Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-153 από 153.
-
Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από Geo Z: “Είπα κι εγώ να περάσω τη ρομ αλλά -αρχάριος γαρ- κόλλησα στα εύκολα. Τα κανω όπως δείχνει ο οδηγός (ή έτσι νομίζω..) ως εκεί που δίνω εντολή στο cmd για adb devices, δεν μου βγάζει το κινητο μου ως κωδικό, δεν το αναγνωρίζει. Τι κάνω λάθος; ” Drivers για τη συσκευή έβαλες; Επίσης usb debugging άνοιξες από τα Developer options? Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Ναι, όταν συνέδεσα το χιαομι στο pc μου εμφάνισε ένα setup, το οποίο και έκανα. ήθελε κάτι …
-
Επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL): Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~ Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi4c, Mi Band black, Pistons 3rd, tempered glass, θήκη xiaomi Ημερομηνία αγοράς: 09/10/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 ημέρες με Singapore post (επαρχία) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): δεν το έχω χρειαστεί Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ο "γλυκός" κινέζος του yeso 521 …
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Geo Z - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα. Σήμερα παρήγγειλα τα εξής από τον φίλο μας, με τη χρήση paypal κανονικά, όπως προ CC Mi4C 4G 2GB $243. Mi4c protector $7. Mi4c hard case black $9 Piston 3 earphone black $16 Miband $16 Θα ενημερώνω για την εξέλιξη της παραγγελίας, αν και είμαι αισιόδοξος
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Geo Z - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλώς σας βρήκα, caeser. Ξέχασα να συστηθώ Τέως κάτοχος Χiaomi, το Mi3 μου έσπασε προ διμήνου και τώρα ψάχνομαι για το Μι4 ή Μι4c. Απλά έχω μείνει λίγο πίσω στα περί paypal μετά τα CC και πρέπει να διαβάσω τα αντίστοιχα θέματα προτού παραγγείλω. Ή στον "γλυκούλη" Κινέζο ή στο Vickamall θα καταλήξω, νομίζω
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Geo Z - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδιά, να φανταστώ ότι παραγγείλατε/θα παραγγείλετε με paypal από το μαγαζί, ε; Θα τσιμπήσω κι εγώ ενα mi4c από τον "γλυκούλη"