Επιτέλους δικαίωση από το PayPal μετά από 1 μήνα σε claim και 95 μέρες περίμενε σε δέμα του Gearbest. Και ένα άλλο δέμα που έφτασε 65 μέρες, άνοιξα tiket στο Gearbest και μετά από 2 μέρες κάνανε refund επιτόπου. Περιμένω αλλά 3 μικρό πράγματα μέχρι 20€ από και τέλος Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέρασα κι εγώ την stable άρωμα χωρίς f.r. το βράδυ και τώρα θα δούμε τι θα κάνει! Η τελευταία dev ήταν μακράν καλύτερη απ'ολες τις 9αρες στη δική μου συσκευή! Εάν κάτι δεν πάει καλά εκεί θα γυρίσω με f.r πλέον Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο δικό μου mi 5s είναι εξαιρετική η rom, μετά από 5 μέρες όλα είναι τέλεια! Πολύ καλή μπαταρία σε σχέση με τις προηγούμενες. Και κανένα κόλλημα πουθενά! Φτου φτου φτου Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Belgium post: το ένα δέμα ήρθε σε 15 μέρες, το άλλο δεν ήρθε ποτέ (3 μήνες τώρα) και άλλα 2 ήρθαν μετά από 2 μήνες. Καλωσόρισες στο καζίνο του Gearbest.. Όλα στο κόκκινο Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πριν λίγες μέρες ανέβασα φωτογραφίες με έναν ταχυδρόμο που παρέδιδε δέματα μέσα στη βροχή με το παπάκι! Φυσικά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και δεν τους ρίχνουμε στο ίδιο καζάνι. Σήμερα θα τα χώσω στον δικό μου ταχυδρόμο που προχτές έκανε τον Κινέζο και δεν άφησε κανένα χαρτάκι στην είσοδο, αλλά έγραψε στο σύστημα οτι δεν ήταν δυνατή η παράδωση. Ευτυχώς που είναι priority bangood και μπορώ να πάω να τους χώσω το κινητό στη μούρη για να πάρω το δέμα μου. Φυσικά 5 δέματα που ήταν απλά ήδη τα…
Παρά το χάος και το μπουρ%€&@ που έχουν καταντήσει τα ΕΛΤΑ. Πρέπει να δείξουμε και κάποιους ήρωεςc4ad960df9d58f7b8d79b0c97f76da31.jpga4767e6f4b020e995566af8444b55b74.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτε το PayPal δεν βρησκει άκρη με το γκιαρμπεεεστοδιαολογιακινεζοκαταστημα. 60+18 μέρες claim ακόμα ψάχνουμε τι έγινε με το power-bank Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το Gearbest δυστυχώς τα έχει κάνει σκατά! Είναι λες και παίζεις στο καζίνο, μπορεί να περιμένεις ενα δέμα 2 μήνες και να σου έρθει το άλλο σε 15 μέρες! Καλά το Support δεν υπάρχει και δεν θα βρεις άκρη με τίποτα. Κρίμα αυτό μόνο. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από GnF: “Λοιπόν μετά από αρκετή χρήση της ρομ Ορισμένες φορές η αυτόματη εναλλαγή από 4g σε wifi που έχεις ξανασυνδεθει δείχνει να είναι ακατόρθωτη. Τρομερή καθυστέρηση στο άνοιγμα εφαρμογών. Πατάς και μετά από κάποια δευτερόλεπτα βλέπει το καρότο και αρχίζει να τρέχει. Υψηλή κατανάλωση μπαταρίας, και σε χρήση και σε αναμονή. Καθυστέρηση μέσα στις εφαρμογές. Θα έλεγα είναι σχεδόν ίδια με την καθυστέρηση που έχει και στο άνοιγμα εφαρμογών. Viber χαμηλή ένταση μικροφώνου σε ανοιχτή ακρόα…
Για σένα το λέω @demakhs να μην βάλεις στοίχημα γιατί θα το χάσεις. Τώρα άμα έπεσε τόσο πολύ το pro... Ευτυχώς το έδωσα και απολαμβάνω mi5s φωτογραφιάρες Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήταν η τελευταία μέρα σήμερα που θα μπορούσα να κάνω claim και τις τελευταίες μέρες τους έστελνα μηνύματα μπας και δεν φτάσει μέχρι εκεί το θέμα,αλλά χειρότερα και από δημόσιο (κάθε φορά μετά από 2 μέρες απάντηση και χωρίς ουσία). Τώρα ξύπνησε το Gearbest που την έφαγε και σε 48 ώρες θα φανούν τα χρήματα στο PP λέει. Ααα.. ρε λαμόγια Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έφαγε το escalate το Gearbest και που είναι ακόμα. 62 μέρες και αντί να κάνει refund το παίζει ακόμα Κινέζος. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk