Εγώ τελικά κατέβασα τη ρομ από το mail και τη ξανά πέρασα. Κόλλησε για λίγο στο 60.. Το στραβοκοίταξα μια και προχώρησε κανονικά. Όλα καλά τελικά πέρασε και το dolby που έλειπε όταν έκανα εγκατάσταση ota
Και σε mi5s την κατέβασα ota και στην εγκατάσταση από twrp η άρωμα κόλλησε στο 60%. μετά από 30 λεπτά αναγκαστικά το έκλεισα και μπήκε κανονικά. Άρα κάτι γίνεται!
Καλησπέρα σας! Το mi 5s το έχω με global stable ακόμα και θα ήθελα να περάσω ελληνική xtrv dev. O bootloader δείχνει ξεκλείδωτος αλλά δεν ξέρω με ποιο τρόπο το έχει κάνει το Gearbest. Η Ερώτηση μου είναι.. Θα πρέπει να κάνω αίτηση και να κατεβάσω fastboot dev China; ή να βάλω twrp fr και flash την ελληνική dev. (η stable είναι Android 6.0 και η dev xtrv Android 7.0 Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk e36a90fa2ff2eaad92a9c33bad9b8711.jpge7afe1d67e95a32f5972cc11b8200a46.jpg
Φίλε @demakhs με ποια rom είσαι; προερχόμενος από redmi pro, το μόνο που ξενέρωσε είναι το fingerprint και η οθόνη. Κατά τα άλλα είναι διαμάντι, πανέμορφο και με απίστευτη κάμερα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γειά σας παιδιά. Το έχω 5 μέρες το κινητό. Ήρθε με 8.1.2.0 stable ή 8.2.1.0 και αμέσως μου έβγαλε update για 8.5.3.0 stable και την έκανα. Το fingerprint είναι πολύ χάλια. Να περιμένω Ota miui 9 ή να ξεκλειδώσω και να βάλω ελληνική dev; Τι λέτε; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mi 5s έφτασε επιτέλους στα χέρια μου από gearbest με europe registred, μέσο Αυστρίας και με στάση στο τελωνείο. Τελωνειακη κοστολόγηση 100€ οπότε 24+15 πήγαν 39€ τα κερατιάτικα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την εβαλα χτες το βραδυ και παει πολυ καλα. Φανταστικη η stable 8.5.2.0 μου ελυσε και καποια θεματα που ειχα με τις τελευταιες dev. Βλεπουμε πως θα παει και η μπαταρια, αλλα σαν πρωτη εντυπωση ενθουσιαστικα
Μ'αρέσει που κάποιος έλεγε ότι έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και δεν περνάνε συχνά τα αντικείμενα από το τελωνείο. Ένα ρολόι τοίχου από ali. 7.80 κόστος + 3€ τελ. Να δούμε το κινητό που μόλις πάτησε το πόδι του εδώ... Αυτό φοβάμαι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από gearbest hk πριν μια εβδομάδα παρήγγειλα το mi5s. Με Eur. Registered λέτε να περάσει έτσι αέρα, ή θα έχουμε κι άλλα έξοδα; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από lorenzo81: “ Το θέμα του τελωνείου σκέφτομαι.. Και φοβάμαι να κάνω κίνηση προς τα κι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk”
Παράθεση από Alex_MLT: “Ξέρω έναν ταιλανδό που έχει καλές τιμές, θα σου στείλω λίνκ; (δεν βάζεις μυαλό, εσύ..)” Χαχαχα μόνο από γνωστά site πλέον. Άσε με με τον Ταϊλανδό τέλος καλό όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η σοφια του φόρουμ έλαμψε και πάλι... Ήρθε το mail του paypal και όλα καλά (τζάμπα αγχώθηκα) mi5s σου ρχομαι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk