν εχω δοκιμασει γτ τωρα αποκτησα το κινητο, 20μερες).ειναι φυσιολογικο; μιαμιση ωρα surfing να αδειαζει η μιση μπαταρια; β) ποια ειναι καλυτερη; η ελληνικη stable ή developer (απο τι ξερω η developer εχουν ενσωματωμενο su).
-
Οδηγός Αποφυγής Μεγάλων Προμηθειών του Paypal από την Μετατροπή Συναλλάγματος.
Sof - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ πολυ
-
σε ευχαριστω πολυ κυριε.παω να το δοκιμασω παραυτα! σας ευχομαι καλο τριημερο
-
υπαρχει στην πιατσα αλλα το google maps ταχει θαψει ολα.δωρεαν βλεπετε.αλλα την παραμετροποιηση του igo και το γεγονος οτι μπορει να παρει 2 χαρτες το κανει ιδανικο για μενα. εσεις τι βρηκατε;
-
εαν προσπαθησα να βρω; ματαια κυριε γιωργο... βεβαια υπαρχουν κ αλλα αξιολογα προγραμματα.αυτο χρησιμοποιω απο το 2010.συνηθεια
-
μετα απο πολυ πολυ ψαξιμο κ πολλη υπομονη βρηκα τη λυση σε ενα γαλλικο site.εχει ολο το ριζικο του igo primo μαζι και το αντιστοιχο apk. τα κατεβαζετε, βαζετε τους χαρτες σας που εχετε απο πριν αγορασει ή εχετε απο αλλο igo (δεν υπαρχουν στην ιστοσελιδα λογω πνευματικων δικαιωματων) και τα περνατε στο κινητο σας.κανετε install και ολα αψογα. η διευθυνση ειναι: [Tuto] iGO Primo Android pour le Redmi Note 2 - Androphones - Xiaomi - Xiaomi Redmi Note 2 - Forum FrAndroid ελπιζω να βοηθησω με αυτον τ…
-
Μπορειτε να με βοηθησετε? 5 ωρες παιδευομαι. εχω οτ redminote 2 με gtv 6.8.4 developer και προσπαθω να περασω το igo primo αλλα ματαια.μου βγαζει μηνυμα σφαλαμτος. σας παραθετω σε εικονα. το igo to εχω απο προηγουμενο κινητο και δουλευε τελεια. ειναι το iGO primo (2.4) 9.6.29.341779 . Εχει κανεις να μου δωσει οδηγιες, to sys και skin για την αναλυση μας? please!