Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 272.
-
Παράθεση από aggelostrom: “Ρε παιδιά ξέρω μου έχει γίνει ΄καημός΄με τις γρήγορες κλήσεις αλλά ήταν πολύ βολικό, έβαζες μια επαφή και με ένα πάτημα έπαιρνες τηλ. χωρίς να ψάχνεις σ΄όλη την λίστα και ποιο από τα τηλ. θες κλπ,γι' αυτό ρωτάω και το ψάχνω μήπως βρεθεί καμιά λύση. ” Απο τα widget δεν βρήκες λύση?Εγώ σε Redmi2 απο εκεί τις βάζω και δουλεύει κανονικά.Οταν πατάς την επαφή που θέλεις σου βγάζει κάτι επιλογές?
-
Εγκαταστάθηκε με επιτυχία!Πάντως ενα reboot to recovery το χρειάζεται .Ευχαριστούμε πολύ για αλλη μια φορά την ομάδα!
-
Παράθεση από aggelostrom: “Μηπως κοίταξε κανένας το πρόβλημα με τις ταχείες κλήσεις; ” Δοκίμασε απ'τα widget να βάλεις μια επαφή στην αρχική οθόνη για κλήση.
-
Κινητά και αξεσουάρ δωρεάν ή σε προσφορά μόνο για τα μέλη του φόρουμ!
Panos61 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠροσφορές Xiaomi for Sale with Huge Discounts on Fashion Website - Everbuying
-
Redmi 2 FDD
-
Εφόσον δεν εχει αυτές τις επιλογές,μάλλον ισχύει αυτό που ειπε σε προηγούμενο post o Nasdriver.Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις και τηn dev.Εγω εχω αρκετό καιρο dev και ολα σφαίρα.
-
Παράθεση από reborn: “Δεν είναι εκτός αν έχω πάει αλλού Sent from my HM 1S using Tapatalk ” Αν μπείς κέντρο ασφάλειας κατω απο τις διάφορες επιλογές (καθαρισμος,δικαιώματα κλπ) δεν εχει επιλογές για δεύτερο προφίλ και διπλές εφαρμογές?
-
Παράθεση από reborn: “ Στο privacy απο τα settings? Μπήκα αλλά δεν βρήκα κάτι Sent from my HM 1S using Tapatalk ” Στην ασφάλεια εκεί που βλέπεις για την μπαταρία σκρολάρισε προς τα κάτω.
-
Παράθεση από reborn: “ Χαχα μπορεί να μην το υποστηρίζει (είναι και παππούς) μι αυτό μια το Playstore κάνει νερά για να δούμε τι άλλο.. Sent from my HM 1S using Tapatalk ” Reborn,κοίταξε μήπως ειναι στην αφάλεια.
-
ηχογραφηση - βιντεο
ΜήνυμαΠαράθεση από Mikrokabouro: “το atmos το έχω απενεργοποιημενο. αν ήταν θέμα hardware δεν θα μου έκανε παραμόρφωση σε όλες τις ηχογραφήσεις; τώρα μόνο σε live/συναυλίες Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ τι θα εκανα(οχι οτι θα ειναι και σωστό).Ενα καθαρισμό δεδομένων της εγαρμογής,αν τίποτα πάλι,wipe cache+dalvik και στο τέλος-τέλος περασμα αλλης rom.
-
Παράθεση από lazarosbot: “Καλησπέρα, στο redmi 3s για εγκατάσταση ελληνικής ρομ πρώτη φορά είναι ίδια διαδικασία με το redmi 3pro; είναι ίδια ρομ με το redmi 3pro; έχω χάσει λίγο τη μπάλα με τόσα μοντέλα, ευχαριστώ ” Εχει διαφορές.Κοίταξε εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/365
-
εννουσα οταν περναγα την ρομ εκανα και ενα factory reset μεσα απο το κινητο, δε ξερω αν εχει διαφορα Αν χρειάζεται factory reset το κάνεις πριν περάσεις κάποια rom.Τώρα εφόσον θα συνεχίζεις τις dev δεν χρειάζεται.
-
Παράθεση από gboy: “ωραια τοτε, ναι τα εκανα αυτα αν και νομιζω τα κανει και μονη της τα wipe κλπ η TWRP version αυτη , επισης οταν εγκατασταθηκε η ρομ εκανα και ενα factory reset, μια τελευταια ερωτηση τωρα σε καθε νεα GTV θα ακολουθω μεσω twrp την ιδια διαδικασια δηλ wipe data-cache και dalvik cache αλλα χωρις factory reset?” Οχι αν ακολουθείς τις dev δεν χρειάζεται κανένα wipe. Πρόσεξε.Αυτά τα τρία wipe=factory reset.Μην μπερδεύεσαι.
-
Παράθεση από gboy: “Παράθεση από Panos61: “Παράθεση από gboy: “Καλημερα μια ερωτηση μιας και εχω το redmi note 2 λιγες μερες και δε γνωριζω πολλα, περασα για πρωτη φορα την GTV-6.8.25 πανω απο τη rom που ειχε το κινητο μεσω recovery TWRP v3 και οχι με τη μεθοδο που αναφερεται με τη Miflash που χρειαζεται PC, θα ειναι ενταξει ετσι η δεν ειναι σωστα εγκατεστημενη η rom? ευχαρι ” Καλημέρα.Ποιά rom ειχες θυμάσαι? ” αρχικα το κινητο ειχε miui 7 eu beta, μετα περασα 2-3 ακομα να δοκιμασω μεσω TWRP ανα…
-
Παράθεση από gboy: “Καλημερα μια ερωτηση μιας και εχω το redmi note 2 λιγες μερες και δε γνωριζω πολλα, περασα για πρωτη φορα την GTV-6.8.25 πανω απο τη rom που ειχε το κινητο μεσω recovery TWRP v3 και οχι με τη μεθοδο που αναφερεται με τη Miflash που χρειαζεται PC, θα ειναι ενταξει ετσι η δεν ειναι σωστα εγκατεστημενη η rom? ευχαρι ” Καλημέρα.Ποιά rom ειχες θυμάσαι?
-
Παράθεση από anestisleon: “Μπραβο παιδια ξεκιναμε. Για το mtk θα ερθει mm android η θα παει κατευθείαν σε nougat. και σε αυτην την ρομ δεν συγχρονίζει το αλμπουμ ” Δες λίγο κι αυτο μπάς...https://xiaomi.eu/community/threads/sms-and-call-log-are-not-restored-from-mi-cloud.33006/
-
To supersu.zip δεν σας εγινε εγκατάσταση στον εσωτερικό σας χώρο?
-
Στο πρώτο post αναφέρει σχετικά με το su.
-
ηχογραφηση - βιντεο
ΜήνυμαΔές καμμιά ρύθμιση με Dolby Atmos η πέρνα κάποια νέα rom.Παίζει και πρόβλημα hardware.Οπότε βλέπεις εγγυήσεις κλπ.
-
Με το uptade δεν γίνεται δουλειά.Μέσω TWRP ολα καλά και ευχαριστούμε πολύ!!