Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• Οσο για τον αν έχω TWRP Recovery πως μπορώ να το τσεκάρω? Να σημειώσω ότι πατώντας power+volume+ με πηγαίνει στο recovery το οποίο γράφει πάνω πάνω Mi-Recovery.Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι δεν έχω TWRP Recovery.Εκτός βέβαια αν πρέπει να χρησιμοποιήσω διαφορετικό συνδυασμό. Τέλος ο συνδυασμός power+volume- με πηγαίνει στο FastBoot (ενημερωτικά το λέω αυτό κυρίως).

• Αυτήν εδώ πέρασα xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6050-FastBoot-ROM/#files Οκ για το update.zip μάλλον μπερδεύτηκα αλλά και με το αρχικό όνομα του αρχείου της ελληνικής ROM πάλι το ίδιο πρόβλημα βγάζει.

• Συγκεκριμένα βγάζει 'update signature not verified'.

• Καλησπέρα και από εμένα. Αρχικά να πω και γω μπράβο για το φόρουμ..και το εννοώ! Λοιπόν,αρχάριος είμαι το λέω από τώρα,γι'αυτό όσο γίνεται πιο κατανοητές οι απαντήσεις!Και ειλικρινά συγγνώμη αν κάνω κάποια πολύ χαζή ερώτηση αλλά έχει γίνει το μυαλό μου πουρές με όλα αυτά που έχω διαβάσει τις τελευταίες ώρες για το redmi note 2. Ακολουθώ πιστά αυτόν τον οδηγό: Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") Exω ολοκληρώσει το 1ο βήμα. Στο 2ο βήμα έχω κατεβάσει το αρχείο της ελ…