Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.
-
δεν με νοιαζει εχω backup.....την ξαναπερασα....αλλα παλι τπτ....ειληκρινα με εχει καταμπερδεψει το ολο θεμα.... στο twrp ειναι ετοιμο το γραφει οτι αν κανεις wipe θα σβησει αυτα και αυτα και οτι συνηθος αυτα ειναι που χρειαζετε να σβηστουν δεν επιλεγω τπτ απο το advanced ειμαι στο τσακ να το ξανακανω και να τα διαλεξω ολα εκτος απο το external storage που εχει μεσα την ρομ αλλα φοβαμαι μην το κανω χειροτερο. παντος τωρα που ειναι ανοιχτο ουτε επαφες ουτε φωτο ουτε τπτ δεν εχει μεσα κατα 99.9% ε…
-
Ειχα την dev 6.5.5 και μιας και δεν ειμαι για πολλα εγω ειπα να βαλω την stable 7.2.3.0 και να μην ασχολιθω αλλο με την συσκευη για τετοια θεματα... κανω reboot σε recovery ανοιγει στο twrp factory reset επιλογη του zip που εχω ειδη βαλει στην sd card ξεκιναει το μασαλι τελειωνει ολα καλα ανοιγει το κιν βλεπει το wifi αλλα μεχρι εκει....η μαλλον συνδεετε κανονικα αλλα τπτ απο εκει και μετα....δεν ανοιγει τπτ καμια σελιδα καμια συνδεση πουθενα....οι αλλες συσκευες εχουν κανονικα μιας και γραφω τω…
-
εφαρμοσα αυτον τον οδηγο που βρηκα εδω μεσα Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool μιας και βρηκα το sp flash και για ubuntu. ολες οι μπαρες εγινα συμφωνα με την περιγραφη σε πολυ λιγοτερο χρονο ομως στον οδηγο ελεγε 6-8 λεπτα ενω σε μενα εκανε με το ζορι 2 λεπτα.... anyway το κινητο ανοιξε παλι και ολα καλα!!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!! να ρωτησω κατι τωρα βλεπω στην εκδοση miui --->> MIUI 7.4 by xiaomi-miui.gr GTV 6.5.5 developer δεν χρειαζετε να κανω κατι αλλο με ρομ κλπ? τα…
-
Καλημερα παιδια.....χτες αποκτησα και εγω το redmi note 2, το 1ο μου android και φυσικα οπως καταλαβαινετε ειμαι πιο ασχετος και απο τον ασχετο....παρα αυτα ειπα να βαλω την ενλογο rom.... την κατεβασα την εβαλα στην sd καρτα που εχω βαλει στο κιν την μετονομασα σε update.zip εκανα επανεκινηση σε recovery πατησα τα σχετικα wipe data και user data και μετα install update.zip οπου και ξεκιναει η διαδικασια φτανει στο 5% η 6% και σκαλωνει βγαζοντας μηνυμα οτι δεν εχει signature verification η κατι …
-
Καλημερα παιδια.....χτες αποκτησα και εγω το redmi note 2, το 1ο μου android και φυσικα οπως καταλαβαινετε ειμαι πιο ασχετος και απο τον ασχετο....παρα αυτα ειπα να βαλω την ενλογο rom.... την κατεβασα την εβαλα στην sd καρτα που εχω βαλει στο κιν την μετονομασα σε update.zip εκανα επανεκινηση σε recovery πατησα τα σχετικα wipe data και user data και μετα install update.zip οπου και ξεκιναει η διαδικασια φτανει στο 5% η 6% και σκαλωνει βγαζοντας μηνυμα οτι δεν εχει signature verification η κατι …