Εγώ στο 50% την έχω πάντα την φωτεινότητα, αλλά με τις τελευταίες rom πάνω απο μέρα δεν κρατάει με τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα unboxing περιμένουμε όλοι (χωρίς τρολάρισμα και μπανάνες μέσα) μέχρι να έρθει και το δικό μας, να δούμε τι κρύβει μέσα το κουτί Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θέλω να το γρουσουζέψω, πάντως εμένα απο gearbest τίποτα δεν έχει περάσει από τελωνείο. Δλδ το 3 ευρώ δεν το έχω δει στο χαρτί εδώ στην Αθήνα. 3 mi band, Bluetooth ακουστικά θήκες και tempered glass. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε προηγούμενη dev. Που θέλω να βάλω, γιατί έχω διάφορα θέματα (battery drain...) ποια βήματα ακολουθώ; εχω 7.5.11 και λέω για 7.3.30 ας πούμε Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα το κουτί με τα ντόνατς λέει dispatched overseas to Greece . αναμένω και όταν παραλάβουμε όλοι να κανονίσουμε καφέ, να μοιραστούμε τα κινέζικα ντονατσάκια Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε Redmi Pro όλα καλά! Σε antutu έχει πέσει πολύ και με τη προηγούμενη ρομ και με αυτή. Και η διαχείριση της μνήμης (όταν τα έκλεινα όλα έλεγε 1.7 free.. Τώρα πια 1.4 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό τώρα είναι το mi 5s απο τον duang, αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο ποιητής; Καμιά βοήθεια; 59be1fcf2553c445d61f3b76a58e5730.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο mail που μου έστειλε το duangtop το tax free θα είναι μέχρι 31/5 και ο λόγος που το ρίσκαρα είναι, ότι δεν κρατάει ποτέ κάτι για πολύ. Ας ελπίσουμε ότι θα μας βγει σε καλό το ρίσκο! Όποιος παραλάβει κινητό ας γράψει κάτι να μας φύγει το άγχος Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το χτύπησα κι εγώ το Mi 5s. Να δούμε τώρα εάν θα μας χτυπήσει ο duang την πόρτα με κανένα κινητό να χαρούμε ή θα χτυπάμε το κεφάλι στον τοίχο για να μάθει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σκέφτηκα να βάλω ένα καρφί από ακουστικά (μόνο το καρφάκι κομμένο) αλλά εκεί που παίζει από το ηχείο, μόλις συνδεθούν τα Bluetooth ακουστικά σταματάει τον ήχο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
έχω κάτι Bluetooth ακουστικά και προσπαθώ να βρω λύση με το ραδιόφωνο αλλά τίποτα μέχρι στιγμής. Έχει κάποιος καμία ιδέα πως μπορώ να ακούσω ραδιόφωνο στα ακουστικά;
@Xstos Όντως το χρειάζονται, το έδωσαν πίσω όλο το ποσό! Μόλις πήγε το μήνυμα από το PayPal σούζα οι Κινέζοι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έκανα μόλις. Πρώτη φορά dispute στο PayPal. Ελπίζω να μη με μισήσουν τα κινεζάκια και με βάλουν στη μαύρη λίστα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία πράγματα, εμένα δεν θέλει να περάσει η νέα dev στη κάρτα sd. 3 φορές φτάνει στο 74% και κάνει restart το κινητό. Την αγάπησε την 7.4.6 αλλά εγώ δεν θέλω να τη βλέπω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή η gearbest δεν φτάνει που μετά από 67 μερες δεν ήρθαν κάτι ακουστικά Bluetooth που έχω παραγγείλει.. Θέλει να της δώσω το μισά λεφτά για να τα ξαναστείλει, ή να μου κάνει refund τα μισά. Έλεος Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk