Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 272.
-
Linux
ΜήνυμαΑν βρω τρόπο να βλέπω tv στο ubuntu τέλος η microsoft.
-
Καλημέρα σε ολο το forum!Ολα καλά σε RN2.Ευχαριστούμε και πάλι ολη την ομάδα!!
-
Ολα καλά σε RN2.Ευχαριστούμε πολύ!Ο σαρωτής παιδιά μας τελείωσε?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi =============== Μαρ 9th 2017, 5:16pm =============== Παράθεση από Aris Karneris: “Υπάρχει κάποιος οδηγός για να ακολουθήσω? ” Στο βήμα που αναφέρει για wipe εσύ θα τικάρεις και data και προχωράς.Για οτιδήποτε γράφε σέκείνη την σελίδα γιατί ειμαστε off topic
-
Ναι η rom σου ειναι dev.Για να πας στη rom που ειπες χρειάζεται factory reset γιατί αυτή που φοράς ειναι παλιά.
-
Παράθεση από Aris Karneris: “Καλημέρα σε όλους! Σήμερα για πρώτη φορά flashαρα το redmi note 3 hennessy στην GTV-6.11.3. Είμαι πολύ νέος και ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Η ρομ που εχω ειναι developer? 2. Πώς μπορώ να αναβαθμίσω στην ΧΤRV-7.3.2? ” Στο προφίλ σου γράφεις Redmi 3.Αυτό εχεις η το Redmi note 3 hennessy?
-
Ναι ειναι θέμα Microsoft.Δες ξανά και το θέμα με τις υπογραφές στα Windows.
-
Αυτό δεν νομίζω οτι εχει σχέση μο το κινητό.Μου τόχει κάνει κι εμένα αυτό.
-
Παράθεση από varitimos84: “1η ερωτηση για Nikel... μεσα στο zip αρχειο της Rom η recovery ειναι εκδοση (Cofface) , την προτεινετε απο του Mic γιαυτο την εχετε μεσα? 2η.... μετα το φλασαρισμα της Rom... δε ξερω γτ.... αλλα πλεον δεν μου αναγνωριζει την συσκευη ο υπολογιστης (win10 x64) ... πχ... οταν ειναι ανοιχτη η συσκευη , στην διαχειριση την εμφανιζει σαν "αγνωστη" κ δε μπορω να εχω προσβαση μεσα στο internal disc.. ενω σε recovery την εχει ως 2 επιλογες, 1.αγνωστη συσκευη, 2.Lemobile Android…
-
Ανέφερα για τα bluetooth γιατί γνωστός μου με hennessy,μετά απο τρείς αλλαγές ακουστικών δούλεψε.
-
Αλλο bluetooth δοκίμασες,μήπως φταίει αυτό?
-
Σε RN2 ολα καλά.Και πάλι ευχαριστούμε την ομάδα!!
-
Πολύ καλό!!Ευχαριστούμε πολύ!
-
"Σφαίρα" η rom παιδιά!Ευχαριστούμε ολη την ομάδα για την δουλειά τους!!!
-
Υπαρχει μία rom μετάβασης για τα redmi2fdd και td,από 4 σε 5.Μετά γίνεται η αναβάθμιση.