Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 92.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από birel-motosport: “αυτή τη στιγμή το note 2 μοιάζει πάρα πολύ με το s7 ” Πραγματικά μου είναι ΤΟΟΟΟΣΟ αδιάφορο όλο αυτό... και ηχεί και τόοοοοσο ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ και ΖΗΛΟΤΥΠΟ στ'αυτιά μου, που πραγματικά με απωθεί απο το να μπω στην διαδικασία σύγκρισης, με κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ πλέον... Πάρτο χαμπάρι...το S7 είναι ενα ΦΑΝΤΑΣΜΑ πλέον, που έπαιζε το ρόλο της βόμβας ΜΟΛΟΤΩΦ όσο πρόλαβε να κυκλοφορήσει... Όταν βγει το Samsung S8 το ξανασυζητάμε...ε?” Το s7 φάντασμα και μ…
-
Xiaomi box 3
Μήνυμαεπειδη κι εγω ενδιαφερομαι για tv box για kodi αλλα και να μπορω να βαλω κανεναν εξωτερικο πανω,αξιζει το XIAOMI MI Hezi Mibox Andoid TV Box 3rd 1GB DDR3 Quad Core 4K ? το 1gb ram με κανει να το σκεφτομαι καθως δειχνει λιγο....και το android ως γνωστων καταλαβαινετε. η να δω κατι αλλο?σιγουρα παντως δε θελω να σερνεται.
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Εγώ το πήρα 168 και μισό από τον ΤΟΠ, δεν νομίζω να πέσει πιο κάτω, για φετος τουλάχιστον. Αν μπορείς να περιμένεις κανά δύο μήνες, μπορεί και να πέσει κάτω από τα τα 160. Δεν θα είναι πάντως μεγάλη η διαφορά, δεν νομίζω οτι θα πάει κάτω απο 150 για το έπομενο 6μήνο. Εσύ απόφασιζεις αν αξίζει να περιμένεις ή όχι φυσικά.. ” Ποιος ειναι ο top φιλε μου?
-
RE:
ΜήνυμαΚαι πού είναι η stable εκδοσή και δε την βρίσκω? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Παράθεση από taksidiotis: “Ερώτηση guys. Εχω εγκαταστήσει την εφαρμογή mymail,σε όλες μου τις συσκευές στο παρελθόν,ήταν εγκατεστημένη καθώς με βολεύει. Στο mi5 δεν μου έρχονται όμως οι ειδοποιήσεις. Κοίταξα στις εφαρμογές και την έχω βάλει χωρίς περιορισμούς.τι φταίει? Επίσης το xwidget δε μου δουλεύει σωστά. Κολλάει η ώρα και πρέπει να πατήσω στο widget για να ρυθμίσει στην τρέχουσα ώρα,μετά όμως,τα ίδια. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν πας ασφαλε…
-
Ερώτηση guys. Εχω εγκαταστήσει την εφαρμογή mymail,σε όλες μου τις συσκευές στο παρελθόν,ήταν εγκατεστημένη καθώς με βολεύει. Στο mi5 δεν μου έρχονται όμως οι ειδοποιήσεις. Κοίταξα στις εφαρμογές και την έχω βάλει χωρίς περιορισμούς.τι φταίει? Επίσης το xwidget δε μου δουλεύει σωστά. Κολλάει η ώρα και πρέπει να πατήσω στο widget για να ρυθμίσει στην τρέχουσα ώρα,μετά όμως,τα ίδια. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nnikos: “Καλησπερα, μια ερωτηση, Στο Mi5 από official global developer 6-11-3 πως μπορω να περασω σε official global 6-11-10, χωρις να χρησιμοποιήσω την εφαρμογη updater; Υπαρχει τρόπος να τη φλασαρω από το recovery? Θα θελα να την κανω καθαρη εγκατασταση.” Αν εχεις twrp ναι. Εννοείται με full wipe. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Καλησπέρα. Όσο αφορά εσένα Βασίλη το θέμα είναι να στο στείλουν με official rom η china η global. Γιατί πολλά μαγαζιά το στέλνουν με unofficial. Τώρα για εγγύηση είναι καθαρά το τι θες εσύ από το κινητό.. Φίλε ταξιδιώτη πες μας και ποια ρομ φοράς στο κινητό πρώτα? Αν θυμάμαι καλά η επίσημες κινεζικές ρομ δεν έχουν 160 χαρακτήρες αλλά στης ελληνικές ιδιαίτερα στης τελευταίες τα παιδιά το έχουν μόνιμα βάλει σε αυτές οπότε θα είσαι κομπλέ..” 21270a380518fbc480b727a3962b96a6.jp…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Το Meizu M2 που έχω όπου ν'άναι παραδίδει πνεύμα...1 χρόνο και κάτι το έχω.Πάω λοιπόν γιά xiaomi δαγκωτό!!Να περιμένω λίγο γιά redmi 4 prime(τώρα στο vickmall κάνει 151€-πιστεύω σε λίγο θα πέσει η τιμή) ή να χτυπήσω τώρα το redmi 3s prime (geekbying 120 €+ ελληνική ρομ+20 μπάντα) Ποιά η γνώμη σας;;;” Σαφώς και να περιμένεις. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γι αυτό έβαλα την φώτο.δε βλέπω κάπου να γραφεί xrv Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή έχω μπερδευτεί. Την xrv έχω? 3923ad6ba8f3c9304976a4b0b233532c.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρώτη φορά Xiaomi... Αξίζει?
ΜήνυμαΕχω προτιμήσει αρκετές φορές κινητά της xiaomi. Κάποιες φορές όμως αναρωτιέμαι.μήπως είναι τηλέφωνά πού στο μέλλον έτσι κι αλλιώς θα παρουσιάσουν κάποιο hardware problem? Διαβάζω διάφορα και πολλές φορές,δε το κρύβω,οτι μπερδεύομαι κάπως. Είναι και το άτιμο το θέμα της εγγύησης πού δυστυχώς απαιτεί μήνα +. Πόσοι άραγε από δω,έχουν μία xiaomi συσκευή για πολύ καιρό,οχι απλά ένα 6μηνο,χωρίς το παραμικρό θέμα? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έρχεται η Miui-9...;
ΜήνυμαΤο θέμα είναι να υπάρχουν και ουσιώδες updates. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από taksidiotis: “Τώρα κατεβάζω την νέα rom από το γνωστό eu site,για να δούμε. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν θες πες μου και εμένα από την κατεβάζεις...αύριο θα χρειαστεί να φλασαρω Sent from my LG-H850 using Tapatalk” MULTI - 6.11.3 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support Το δαχτυλικο αποτύπωμά και πάλι δε διορθώθηκε. Υπάρχει καθυστέρησή. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk