Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 249.
-
Μπράβο ... τέλεια δουλειά...
-
Παράθεση από alvin1983: “@manousakas και @Krasdimi Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και την ενημέρωση. Εγώ νόμιζα ότι έπαιζε ρόλο ο proximity. Καλή μέρα σε όλους. ” Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή στο google play , η Gravity Screen https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexnor.gravityscreenofffree&hl=el Δοκίμασε την με Disable το Smart Cover από το κινητό , νομίζω ότι δουλεύει και σε άλλες θήκες εκτός από τις γνήσιες.
-
Καλή επιτυχία παιδιά...
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από george_1: “Άρα η ΚΑΤΕ έκδοση του Note 3 υποστηρίζει το LTE-A Cat6 300/50 Mbps (για 4g+); ” Από αυτό που σου είπα αυτό κατάλαβες?Δες τι υποστηρίζει με βάση το CPU qualcomm.com/products/snapdragon/processors/comparison ” Έχω πάρει την αναφορά από δω και ψάχνω για ένα κινητό που να υποστηρίζει 4G+ ... Xiaomi Redmi Note 3 - Full phone specifications
-
Antivirus για Android
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@iAmLiakos δεν χρειάζεσαι antivirus βρε, μην ακούτε τις διαφημίσεις. Πρακτικά δεν υπάρχουν ιοί για Android εξαιτίας του τρόπου που "τρέχουν" τα πράγματα στο λειτουργικό. Ενα καλό firewall όμως να το βάλεις, εγω έχω το play.google.com/store/apps/det…googlecode.droidwall.free απο το ZTE ακόμα. ” Καλημέρα ... Πως χρησιμοποιoύμε το firewall ή έχει αυτόματες ρυθμίσεις;
-
Παράθεση από m_ps_: “Λοιπόν φίλοι μου έφαγα άκυρο...το redmi 4 pro απ ότι κατάλαβα η quest το φέρνει μόνο σε χρυσό και άσπρο τουλάχιστον για τώρα (κωτσοβολος και public έχουν μόνο αυτά τα χρώματα χωρίς να ξέρουν τίποτα παραπάνω) και εγώ θέλω αποκλειστικά το μαύρο. Το redmi note 4 είναι το nikel όπως αναφέρθηκε πιο πάνω και υπάρχει και στα 3 χρώματα άλλα δεν θέλω 5,5αρι κινητό και προτιμώ SD από ΜΤΚ. Όσο για την τιμή εγώ μέχρι τώρα έχω αγοράσει και έχω μείνει ευχαριστημένος από 4 μαγαζιά (gearbes…
-
Παράθεση από perpetas: “Έφτασε η συσκευή στα χέρια μου με ROM 8.1.2.0 (MBEMIDI) Stable. Θέλω να περάσω την τελευταία ελληνική Stable 8.1.3.0 την οποία και έχω κατεβάσει ήδη. Μπορεί κάποιος να μου πει αν χρειάζεται να κάνω τη διαδικασία με τον bootloader και να μου στείλουν κωδικό από τη Xiaomi; αν ναι, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Επίσης πρέπει να περάσω την Official Developer ROM και να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό; Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock To…
-
Καλησπέρα ... Το ίδιο ισχύει για την επαναφορά του backup για εγκατάσταση σε διαφορετικό κινητό από το αρχικό που πήραμε το Backup;