Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Redmi 4x και Γερμανός
ΜήνυμαΤην καλησπέρα μου παιδιά. Για να μην το αφήσουμε ξεκρεμαστο το θέμα. Μίλησα με infoquest τα είπαμε αναλυτικά άκρη δεν βγάλαμε και μου πρότειναν να στείλω το κινητό για να το τσεκαρουν και λόγο εγγύησης να το επισκευάσουν ή να το αντικαταστήσουν. Είμαι σε φάση που ψαχνομαι να βρω βολική περίοδο για να το στείλω αλλά ταυτόχρονα με τρώει το τι μπορεί να φταίει...αν ήταν υπολογιστής θα έπαιρνα όρκο ότι φταίει ο σκληρός δίσκος αλλά έλα που δεν είναι....και εκεί πάνω λοιπόν που με τρώει και το ψάχνω κ…
-
Redmi 4x και Γερμανός
ΜήνυμαΤο έκανα δυστυχώς τπτ ... πέρα από κάποια έξτρα εικονίδια από τα οποία δοκίμασα το miui forum και κολαει και αυτό!!!
-
Redmi 4x και Γερμανός
ΜήνυμαΓλωσσα ελληνικά αλλά περιοχή Ελβετία η Ρωσία?
-
Redmi 4x και Γερμανός
ΜήνυμαΠρος το παρόν με dev το πρόβλημα σε συγκεκριμένη εφαρμογή που κολαγε πριν παραμένει...δεν ξέρω τι να κάνω τώρα ? Να ξαναγυρίσω σε stable ή να το αφήσω ως έχει? Μου άρεσε το miui 10!!! Είμαι 99% σίγουρος πως και να αλλάξω πάλι το πρόβλημα θα με περιμένει. Τι να πω?
-
Redmi 4x και Γερμανός
ΜήνυμαΩραία άντε να δούμε μπας και γίνει κανά θαύμα. 60% και συνεχίζει!!! Wish me luck.
-
Redmi 4x και Γερμανός
ΜήνυμαΓια να μην κάνω καμιά χαζομάρα κατεβάζω και την περνάω από τις ρυθμίσεις τηλεφώνου, σχετικά με το τηλέφωνο, ενημέρωση συστήματος και Επιλογή πακέτου ενημέρωσης. Σωστά?
-
Redmi 4x και Γερμανός
ΜήνυμαΑκομα δεν με έχουν καλέσει... βέβαια με πήρε τηλέφωνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!!!! Καλό ε? Πιο πιθανό το έχω να με πάρει αυτός παρά οι άλλοι. Anyway σκέφτηκα μια μπούρδα μπορεί όμως να στέκει. Αν βάλω πάνω μια dev και μετά ξανά την stable υπάρχει πιθανότητα να στρώσει?
-
Redmi 4x και Γερμανός
ΜήνυμαΜιλησα μαζί τους. Και περιμένω να μου τηλ πίσω με κάποια λύση. Ίσως κάποια ενημέρωση που μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Δεν ξέρω που έχει έδρα το service αλλά αν έχει μόνο Αθήνα μου πέφτει 800+ χλμ μακριά για να το πάω!!!!!
-
Redmi 4x και Γερμανός
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις fastboot rom μόνος σου ” Βλεπω ότι πρέπει να το ξεκλειδώσω σωστά?
-
Redmi 4x και Γερμανός
ΜήνυμαΕχουμε κάποιο τηλέφωνο για πιο άμεσα αποτελέσματα? Στο site της infoquest εχει ένα κάρο επιλογές στην επικοινωνία!!
-
Redmi 4x και Γερμανός
ΜήνυμαΜάλιστα... υπάρχει δυνατότητα να το τσεκαρουμε με κάποιο τρόπο αν είναι hardware η software και να μην χαθεί η εγγύηση σε περίπτωση που είναι σκούρα τα μαντάτα!!!
-
Redmi 4x και Γερμανός
ΜήνυμαΠροφανώς μόνος μου!!!! Δεν μου αρέσει να βάζουν χέρι στο κιν μου άσχετοι όπως αποδείχθηκε
-
Redmi 4x και Γερμανός
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα. Έχω ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε μετά από χρήση της εγγύησης του κινητού στον Γερμανό. Είχε χαλάσει το ηχείο του κιν ήταν σαν σε αθόρυβο και μιας και είχε εγγύηση το πήγα στον Γερμανό για επισκευή...αφού έκαναν ένα μήνα να το επισκευάσουν στο χαρτί παραλαβής έλεγε πως αντικαταστάθηκε το ηχείο και πως έγινε εγκατάσταση της πιο πρόσφατης rom. Όταν το είδα σκέφτηκα καλά είναι ηλίθιοι είχε την πρόσφατη rom έτσι κι αλλιώς τι βάλανε? Το κιν πριν τους τ…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμασορυ παιδια 4α ηθελα να γραψω.... ακολουθησα τομ οδηγο που μου ειπε ο George Kaggelaris και ολα δουλεψαν ρολοι....σε ουτε 10 λεπτα ειμαι ηδη στην φαση του συγχρονισμου....πιο πολυ ωρα πηρε να μπουταρει παρα ολα τα αλλα.... τελος καλο ολα καλα λοιπον!!! Ευχαριστω πολυ απαντες!!!!
-
ΜήνυμαΑδελφια νενικηκαμεν.....ολα πηγαν ρολοι και επιτελους ξεκλειδωσα επισημα....το βραδακι σκεφτομαι να προχωρησω στην εγγακασταση ρομ. θα ακολουθησω αυτο τον οδηγο για να βαλω twrp TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI και μετα αυτον για να βαλω την καινουρια ρομ Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi λογικα θα ειμαι ενταξη... το κιν ειναι ενα redmi note 4a. καλα το το σκεφτομαι η πρεπει να κανω και κατι αλλο η να ακολουθησω αλλον οδηγο?
-
Μήνυμαμε εφησε....μ@λ@κισμενη wind ... anyway ολα καλα τωρα πρεπει να περιμενω 72 ωρες. Οποτε παρασκευη απογευμα το κουμπωνω πανω και ολοκληρωνω την διαδικασια σωστα? δεν χρειαζετε τπτ αλλο? και μετα πεταω μεσα σε μια memorycard την ρομ απο εδω και κανω φλασαρισμα απο την συσκευη απο το miui update σωστα?
-
Μήνυμακαλημερα παιδια και χρονια πολλα, περασαν 10 μερες και ακομα τπτ....εκανα αιτηση απο αλλο pc κλεινοντας το ρουτερ οπως προτινατε και πετυχε αλλα 10 μερες μετα και ακομα δεν εχει ερθει το μνμ απο τον κινεζο για να προχωρησω. ουτε σμσ ουτε εμαιλ τπτ. Πρεπει να κανω κατι αλλο? η ξανα παλι απο την αρχη?
-
Μήνυμα@George Kaggelaris εχεις καποιο λινκ να μου δωσεις μηπως και κανω κατι λαθος η διαβαζω λαθος τροπο.....οπως ειπα και πριν με εχει καταραστει το μυνημα The number of IP requests you have exceeded και δεν μπορω να προχωρησω...εκει τελειωνουν ολα πριν καν αρχισουν. σιγουρα ειναι το ιδιο ονομα και στην συσκευη και στο site για το ξεκλειδωμα το εχω χιλιοτσεκαρει.
-
Μήνυμα@George Kaggelaris forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40825/ την ιδια ρομ εχει για κατεβασμα Version: V8.5.1.0.MCCMIED (MIUI8) εδω MIUI ROM for Redmi 4A - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum =============== Αυγ 1st 2017, 5:39pm =============== @takisfrag οπως εγραψα και πριν εχω δοκιμασει αρκετες φορες με καμια επιτυχια.....κυριο κολημα ειναι οτι δεν ερχετε το sms και αν τελικα ερθει οταν το καταχωρω μου πεταει αυτο το μνμ καθε φορα The number of IP requests you have exceeded. ακ…
-
Μήνυμαχαιρετω απαντες.....πηρα στην κυρα ενα redmi 4a που ειναι με κινεζο official πανω stable. για να ξεκλειδωσω θα πρεπει να βαλω την dev και μετα να κανω την οποια διαδικασια σωστα? αν ναι θεωρω οτι πριν καλο θα ηταν να τραβηξω ενα bACKUP καλου κακου...αν και ειναι συνδεδεμενο το κιν με mi account και κανει κανονικα συγχρονισμο και μεσα στο mi cloud ειναι οι επαφες για τις οποιες καιγομαι πιο πολυ μην χαθουν....το θεμα ειναι οτι το mipcsuite δεν βλεπει καν το κινιτο και οταν το δει μου λεει οτι θα …