Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 145.
-
Καλησπερα παιδιά!Μία χαρά και σε redmi note 3 pro ευχαριστούμε πολύ!!!Μία ερώτηση:μπορώ να αλλάξω τη γραμματοσειρά και αν ναι από που;; Ευχαριστώ...
-
Και factory reset απο xtrv dev σε xtrv stable ετσι???
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από soiler: “Μονο τα γνωστα cache dalvic data??? ” ΌΧΙ data βρε.. Δεν είπαμε όχι factory reset?dalvik + cache = αναβάθμιση dalvik +cache+data= factory reset και το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε καθαρή εγκατάσταση. Εσύ μόνο dalvik & cache και είσαι οκ.. ” ααα ναι οκ thanks
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από soiler: “θελει factory reset??? ” Όχι δεν χρειάζεται.. ” Μονο τα γνωστα cache dalvic data???
-
Καλημερα παιδια!Απο gtv 6.10.20 σε xtrv για redmi note 3 pro θελει factory reset???
-
Παράθεση από ilias.m: “Παράθεση από soiler: “Παιδια sos οποιος μπορει να με βοηθησει!Περασα με twrp την καινουργια rom και πατωντας το reboot στο τελος δεν ανοιγει πλεον η συσκευη!Μονο στο fastreboot μπαινει!Any ideas???? ” φιλε μου κατι εκανες λαθος...το ιδιο ειχα κανει και γω! ο φιλος εδω στο φορουμ NasDriver βοηθησε και το επανεφερα!ακολουθησε λοιπον τις συμβουλες του οπως εκανα εγω και θα ξαναεχεις το τουμπανακι σου...https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12762-Brick-Unbrick-Redm…
-
Παιδια sos οποιος μπορει να με βοηθησει!Περασα με twrp την καινουργια rom και πατωντας το reboot στο τελος δεν ανοιγει πλεον η συσκευη!Μονο στο fastreboot μπαινει!Any ideas????
-
Καλημερα παιδια!Ολα καλα στην εγκατασταση κανενα προβλημα.Εχει ενα θεμα με την ενταση του ηχου η ειναι η ιδεα μου????Νομιζω οτι η ενταση ειναι πολυ χαμηλα....
-
Ολα καλα και σε μενα!
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από soiler: “Λοιπον εχω το redmi note 3 pro του εχω περασει την ελληνικη dev και εχω ενα θεμα οταν βγαζω τα ακουστικα.Συνεχιζει να μου εμφανιζει το σηματακι των ακουστικων και οταν παω να κανω κληση δεν ακουγεται τιποτα.Πρεπει να εχω ανοικτη ακροαση για να μπορω να ακουσω.Εχει τυχει σε κανεναν αλλον αυτο???Σημερα το εκανε και χωρις καν να συνδεσω τα ακουστικα!Help!!!! ” Σε Redmi note 2 που ειχα το ίδιο πρόβλημα λύθηκε με wipe τα παντα.Τα κλασικα και system,interna…
-
Λοιπον εχω το redmi note 3 pro του εχω περασει την ελληνικη dev και εχω ενα θεμα οταν βγαζω τα ακουστικα.Συνεχιζει να μου εμφανιζει το σηματακι των ακουστικων και οταν παω να κανω κληση δεν ακουγεται τιποτα.Πρεπει να εχω ανοικτη ακροαση για να μπορω να ακουσω.Εχει τυχει σε κανεναν αλλον αυτο???Σημερα το εκανε και χωρις καν να συνδεσω τα ακουστικα!Help!!!!
-
Και μετα install την stable που εχω μεσα στο κινητο?
-
Καλησπερα!να κανω μια ερωτηση απο dev 6.8.18 μπορω να περασω σε stable με MUI 7???κΑΙ ΠΩς??
-
Καλημερα παιδια!Λοιπον εχω το redmi note 3 pro του εχω περασει την ελληνικη dev και εχω ενα θεμα οταν βγαζω τα ακουστικα.Συνεχιζει να μου εμφανιζει το σηματακι των ακουστικων και οταν παω να κανω κληση δεν ακουγεται τιποτα.Πρεπει να εχω ανοικτη ακροαση για να μπορω να ακουσω.Εχει τυχει σε κανεναν αλλον αυτο???
-
Καλημερα παιδια!Λοιπον εχω το redmi note 3 pro του εχω περασει την ελληνικη dev και εχω ενα θεμα οταν βγαζω τα ακουστικα.Συνεχιζει να μου εμφανιζει το σηματακι των ακουστικων και οταν παω να κανω κληση δεν ακουγεται τιποτα.Πρεπει να εχω ανοικτη ακροαση για να μπορω να ακουσω.Εχει τυχει σε κανεναν αλλον αυτο???
-
Ναι stable ελληνικη εβαλα.Αρα κατεβαζω τη developer 8 τη βαζω στο κινητο και πριν το install κανω factory reset και προχωραω με τον κλασσικο τροπο απο ενημερωσεις συστηματος - επιλεξτε πακετο αναβαθμισης???
-
Καλημερα!Μια ερωτηση παιδια εχω την 7.5.2 stable!μπορω να περασω την 8 σε developer???